[FONT=tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6f6f6]از غافلان حساب دلم را جدا کنید[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
[FONT=tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6f6f6]حرف و حدیث کهنه خود را رها کنید[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
[FONT=tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6f6f6]چیزی به شب نمانده به خلوت که می روید[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
[FONT=tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6f6f6]قدر است، قدری دل شکسته ی مارا دعا کنید[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
[FONT=tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6f6f6]التماس دعا[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
قدر است، قدری دل شکسته ی مارا دعا کنید
مدیر انجمن: naderloo
- majid8890
- ارشد
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
قدر است، قدری دل شکسته ی مارا دعا کنید
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
Re: قدر است، قدری دل شکسته ی مارا دعا کنید
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif][CENTER][HIGHLIGHT=#ffffff]شبی که در آن خطاب میآید: کجایند جوانمردان شبخیز که در آرزوی دیدار، بیخواب و بیآرام بودهاند و در راه عشق شربت بلا نوشیدهاند، تا خستگی ایشان را مرهم گذاریم و اندر این شب قدر ایشان را با قدر و منزلت گردانیم؛ که امشب، شب نوازش بندگان است و وقت توبه گنهکاران.[/HIGHLIGHT][/CENTER][/FONT]
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
عشق در باور خون دست جنون گشت چرا
ليلةالقدر علی غرق به خون گشت چرا...
"شعری از تاج بخش"
.
.
ائمهی اطهار(ع) تأكيد زيادی بر مباحثهی علمی در شبهای قدر داشته و آن را بالاترين عبادت در اين شبها دانستهاند؛ خوش به حال اونا که به جز دعا، گوشه چشمی هم به علم و حکمت علی (ع) دارند...
ليلةالقدر علی غرق به خون گشت چرا...
"شعری از تاج بخش"
.
.
ائمهی اطهار(ع) تأكيد زيادی بر مباحثهی علمی در شبهای قدر داشته و آن را بالاترين عبادت در اين شبها دانستهاند؛ خوش به حال اونا که به جز دعا، گوشه چشمی هم به علم و حکمت علی (ع) دارند...
مردم جدید این دنیای مدرن،
بیشتر متمایل به تعقیب جمع هستند تا درک.
بیشتر متمایل به تعقیب جمع هستند تا درک.
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
کاش شده برای یک بارم که شده نهج البلاغه علی(ع) رابخوانیم
زندگیمان را کاملا به سمت خوشبختی تغییرخواهد داد
http://www.s-a-khatami.com/Nahjolbalagh ... 20nahj.htm
زندگیمان را کاملا به سمت خوشبختی تغییرخواهد داد
http://www.s-a-khatami.com/Nahjolbalagh ... 20nahj.htm
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان