کاهش پساب صنایع الکل سازی
کاهش پساب صنایع الکل سازی
با عرض سلام خدمت همه دوستان
من در حال انجام تحقیق بر روی روش های کاهش پساب صنایع الکل سازی هستم.از دوستانی که در این ضمینه اطاعات دارند خواهشمندم که راهنمایم نمایند.
من در حال انجام تحقیق بر روی روش های کاهش پساب صنایع الکل سازی هستم.از دوستانی که در این ضمینه اطاعات دارند خواهشمندم که راهنمایم نمایند.
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
Re: کاهش پساب صنایع الکل سازی
سلام، خوب چند روش برای کاهش پساب هست ولی سبب افزایش بار آلی میشهmahmudt نوشته شده:با عرض سلام خدمت همه دوستان
یکی استفاده از پساب یا فاضلاب ملاس به عنوان آب رقیق سازی ملاس الکل هست که تا 30 الی 40 درصد امکان پذیر هست.
سلام.روش های مختلفی هست.ولی ما بیشتر روشهای میخوایم که تاثیر بیشتری دارند.در ایران به ازای هر لیتر تولید الکل 12-15 لیتر پساب تولید میشه که در مقایسه با سطح جهانی خیلی زیاده
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
سلام، والله رقم 12-15 لیتر باز رقم مناسبی هست چرا که اغلب کارخانه ها در ایران به ازاء هر لیتر الکل بیشتر از 20 لیتر فاضلاب تولید میکنندmahmudt نوشته شده:سلام.روش های مختلفی هست.ولی ما بیشتر روشهای میخوایم که تاثیر بیشتری دارند.در ایران به ازای هر لیتر تولید الکل 12-15 لیتر پساب تولید میشه که در مقایسه با سطح جهانی خیلی زیاده
سلام.فعلا دارم تو ایران و جهانو بررسی میکنم. نتایجشو تو سایت میذارم که شما هم مطالعه کنید دوست عزیز
با سلام. آیا شما نسبت COD/BOD صنایع الکل سازی رو می تونید تقریبی به من بگید؟ نسبت به صنایع غذایی کمتره یا بیشتر؟ ممنون
سلام ، COD/BOD صنایع الکل سازی حدود 0.6 دهم هستdostar نوشته شده:با سلام. آیا شما نسبت COD/BOD صنایع الکل سازی رو می تونید تقریبی به من بگید؟ نسبت به صنایع غذایی کمتره یا بیشتر؟ ممنون
منظور نسبت BOD به COD می باشد. 0.6hses نوشته شده:سلام ، COD/BOD صنایع الکل سازی حدود 0.6 دهم هستdostar نوشته شده:با سلام. آیا شما نسبت COD/BOD صنایع الکل سازی رو می تونید تقریبی به من بگید؟ نسبت به صنایع غذایی کمتره یا بیشتر؟ ممنون
F.ghanbari8@gmail.com
Advanced Oxidation Processes
Electrochemical remediation
Risk assessment
Ethics in publication
Advanced Oxidation Processes
Electrochemical remediation
Risk assessment
Ethics in publication
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان