سوال هفته؟!
مدیر انجمن: naderloo
- mjsadeh
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Mashghool
- محل اقامت: سمنان
- تماس:
سوال هفته؟!
[JUSTIFY]سلام[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]مهندس جان درسته که ما دیگه کما فی سابق اکتیو نیستیم! اما دورا دور سایت رو رصد میکنیم!!![/JUSTIFY][JUSTIFY]باید عرض کنم قسمت سوال هفته سایت که هر چند ماه یکبار و گاهاً ماهانه بروز رسانی میشد، کم کم داره به سوال سالیانه تغییر چهره میده! [/JUSTIFY][JUSTIFY]کمکش کنید! گناه داره! ما هم گناه داریم![/JUSTIFY]
[JUSTIFY]با تشکر ویژه[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]مهندس جان درسته که ما دیگه کما فی سابق اکتیو نیستیم! اما دورا دور سایت رو رصد میکنیم!!![/JUSTIFY][JUSTIFY]باید عرض کنم قسمت سوال هفته سایت که هر چند ماه یکبار و گاهاً ماهانه بروز رسانی میشد، کم کم داره به سوال سالیانه تغییر چهره میده! [/JUSTIFY][JUSTIFY]کمکش کنید! گناه داره! ما هم گناه داریم![/JUSTIFY]
Re: سوال هفته؟!
سلامmjsadeh نوشته شده:[JUSTIFY]سلام[/JUSTIFY]
انصافا راست میگید
هیچ تنوعی هم نداره
این سوال هفته بشه مسابقه بهتره
مثلا ده تا سوال بذارید
هر کی امتیاز بیشتر گرفت یکی از جزوات رو براش بفرستید شاید اساتید هم شرکت کنند!!! (ما ایرانیا عاشق جزوه ایم )
F.ghanbari8@gmail.com
Advanced Oxidation Processes
Electrochemical remediation
Risk assessment
Ethics in publication
Advanced Oxidation Processes
Electrochemical remediation
Risk assessment
Ethics in publication
منم موافقم ، فکر نکنم مدیر سایت هم مشکلی داشته باشندfarshid نوشته شده:سلامmjsadeh نوشته شده:[JUSTIFY]سلام[/JUSTIFY]مهندس جان درسته که ما دیگه کما فی سابق اکتیو نیستیم! اما دورا دور سایت رو رصد میکنیم!!![JUSTIFY]باید عرض کنم قسمت سوال هفته سایت که هر چند ماه یکبار و گاهاً ماهانه بروز رسانی میشد، کم کم داره به سوال سالیانه تغییر چهره میده! [/JUSTIFY][JUSTIFY]کمکش کنید! گناه داره! ما هم گناه داریم![/JUSTIFY]با تشکر ویژه
انصافا راست میگید
هیچ تنوعی هم نداره
این سوال هفته بشه مسابقه بهتره
مثلا ده تا سوال بذارید
هر کی امتیاز بیشتر گرفت یکی از جزوات رو براش بفرستید شاید اساتید هم شرکت کنند!!! (ما ایرانیا عاشق جزوه ایم )
دوستان من واقعا موافقم اگه رفرنس و جزوه ارشد میدید منو یادتون نره لطفا
با سپاس فراوان همچنان فعلا امیدوارم تا ببینیم چی میشه؟
با سلام
مهندس لطفا کم کاری نکنید
مهندس لطفا کم کاری نکنید
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
سلام، والله من حرفی ندارم به روی چشم ولی دوست عزیز فکر نمیکنید اینهمه بازدید کننده که توی سایت فعال هستند بسیار بیشتر از بنده کم کاری میکنند به هر حال مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد.katebi65 نوشته شده:با سلام مهندس لطفا کم کاری نکنید
منتظر فعالیت شما و دیگر دوستان در سایت هستیم.
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
مهندس اگه اجازه بدین کاربران قدیمی سوال طرح کنن و شما کنترل کنید و سوال رو در بخش سوال هفته قرار دهید
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
- mjsadeh
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Mashghool
- محل اقامت: سمنان
- تماس:
سلام مجددmjsadeh نوشته شده:[JUSTIFY]سلام[/JUSTIFY]
کـــُـــــــــمـَــــــــــــــــــــکــِـــــــــــــــــشـــــــــــــــــــ کــُـــــــــــــــنـــــــــــــــیـــــــــــــــــــد ! ! !
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
سلام، انجام شد.mjsadeh نوشته شده:سلام مجددmjsadeh نوشته شده:[JUSTIFY]سلام[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]مهندس جان درسته که ما دیگه کما فی سابق اکتیو نیستیم! اما دورا دور سایت رو رصد میکنیم!!![/JUSTIFY][JUSTIFY]باید عرض کنم قسمت سوال هفته سایت که هر چند ماه یکبار و گاهاً ماهانه بروز رسانی میشد، کم کم داره به سوال سالیانه تغییر چهره میده! [/JUSTIFY][JUSTIFY]کمکش کنید! گناه داره! ما هم گناه داریم![/JUSTIFY]با تشکر ویژه
کـــُـــــــــمـَــــــــــــــــــــکــِـــــــــــــــــشـــــــــــــــــــ کــُـــــــــــــــنـــــــــــــــیـــــــــــــــــــد ! ! !
باسلام لطفا پاسخ درست سوال هفته رو قبل از شروع سوال بعدی اعلام کنین تا پاسخ درست رو بدونیم ممنون
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان