در این انجمن به کارشناسی ارشد در موژ مهندسی بهداشت ایمنی و محیط زیست در مورد بهداشت ایمنی محیط زیست بهداشت محیط مهندسی بهداشت محیط بهداشت حرفه ای تصفیه آب تصفیه فاضلاب جزوه ارشد محیط زیست ایمنی میپردازید.
mm1006 نوشته شده:اخبار ارشد رو از کجا بگیریم مثلا کی اعلام ظرفیت میکنن؟
یا کی کلید نهایی رو میزنن یا نتایج اولیه و نتایج نهایی؟؟
دوست عزیز آسان ترین راه مطالعه اطلاعیه هایی است که وزارت بهداشت از طریق سایت www.sanjeshp.ir در اختیار داوطلبان قرار میده و توصیه میکنم تمامی اطلاعیه ها را با دقت و صبر حوصله مطالعه کنید.
mm1006 نوشته شده:اخبار ارشد رو از کجا بگیریم مثلا کی اعلام ظرفیت میکنن؟
یا کی کلید نهایی رو میزنن یا نتایج اولیه و نتایج نهایی؟؟
دوست عزیز آسان ترین راه مطالعه اطلاعیه هایی است که وزارت بهداشت از طریق سایت http://www.sanjeshp.ir در اختیار داوطلبان قرار میده و توصیه میکنم تمامی اطلاعیه ها را با دقت و صبر حوصله مطالعه کنید.
[FONT=tahoma, Lucida Grande, Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#NaNffff]از تمامی دوستان بهداشت محیطی که عضو در سایت موژ هستند و بچه های فعال در سایت علوم پزشکی یا انجمن های مربوطه خواهش میکنم نمره کل خود رو محاسبه کنند و در اختیار سایر دوستان قرار بدهند تا همه از عملکرد هم آگاه بشویم و نمره ها رو نسبت به سال های قبل مقایسه کنیم البته اگر موافق هستید تمامی دوستان خود را که در کنکور شرکت کردند را از این پست آگاه کنید و اطلاع رسانی بفرمایید.[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=tahoma, Lucida Grande, Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#NaNffff]طریقه محاسبه نمره=(درصد هر درس*تعداد سوالات*3) برای دروس تخصصی[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=tahoma, Lucida Grande, Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#NaNffff]طریقه محاسبه نمره=(درصد*تعداد سوالات*1.5) برای درس زبان انگلیسی [/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=tahoma, Lucida Grande, Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#NaNffff]برای مثال:بنده زبان انگلیسی را 20 درصد زدم پس نمره من در این درس خواهد شد:40*2.*1.5=12[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=tahoma, Lucida Grande, Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#NaNffff]یا درس تصفیه آب را 65 درصد زدم که نمره خواهد شد:12*3*65.=23.4[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=tahoma, Lucida Grande, Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#NaNffff]یا درس کلیات رو 60 درصد زدم که نمره خواهد شد:24*3*6.=43.2[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=tahoma, Lucida Grande, Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#NaNffff]و به همین صورت محاسبه کنید و نمره های هر درس رو جمع کرده و نمره پایانی رو در پست قرار دهید [/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=tahoma, Lucida Grande, Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#NaNffff]اگر دانشگاه خاصی مد نظر شما هست برای ادامه تحصیل بیان بفرمایید(منظورم اولویت بندی دانشگاه برای ادامه تحصیل خودتون)[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT] [FONT=tahoma, Lucida Grande, Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#NaNffff]متشکرم[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]