ظرفیت ارشد بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
ظرفیت ارشد بهداشت محیط
ظرفیت بهداشت محیط امسال
روزانه:184
شبانه و با پرداخت هزینه:54
جمعا":238
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
Re: ظرفیت ارشد بهداشت محیط
امسال ظرفیت بین الملل چقدر هست ؟suldoz نوشته شده:ظرفیت بهداشت محیط امسال
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
به تمام بچه های که رتبه قبولی رو کسب کردن تبریک میگم
امیدوارم موفق باشن
از بچه ها در خواست رفتن ارشد سایتمونو رها نکنن و بچه های مانده رو راهنمایی کنن تا بچه های دیگه هم بتونن سال بعد یا سالهای بعد قبول شن
(من خودم از جامونده هام)
پیروز باشید
امیدوارم موفق باشن
از بچه ها در خواست رفتن ارشد سایتمونو رها نکنن و بچه های مانده رو راهنمایی کنن تا بچه های دیگه هم بتونن سال بعد یا سالهای بعد قبول شن
(من خودم از جامونده هام)
پیروز باشید
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
همون با پرداخت هزینه اسnaderloo نوشته شده:امسال ظرفیت بین الملل چقدر هست ؟suldoz نوشته شده:ظرفیت بهداشت محیط امسال
238 نفر سال 93
69 نفر سال 87
ظرف 6 سال 169 نفر اضافه شده ..........................
69 نفر سال 87
ظرف 6 سال 169 نفر اضافه شده ..........................
F.ghanbari8@gmail.com
Advanced Oxidation Processes
Electrochemical remediation
Risk assessment
Ethics in publication
Risk assessment
Ethics in publication
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
میزان فرصت شغلی چقدر افزایش یافته!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
فرصت شغلی هر ساله رو به کاهشه.suldoz نوشته شده:میزان فرصت شغلی چقدر افزایش یافته!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
بنظر من سعی کنید اول شاغل بشید بعد برید دنبال تحصیلات.
دقیقا موافقم خودم اینکاروکردم حتی ۲بارانصراف دادم خداروشکرالان کار دارم ازدواجم کردم الانم رتبه ۱۰۳هستم
- masoomehtorabideh
- جدید
- تماس:
بچه ها این امار رو کجا اوردین؟امسال 154 نفر روزانه میخوان و 46 نفر هم شبانه و بین المل .جمعا 200 نفر
شک نکن بهترین کار زندگیتو انجام دادی.asgar2004 نوشته شده:دقیقا موافقم خودم اینکاروکردم حتی ۲بارانصراف دادم خداروشکرالان کار دارم ازدواجم کردم الانم رتبه ۱۰۳هستم
منم اون موقع که فارغ التحصیل شدم همه میگفتن که رتبه ات تک رقمی میشه اگه ارشد بدی ولی من کنکور ندادم و الان خدا رو شکر ازدواج کردم و یه بچه دارم و شاغل ام.و رتبه ام 10 شده تو سهمیه آزاد و خدا رو شکر الان به این نتیجه رسیدم که بهترین کار و تصمیم زندگیم رو گرفتم
البته نمیگم درس نخونید همیشه به خدا توکل کنید و سعی کنید تمام جوانب رو در نظر بگیرید و بهنرین تصمیم رو بگیرید.
سلام وتبزيك به دوستان با رتبه قبولي خصوصا همكاران
ما سه مرتبه از دفترچه سنجش پزشكي شمرديم ظرفيت دولتي 144نفر
اعداد ذكر شده قبلي توسط دوستان چجوريه ؟مجددا مرور نمايند.
ما سه مرتبه از دفترچه سنجش پزشكي شمرديم ظرفيت دولتي 144نفر
اعداد ذكر شده قبلي توسط دوستان چجوريه ؟مجددا مرور نمايند.
دوست عزیزمون درست میگن' کاملا موافقم منم اول با کار 'بعد ادامه تحصیل' اما آدم یکم میترسه سنش بالا بره' توی شرط سنی ها رد بشه بعدها یا اینکه از بقیه جابمونه'
مثلا من نسبت به پارسال که قبول نشدم ' ۲۰۰نفر جلو افتادند از من و الان ۲ ترم ام خوندند ' درست نمیگم دوستان ?
مثلا من نسبت به پارسال که قبول نشدم ' ۲۰۰نفر جلو افتادند از من و الان ۲ ترم ام خوندند ' درست نمیگم دوستان ?
این نیز بگذرد....
- jafarajorlou
- جدید
- محل اقامت: کرج
- تماس:
[با دوستون اقای فرشید کاملا موافقم. خاطرم هست تو دهه هفتاد فقط دانشگاه تهران و اصفهان مجموعا زیر ده نفر پذیرش ارشد داشتند و تابترین افراد پذیرفته می شدندو با احتمال بسیار بالایی هیئت علمی می شدند ولی در حال حاضر با این ظرفیتهای بالا حتی در مقطع دکتری نمی دونم چی بگم کشور جهان سومی که با رعایت احترام بهش می گن در حال توسعه و هنوز اولین قدمها رو در خصوص صنعتی شدن به معنای محضش برنداشته نمی دونم چه نیازی به این همه فارغ التحصیل محیط زیست داره. بد بختانه سطح علمی قابل توجهی هم وجود نداره که لا اقل بگبم برای کشور های توسعه یافته این تولید صورت می گیره و لی خودمونیم این وضعیت بیکاری بد هم نیست از کنکور دیپلم تا دکتری حداقل یه ده سالی بچه ها مشغولند و در آمار افراد شاغل، بعدش هم که خوب وقتی کار نباشه قاعدتا باز خارج از آمار نیستند و جزو آمار بازنشسته ها محسوب می شند!!!
با همه این حرفها با وجودی که از ما گذشت هنوز معتقد هستم تغییر نام رشته بهداشت محیط به نحوی که نمایانگر یک مهندس باشد تا نمایانگر یک مربی بهداشت در مدرسه مطمئنا می تواند موجب بهبوداین وضع اشفته
گردد چرا که گذشت اون زمانی که مدیران موسسات و تولید کننده ها خود جزو تحصیل کرده ها و نخبگان بودند به عبارتی زیاد فرقی با ادمهای کف خیابون ندارند و ... .
با همه این حرفها با وجودی که از ما گذشت هنوز معتقد هستم تغییر نام رشته بهداشت محیط به نحوی که نمایانگر یک مهندس باشد تا نمایانگر یک مربی بهداشت در مدرسه مطمئنا می تواند موجب بهبوداین وضع اشفته
گردد چرا که گذشت اون زمانی که مدیران موسسات و تولید کننده ها خود جزو تحصیل کرده ها و نخبگان بودند به عبارتی زیاد فرقی با ادمهای کف خیابون ندارند و ... .
در تایید صحبت شماjafarajorlou نوشته شده:[با دوستون اقای فرشید کاملا موافقم. خاطرم هست تو دهه هفتاد فقط دانشگاه تهران و اصفهان مجموعا زیر ده نفر پذیرش ارشد داشتند و تابترین افراد پذیرفته می شدندو با احتمال بسیار بالایی هیئت علمی می شدند ولی در حال حاضر با این ظرفیتهای بالا حتی در مقطع دکتری نمی دونم چی بگم کشور جهان سومی که با رعایت احترام بهش می گن در حال توسعه و هنوز اولین قدمها رو در خصوص صنعتی شدن به معنای محضش برنداشته نمی دونم چه نیازی به این همه فارغ التحصیل محیط زیست داره. بد بختانه سطح علمی قابل توجهی هم وجود نداره که لا اقل بگبم برای کشور های توسعه یافته این تولید صورت می گیره و لی خودمونیم این وضعیت بیکاری بد هم نیست از کنکور دیپلم تا دکتری حداقل یه ده سالی بچه ها مشغولند و در آمار افراد شاغل، بعدش هم که خوب وقتی کار نباشه قاعدتا باز خارج از آمار نیستند و جزو آمار بازنشسته ها محسوب می شند!!!
بیشتر مشکلات کشورهای در حال توسعه بویژه کشور ما، مرحله گذار هست.
از مدرنیته فقط ابزار رو میبینیم و در صورتیکه تفکر مدرن نداریم
درباره ظرفیت ها 200 با 250 فرقی نداره
همیشه میگن 200 تا اما 250 تا میگیرن: استعداد درخشان و بند پ و سهمیه و ..... همینطوری اضافه میکنند.
نزدیک به دو دهه هست که یک جامعه 40 میلیونی درگیر کلمه ای است به نام کنکور !!!
F.ghanbari8@gmail.com
Risk assessment
Ethics in publication
Risk assessment
Ethics in publication
دوستان خاهشا" اولویت هاشونو بگن اگه ممکنه
چه کسی حاضر است؟