نتایج ارشد
مدیر انجمن: naderloo
Re: نتایج ارشد
سلام
منم با انتخاب اولم تهران قبول شدم
با ارزوی موفقیت برای همگی
منم با انتخاب اولم تهران قبول شدم
با ارزوی موفقیت برای همگی
با سلام میشه بگید چطور مطالعه کردید و نحوه شروع کردنتون برای مطالعه چطور بود که قبول شدید من مهم نیست تهران قبول بشم شهرستان هم که قبول بشم کافیه برام.
ممنونم
ممنونم
مرسی
از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم:53
منم خودم وقتی فکرشو میکنم که اگه پول بین الملل رو به جاش بردارم باهاش برم دانشگاه آزاد یه رشته ی دیگه از نو بخونم' احتمال قریب به یقین! آینده ی بهتری خواهم داشت تا اینکه بخوام باهاش ارشد بهداشت محیط بگیرم و تهش ام هیچی
از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم:53
منم خودم وقتی فکرشو میکنم که اگه پول بین الملل رو به جاش بردارم باهاش برم دانشگاه آزاد یه رشته ی دیگه از نو بخونم' احتمال قریب به یقین! آینده ی بهتری خواهم داشت تا اینکه بخوام باهاش ارشد بهداشت محیط بگیرم و تهش ام هیچی
این نیز بگذرد....
کتابای ززولی وخانیران رو بخونید وتستای دکترا وارشد سال های قبل
مطمئن باشید قبول میشید.اما اگر دانشگاهش براتون مهمه باید منابع هم بخونید.
من روزی 8ساعت میخوندم اما واسه قبولی رتبه های حدود 100روزی 4الی 5 ساعت هم کافیه
مطمئن باشید قبول میشید.اما اگر دانشگاهش براتون مهمه باید منابع هم بخونید.
من روزی 8ساعت میخوندم اما واسه قبولی رتبه های حدود 100روزی 4الی 5 ساعت هم کافیه
ببخشید سوال می کنم مگه رتبه ی شما چند شده با روزی 8 ساعت مطالعه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم
ممنونم
سلام خيلي خيلي خوشحالم قبول شدين از ته دل ميگم به همه...موفق باشيد در پناه خدا..
من دانشجوي سال آخر هستم كارشناسي ناپيوسته يك ترم 24 واحدي و يك ترم 8 واحدي كارآموزي مونده بنابراين سرم شلوغه و از طرفي خيلي خيلي دوست دارم قبول شم نمي دونستم چيكار كنم. چجوري و از كجا شروع كنم كه حتما به اميد خدا قبول شم.؟؟؟
از طرفي هم زياد نمي تونم درس بخونم سردرد دارم... بنظرتون بهترين راه حل براي من چيه...
تو تابستون 504 رو دارم ميخونم و كليات دكتر ززولي ..
من دانشجوي سال آخر هستم كارشناسي ناپيوسته يك ترم 24 واحدي و يك ترم 8 واحدي كارآموزي مونده بنابراين سرم شلوغه و از طرفي خيلي خيلي دوست دارم قبول شم نمي دونستم چيكار كنم. چجوري و از كجا شروع كنم كه حتما به اميد خدا قبول شم.؟؟؟
از طرفي هم زياد نمي تونم درس بخونم سردرد دارم... بنظرتون بهترين راه حل براي من چيه...
تو تابستون 504 رو دارم ميخونم و كليات دكتر ززولي ..
من رتبه م 8
دوست عزیز در کنار 504 کتاب لزگی رو هم بخون وتمام لغاتی رو که بلد نبودی یادداشت کن وهرروز مرورشون کن تنها چیزی که میتونم واست
توصیه کنم اینه که پیوسته درست رو بخون واگر یه مدت یه درس رو نخونی از یادت میره.ولی اینکه بخوای از کدوم کتاب شروع کنی به خودت
بستگی داره
موفق باشید
دوست عزیز در کنار 504 کتاب لزگی رو هم بخون وتمام لغاتی رو که بلد نبودی یادداشت کن وهرروز مرورشون کن تنها چیزی که میتونم واست
توصیه کنم اینه که پیوسته درست رو بخون واگر یه مدت یه درس رو نخونی از یادت میره.ولی اینکه بخوای از کدوم کتاب شروع کنی به خودت
بستگی داره
موفق باشید
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
کاملا با جناب سعید موافقم
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
ممنون
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
جناب سعید رتبه 8 مبارکتون بشه و ایشاا.. دکترا قبول بشین
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
ممنونم
انشاالله شما وتمامی دوستان هم موفق باشید
انشاالله شما وتمامی دوستان هم موفق باشید
[CENTER] سلام آقا سعید رتبه ی 8 ارشد مبارکتون باشه
خوشحالم براتون دعا کنید منم سال آینده قبول بشم
من یه حالت ناامیدی دارم و اعتماد بنفسم پایینه
فکر می کنم حتی اگر هم بخونم به خاطر زیادی رفرنسها و جزوات و سنگین بودن و سختی آنها قبول نخواهم شد لطفا بهم کمک کنیدو بگید چه جزوات و رفرنسهایی رو مطاله کردید؟
من میتونم روی کمک شما حساب کنم و درطول سال که قصد دارم درس بخونم از راهنمایی هاتون استفاده کنم
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
[/CENTER]
خوشحالم براتون دعا کنید منم سال آینده قبول بشم
من یه حالت ناامیدی دارم و اعتماد بنفسم پایینه
فکر می کنم حتی اگر هم بخونم به خاطر زیادی رفرنسها و جزوات و سنگین بودن و سختی آنها قبول نخواهم شد لطفا بهم کمک کنیدو بگید چه جزوات و رفرنسهایی رو مطاله کردید؟
من میتونم روی کمک شما حساب کنم و درطول سال که قصد دارم درس بخونم از راهنمایی هاتون استفاده کنم
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
[/CENTER]
ممنون از راهنماييتون....ايكاش درصداتونو ميذاشتين يكم حسودي ميكرديم...
نااميدي رو خوب اومدين منم هي نااميد ميشم دوباره از اول شروع ميكنم آخرشم معلوم نيست چيكار كردم...يكي از رقبا پس شماييد؟؟ خدا بداد برسه
قبلا گفتم دوست عزیز که چه کتابایی خوبه اما دوباره میگم
کتابای ززولی وخانیران رو با دقت تمام بخونید.به یکی دو دور اکتفا نکنید.واسه الودگی هوا از کتاب جرمی کولز خلاصه برداری کنید وبخونید.
کتاب لزگی و504 رو واسه زبان بخونید.
تمام سوالات کنکور ارشد ودکترای 10سال گذشته رو هم بخونید.
کتابای ززولی وخانیران رو با دقت تمام بخونید.به یکی دو دور اکتفا نکنید.واسه الودگی هوا از کتاب جرمی کولز خلاصه برداری کنید وبخونید.
کتاب لزگی و504 رو واسه زبان بخونید.
تمام سوالات کنکور ارشد ودکترای 10سال گذشته رو هم بخونید.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان