مطالعه گروهی ارشد94
مدیر انجمن: naderloo
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
مطالعه گروهی ارشد94
دوستان جامونده و اونایی که میخوان ارشد بخونن
ایا مایلید کم کم شروع کنیم؟
ایا مایلید کم کم شروع کنیم؟
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد94
من میگم از درس زبان شروع کنیم
نظر شما چیه؟؟؟؟؟
هر کس نظر بده
نظر شما چیه؟؟؟؟؟
هر کس نظر بده
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
شما تصمیمتون رو گرفتید ? بازم امسال بهداشت محیط رو شرکت میکنید? Hse چی شد پس 'منم واسه بهداشت محیط یکم دودل شدم
این نیز بگذرد....
سلام خوبین دوستان؟منم میخوام م م م م ارشد بهداشت محیط البته
منم موافقم با زبان شروع کنیمم
منم موافقم با زبان شروع کنیمم
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
[quote="shimaa"]شما تصمیمتون رو گرفتید ? بازم امسال بهداشت محیط رو شرکت میکنید? Hse چی شد پس 'منم واسه بهداشت محیط یکم دودل شدم[/quo
منم دو دل هستم.چون ساعات کاریم زیاد فرصت برا مطالعه کم دارم
تا کارمو عوض کنم و تصمیمم جدی باشه میخوام از زبان شروع کنم چون تو همه رشته ها مشترک
اینطوری بهتر نیست؟
منم دو دل هستم.چون ساعات کاریم زیاد فرصت برا مطالعه کم دارم
تا کارمو عوض کنم و تصمیمم جدی باشه میخوام از زبان شروع کنم چون تو همه رشته ها مشترک
اینطوری بهتر نیست؟
آها 'آره فکر خوبیه' تازه درسهای بهداشت محیطم اگر شروع کنین 'بازم انگار واسه hseشروع کردین' منم همینطوری موندم!
چندتا ازبچه های دکترا بهداشت محیط رو دیدم بیکارن! تازه دانشجوهای تنبلی ام نبودن و کلی مقاله دارن و معدل عالی و پرتلاشن کلا! اونوقت نمیدونن باید چیکار کنن بعد از فارغ التحصیلی! منم پاک انگیزه ام رو از دست دادم'
چندتا ازبچه های دکترا بهداشت محیط رو دیدم بیکارن! تازه دانشجوهای تنبلی ام نبودن و کلی مقاله دارن و معدل عالی و پرتلاشن کلا! اونوقت نمیدونن باید چیکار کنن بعد از فارغ التحصیلی! منم پاک انگیزه ام رو از دست دادم'
این نیز بگذرد....
خب میگین زبان ولی خب از کدوم رفرنس شرو کنیم؟؟؟؟من میخام سرکارم زبان بخونم
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
من لغات تافل با کتاب امیر لگزی رو پیشنهاد میکنم
اول لغات ضروری تافل رو یاد بگیریم بعد بریم سراغ مهارت های امیر لگزی
اول لغات ضروری تافل رو یاد بگیریم بعد بریم سراغ مهارت های امیر لگزی
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
دوستان عزیزی که میخوان برا ارشد سال 94 اماده شن جدول زیر رو پر کنن
[HIGHLIGHT=#f4f4f4][TABLE][TR][TD]ردیف [/TD][TD]نام کاربری[/TD][TD]شغل[/TD][TD]درس پیشنهادی برای شروع[/TD][TD]رفرنس پیشنهادی[/TD][TD]رتبه ازمون سال93[/TD][/TR][TR][TD]1[/TD][TD]سلدوز[/TD][TD]نسخه پیچ[/TD][TD]زبان[/TD][TD]لغات ضروری برای تافل[/TD][TD]370[/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][/TABLE]
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#f4f4f4][TABLE][TR][TD]ردیف [/TD][TD]نام کاربری[/TD][TD]شغل[/TD][TD]درس پیشنهادی برای شروع[/TD][TD]رفرنس پیشنهادی[/TD][TD]رتبه ازمون سال93[/TD][/TR][TR][TD]1[/TD][TD]سلدوز[/TD][TD]نسخه پیچ[/TD][TD]زبان[/TD][TD]لغات ضروری برای تافل[/TD][TD]370[/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][TD] [/TD][/TR][/TABLE]
[/HIGHLIGHT]
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
هیچ کس امادگی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کسی نمیخواد بخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کسی چیزی به ذهنش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نمیخواد بخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کسی چیزی به ذهنش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم با خوندن تافل موافقم. امیدوارم بشه کتابشو پیدا کنم و گرنه مجبورم لزگی رو بخونم
[quote="pajohesh"]منم با خوندن تافل موافقم. امیدوارم بشه کتابشو پیدا کنم و گرنه مجبورم لزگی رو
سلام
من امروز عضو شدم
8سالی هست کارشناسیمو تو رشته مدیریت دولتی گرفتم خیلی مایلم که در رشته مهندسی محیط زیست ارشد بگیرم
میدونم کارم خیلی سخته چون ب معنای واقعی با همه چی بیگانه هستم حتی دیگه از دروس عمومی هم چیزی یادم نیست
باوجود همسرو فرزندو شغل ...
اما رویامه میشه کمکم کنین
من الان زیر صفر هستم
اصلا نمیدونم چه کتابایی لازم دارمو چطوری باید شروع کنم
ممنونتون میشم راهنماییم کنین
سلام
من امروز عضو شدم
8سالی هست کارشناسیمو تو رشته مدیریت دولتی گرفتم خیلی مایلم که در رشته مهندسی محیط زیست ارشد بگیرم
میدونم کارم خیلی سخته چون ب معنای واقعی با همه چی بیگانه هستم حتی دیگه از دروس عمومی هم چیزی یادم نیست
من الان زیر صفر هستم
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
سلام دوست عزیز خوش اومدینava91 نوشته شده:pajohesh نوشته شده:منم با خوندن تافل موافقم. امیدوارم بشه کتابشو پیدا کنم و گرنه مجبورم لزگی رو
سلام
من امروز عضو شدم
من الان زیر صفر هستم
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
دروس عمومی که تو ارشد نیست
ولی بهتر از زبان شروع کنین و کم کم با راهنمایی بچه ها و مدیریت سایت شروع کنین کتابهای دیگه رو مطالعه کنین
شما که هدفتون باشه با همه سختی ها مبارزه میکنین
برا شروع زبان کتاب امیر اگزی خیلی مفید
ولی بهتر از زبان شروع کنین و کم کم با راهنمایی بچه ها و مدیریت سایت شروع کنین کتابهای دیگه رو مطالعه کنین
شما که هدفتون باشه با همه سختی ها مبارزه میکنین
برا شروع زبان کتاب امیر اگزی خیلی مفید
من کتاب تافلو دانلود کردم همه ی لغاتش و جعبه لایتنرشم بود.من شرو کردم بنظرم خیلی خوبه.
موفق باشید
موفق باشید
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان