فرا رسیدن عید غدیر خم، روزی که دین خدا کامل و نعمتش تمام گشت، بر شما هموطنان عزیز مبارک و خجسته باد.
امید که چنین روزهایی فرصتی باشد برای بیشتر اندیشیدن و بیشتر دانستن؛ زمانی برای درک بهتر معانی بلندی چون زهد، عشق، علم، عبادت، صبر، جوانمردی، بندگی و همه آنچه که ما را قدمی به انسانیت و درست عمل کردن، نزدیکتر میکند. خدای مهربان یاریمان کند فرصتها را آسان از دست ندهیم.
عیدتان مبارک
مدیر انجمن: naderloo
- majid8890
- ارشد
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
عیدتان مبارک
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
Re: عیدتان مبارک
سلام مرسي آقاي مهندس،عيد شما هم مبارك
منم به نوبه خودم اين عيد بزرگ به همه مسليمن علي الخصوص دوستداران و علاقه مندان بهداشت محيط تبريك ميگم
[CENTER]عمری است که دم به دم علی می گویم[/CENTER][CENTER]در حال نشاط و غم، علی می گویم[/CENTER][CENTER]یک عمر علی گفتم و ان شاالله[/CENTER][CENTER]تا آخر عمر هم، علی می گویم[/CENTER][CENTER]تبریک عید غدیر خم بر شما مبارک[/CENTER]
منم به نوبه خودم اين عيد بزرگ به همه مسليمن علي الخصوص دوستداران و علاقه مندان بهداشت محيط تبريك ميگم
[CENTER]عمری است که دم به دم علی می گویم[/CENTER][CENTER]در حال نشاط و غم، علی می گویم[/CENTER][CENTER]یک عمر علی گفتم و ان شاالله[/CENTER][CENTER]تا آخر عمر هم، علی می گویم[/CENTER][CENTER]تبریک عید غدیر خم بر شما مبارک[/CENTER]
دوستان عیدتون مبارک
سلام منم این عید عزیز رو به همه مسلمونای عاشق علی (ع)تبریک میگم
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
عید غدیر بر همه مسلمانان و به خصوص شیعیان جهان مبارک
چه کسی حاضر است؟