دوستان که سال های قبل کنکور دادن
مدیر انجمن: naderloo
- majid8890
- ارشد
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
دوستان که سال های قبل کنکور دادن
برای اعتراض به سوالات سال گذشته محدودیت اعتراض به درس وجود داشت
چون امسال که فقط میشه به درس زبان و مواد زاعد و کلیات اعتراض کرد
چون امسال که فقط میشه به درس زبان و مواد زاعد و کلیات اعتراض کرد
- majid8890
- ارشد
- تماس:
Re: دوستان که سال های قبل کنکور دادن
الان شما برید تو سایت سنجش برای اعتراض فقط میشه به درس کلیات و زبان و مواد زاعد اعتراض کرد
- 8910482007
- جدید
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
- تماس:
سلام دوست عزیزmajid8890 نوشته شده:الان شما برید تو سایت سنجش برای اعتراض فقط میشه به درس کلیات و زبان و مواد زاعد اعتراض کرد
واسه اعتراض دو تا قسمت داره هم نوشته( عنوان درس) وهم (شماره سوال) من فک میکنم باتوجه به شماره سوال بشه چون از شماره1تا 160 هست دیگه.من خودم با هر دوروشش اعتراض میذارم.
- majid8890
- ارشد
- تماس:
درسته دوست عزیز ولی انتخاب عنوان درس یک گزینه ستاره داره اگر انتخاب نکنی نمیشه اعتراض کرد
- farhad_gh
- جدید
- محل اقامت: همه جای ایران سرای من است!
- تماس:
سلام خدمت دوستان دقیقا منم با مجید جان موافقم اگه عنوان درس رو نزنی نمیشه اعتراض کرد
MSc student in Environmental Health Engineering
Zanjan University of Medical Sciences
Zanjan University of Medical Sciences
سلام.پس تکلیف چی،چند تا از سوال های هیدرولیک گزینه ی صحیح تو جوابها نبود، اونا رو چکار میکنن؟
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- محل اقامت: نقده
- تماس:
دوستان عزیز اصلا امسال کنکور ی جور دیگه بود . هم سوالاش هم جو امتحان هم خیلی چیزای دیگه.خدا کنه نتایج هم اینطوری نباشه
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
آره واقعا' امسال کنکور متفاوت بود'کسانی که بار اولشون بود ارشد میدادند این مطمئنا مشکلی جدی ایجاد نکرده اما داوطلبانی که قبلا کنکور ارشد رو تجربه کرده بودند وانتظار یه همچون شرایط و امتحانی رو داشتند واقعا سوپرایز شدند و مسلما تو عملکردشون سرجلسه هم تاثیر منفی گذاشت
این نیز بگذرد....
برای ما هم که اولین بار بود امتحان ارشد میدادیم نوع سوالا مشکل ساز بود چون سوالات کنکور در سالهای قبل بیشتر تکراری بودن بیشتر با توجه به سوالات سال قبل رفرنس ها رو مطالعه میکردیم کتاب آلودگی هوا ترجمه جرمی کولز مطالبش گنگ بود به همین خاطر از رفرنس های دیگه استفاده کردیم کتاب مدیریت پسماند بسیار مطالبش سنگینه واقعا سخته بخوای 1500 صفحه رو بخونی به نظرم دوستانی که برای سال بعدمیخوان مطالعه کنن باید کلیه صفحات رفرنس رو بخونن مطالعه شون پیوسته باشه در صورتی که قبول نشدیم بعد از نتایج شروع به خواندن رفرنس ها کرد حتی جداول و پاورقی ها و اصطلاحات از درس زبان هم نباید غافل شد اکثر دوستان از جمله خود من زبان را به درستی مطالعه نکردیم از همه اینا که بگذریم کنکور امسال تجربه بسیار خوبی برای سال اولی ها بود. امیدوارم ظرفیتها کاهش نداشته باشد تا تعداد زیادی از دوستان قبول بشن.
سلام دوستان کنکور امسال واقعا متفاوتر از سال های قبل بود ،فقط یکی به من بگه شیمی رو از کدوم منبع داده بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟میکروبو نمیگما بخش شیمی رو میگم،میکروب خانیران رو فول بودی میتونستی جواب بدی.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان