جام جهانی - ایران-آرژانتین
مدیر انجمن: naderloo
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
جام جهانی - ایران-آرژانتین
برای ملی پوشانمان دعا کنید که با غیرت ایرانی سربلندمان کنند.
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
Re: جام جهانی
سلام، تبریک به همه علاقه مندان تیم ملی کشورمان
بازی مساوری امشب ایران-نیجریه ما را برای صعود تیم ملی از گروه خودش امیدوار کرد
تبریک
بازی مساوری امشب ایران-نیجریه ما را برای صعود تیم ملی از گروه خودش امیدوار کرد
تبریک
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
Re: جام جهانی
نتیجه خوبی بودولی ای کاش به خود باوری برسیم و ترس از حریفان نداشته باشیم.من به بازی ارژانتین هم دلم روشن
در ضمن برای والیبالیستان قدرتمند هم دعا کنین که واقعا بازیهای قابل قبولی انجام می دهند
در ضمن برای والیبالیستان قدرتمند هم دعا کنین که واقعا بازیهای قابل قبولی انجام می دهند
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
ایران-آرژانتین
یک لحظه احساس نشد که تیم ایران برای باخت به زمین آمده، این یعنی خودباوری ایرانی. این تیم باعث افتخاره...
مردم جدید این دنیای مدرن،
بیشتر متمایل به تعقیب جمع هستند تا درک.
بیشتر متمایل به تعقیب جمع هستند تا درک.
Re: ایران-آرژانتین
دوستان دقت کنید:
فوتبال ۱۱ نفره نیست' ۱۲ نفرست! تو این بازی داور نفر دوازدهم تیم آرژانتین بوووود.....
۳نفر مسی رو گرفته بودند ۳نفرم باید داورو میگرفتند!!!!
فوتبال ۱۱ نفره نیست' ۱۲ نفرست! تو این بازی داور نفر دوازدهم تیم آرژانتین بوووود.....
این نیز بگذرد....
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
Re: ایران-آرژانتین
mariya نوشته شده:یک لحظه احساس نشد که تیم ایران برای باخت به زمین آمده، این یعنی خودباوری ایرانی. این تیم باعث افتخاره...
سلام، فکر میکنم این بازی باخت نبود بلکه تیم ایران به خودباوری رسید و احتمالا نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بودshimaa نوشته شده:دوستان دقت کنید:
Re: جام جهانی - ایران-آرژانتین
اين شكست باخت نبود!!!!
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
Re: جام جهانی - ایران-آرژانتین
افرین به غیرت ایرانی و یوزپلنگان حاضر در جام جهانی که به حق نمایندگان شایسته ای هستند .برای عزیزانمان دعا کنین که به دور بعدی صعود کنند بازم بازی قشنگ ایرانی را در مقابل بزرگان فوتبال تماشا کنیم
بحث داورم باید بیخیال شد . داورم انسان و امکان خطا هست. چیزی از ارزشهای ما کم نشد
بحث داورم باید بیخیال شد . داورم انسان و امکان خطا هست. چیزی از ارزشهای ما کم نشد
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان