بیماریهای مطرح شده در سوال اول کلیات بهداشت محیط کنکور93

در این انجمن به کارشناسی ارشد در موژ مهندسی بهداشت ایمنی و محیط زیست در مورد بهداشت ایمنی محیط زیست بهداشت محیط مهندسی بهداشت محیط بهداشت حرفه ای تصفیه آب تصفیه فاضلاب جزوه ارشد محیط زیست ایمنی میپردازید.

مدیر انجمن: naderloo

ارسال پست
نمایه کاربر
suldoz
حرفه ای
حرفه ای
پست: 515
تاریخ عضویت: 02 ژانویه 2011 00:00
حالت من: Badhal
محل اقامت: نقده
تماس:

بیماریهای مطرح شده در سوال اول کلیات بهداشت محیط کنکور93

پست توسط suldoz »

[CENTER][FONT=Tahoma, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#f1f1f1]لیستریوزیس[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT][/CENTER][RIGHT][FONT=Tahoma, sans-serif]لیستریوزیسبه عنوان یک بیماری ناشی از غذا([/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]Foodborne[/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]) مطرح است. عامل بیماریدر جنس لیستریا قرار می گیرد که باکتری های میکروآئروفیلیک، باسیل کوتاه، گرممثبت، بدون اسپور، متحرک، کاتالاز مثبت و دارای 6 گونه می باشند. اصلیترین گونه آن که باعث ایجاد لیستریوز در انسان و حیوان می شود لیستریا مونوسیتوژنزمی باشد. لیستریا مونوسیتوژنز توانائی ایجاد بیماری های شدید و مهاجم در انسان وبیش از 40 گونه از حیوانات را دارد.[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma, sans-serif]در هر سالتقریبا 2500 نفر در اثر ابتلا به عفونت لیستریا مونوسیتوژنز به شدت بیمار می شوندو حدود 500 نفر از این تعداد از شدت بیماری جان می بازند. لیستریوزیس تنها مسئول02/0 درصد بیماری های غذازاد(ناشی از غذا) است اما 6/27 درصد موارد مرگ ومیردر اثر این بیماری فودبرن اتفاق می افتد.[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma, sans-serif]لیستریامونوسیتوژنزبه علت ایجاد بیماری شدید و عوارضی همچون مننژیت، سپتی سمی و سقطجنین، میزان وقوع مرگ ومیر بالا، دوره کمون طولانی (3 روز تا 3ماه) و تمایل بهایجاد بیماری در افرادی که دارای زمینه اختلال در ایمنی سلولی با واسطه سلول های [/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]T[/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]می باشند، نگرانی سلامتی مهمی به شمار می آید.[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma, sans-serif]لیستریامونوسیتوژنز با بسیاری از باکتری های پاتوژن فودبرن از نظر گستردگی و انتشار وسیع،مقاومت به شرایط محیطی نامناسب([/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]pH[/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]پایین و نمک بالا) تفاوتدارد. این باکتری سرمادوست است و در حرارت پائين به خوبي می تواند رشد و مقاومتنمايد.[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma, sans-serif]گروه غذاهای دارای خطر بسیار بالا:[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma, sans-serif]Deli meat[/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]و فرانکفورترهای حرارت ندیده[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma, sans-serif]گروهغذاهای دارای خطر بالا:[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma, sans-serif]محصولاتلبنی با چربی بالا، پنیر نرم نرسیده، شیر غیر پاستوریزه، [/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]pate andmeat spreads[/FONT][FONT=Tahoma, sans-serif]و غذاهای دریائی دودی[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma, sans-serif]گروه غذاهای دارای خطر متوسط:[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma, sans-serif]شیرپاستوریزه، پنیر نرم تازه، پنیر نیمه نرم، پنیر نرم رسیده، غذاهای حاضری پخته،خرچنگ، سالاد حاضری، سوسیس خشک یا نیمه خشک تخمیر شده، فرانکفورترهایی که دوبارهحرارت داده شده اند، میوه ها و سبزی ها[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma, sans-serif]گروهغذاهای دارای خطر بسیار کم:[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma, sans-serif]محصولاتشیری تخمیری، پنیر سخت، بستنی و لبنیات یخ زده، پنیر فراوری شده[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma, sans-serif]افرادگروه در معرض خطر بالا مثل زنان باردار یا افراد دارای نقص ایمنی باید از مصرفغذاهای متعلق به دسته بسیار پر خطر تا خطر متوسط خودداری نمایند.[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma, sans-serif]پاستوریزاسیونیا اعمال پروسه حرارتی قبل از مصرف غذا می تواند خطر ابتلا را کاهش دهد. حرارتدادن غذا در 71 درجه سانتی گراد به مدت یک دقیقه باکتری را ازبین می برد. شستشوی بهداشتی سبزیجات خام و پخت کامل غذاهای خام، حرارت دادن کافی مانده غذا و غذاهایآماده مثل هات داگ قبل از مصرف، از اقدامات لازم جهت پیشگیری از ابتلا به عفونتلیستریائی به شمار می روند.[/FONT][/RIGHT]
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
نمایه کاربر
suldoz
حرفه ای
حرفه ای
پست: 515
تاریخ عضویت: 02 ژانویه 2011 00:00
حالت من: Badhal
محل اقامت: نقده
تماس:

Re: بیماریهای مطرح شده در سوال اول کلیات بهداشت محیط کنکور93

پست توسط suldoz »

[CENTER][FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#ebebeb]بیماری تولارمی[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT][/CENTER][FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#ebebeb] [/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT][FONT=Tahoma][RIGHT]http://dl.mozh.org/up/تولارمي.pdf[/RIGHT][/FONT]
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
نمایه کاربر
suldoz
حرفه ای
حرفه ای
پست: 515
تاریخ عضویت: 02 ژانویه 2011 00:00
حالت من: Badhal
محل اقامت: نقده
تماس:

Re: بیماریهای مطرح شده در سوال اول کلیات بهداشت محیط کنکور93

پست توسط suldoz »

[RIGHT]تیفوس یک بیماری مشترک بین انسان وحیوان است که توسط شپش یا موش به انسان منتقل می شود[/RIGHT]
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
نمایه کاربر
suldoz
حرفه ای
حرفه ای
پست: 515
تاریخ عضویت: 02 ژانویه 2011 00:00
حالت من: Badhal
محل اقامت: نقده
تماس:

Re: بیماریهای مطرح شده در سوال اول کلیات بهداشت محیط کنکور93

پست توسط suldoz »

[RIGHT][FONT=Tahoma, sans-serif]بیماری مالاریا با گزش پشه آنوفل شروع می‌شود. پشهآنوفل ماده شب‌ها خونخواری می‌کند و حین خونخواری از بزاق خود، انگل‌های مالاریارا به داخل خون انسان تزریق می‌نماید. این انگل‌ها وارد سلول‌های کبد می‌شوند وشروع به تکثیر سریع می‌کنند، به طوری که از هر یک انگل وارد شده حدود 10 هزار انگلتولید می‌شود. سپس این انگل‌ها سلول‌های کبدی را پاره می‌کنند و وارد خون می‌شوندتا به گلبول‌های سرخ حمله‌ور شده و وارد آن‌ها شوند و در آنجا تکثیر کنند[/FONT]


[FONT=Tahoma, sans-serif]


[/FONT][/RIGHT]
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
ارسال پست

بازگشت به “کارشناسی ارشد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان