[FONT=tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6f6f6]دکتر شمس شریعت جاودانه شد[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
[FONT=tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6f6f6]استاد شمس شریعت، استاد پاتولوژی و بنیانگذار انستیتو کانسر دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از سالهای متمادی آموزش و تربیت دانشجویان علوم پزشكی کشور، در روز بعثت پیامبر بزرگ اسلام(ص) جاودانه شد. [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
[FONT=tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6f6f6]وی از مفاخر علوم پزشکی و آخرین مسئولیتش ریاست موزه ملی تاریخ علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران بود. استاد شمس که در سال 1387 به عنوان چهره ماندگار انتخاب شد در مصاحبه اخیرش با سایت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفته بود: دانشگاه را كعبهای میدانم كه در آن باید به نماز ایستاد و پزشك را واعظی میدانم كه بیهیچ چشمداشت باید خود را وقف مردم كند. [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
[FONT=tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6f6f6]از دست دادن چنین انسانهای والا مقامی که نمونههای ارزشمند وارستگی، تلاش و عشق به مردم و ایران عزیز هستند، موجب تأسف و تاثر است و بر ماست که با تمام وجود راهی را که این بزرگواران پیمودند ادامه دهیم و تلاش کنیم آنگونه عمل نماییم که استادان و پیشکسوتان علوم پزشکی از ما خواسته و میخواهند. [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
[FONT=tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6f6f6]اینجانب(وزیر محترم بهداشت) ضایعه دردناک فقدان این استاد گرانقدر را به خانواده، شاگردان و دوستدارانش تسلیت عرض مینمایم و از درگاه پروردگار متعال، علو درجات و غفران واسعه الهی را برای ایشان خواستارم. راهش پر رهرو باد.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
دکتر شمس شریعت جاودانه شد
مدیر انجمن: naderloo
- majid8890
- ارشد
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
دکتر شمس شریعت جاودانه شد
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
Re: دکتر شمس شریعت جاودانه شد
روحش شاد و راهش پر رهرو باد
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان