راهنمایی برای آزمون ارشد
مدیر انجمن: naderloo
راهنمایی برای آزمون ارشد
با سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستانی که بدنبال حفظ سلامت و ارتقاء سلامتی در این مرز وبوم تلاش میکنند .
بنده به عنوان کارشناس بهداشت در یکی از دانشگاه های کشور افتخار خدمت به دانشجویان را دارم و همیشه دوست داشتم روزی بتونم در زمینه تدریس گامی بردارم ولی تا حلا نتوانستم ادامه تحصیل بدم .
از همه دوستان درخواست راهنمایی برای شرکت درآزمون ارشدبهداشت محیط را دارم.
بنده به عنوان کارشناس بهداشت در یکی از دانشگاه های کشور افتخار خدمت به دانشجویان را دارم و همیشه دوست داشتم روزی بتونم در زمینه تدریس گامی بردارم ولی تا حلا نتوانستم ادامه تحصیل بدم .
از همه دوستان درخواست راهنمایی برای شرکت درآزمون ارشدبهداشت محیط را دارم.
- gholimamoli
- جدید
- تماس:
Re: راهنمایی برای آزمون ارشد
با سلام می خواستم بدانم آیا میشود با مدرک لیسانس بهداشت محیط در آزمون ارشد رشته های پیراپزشکی و داروسازی شرکت کرد؟
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
سلامgholimamoli نوشته شده:با سلام می خواستم بدانم آیا میشود با مدرک لیسانس بهداشت محیط در آزمون ارشد رشته های پیراپزشکی و داروسازی شرکت کرد؟
من شنیدم براپزشکی امکانش هست ولی داروسازی امکانش نیست
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز...من امسال میخوام توکنکور ارشد شرکت کنم ...بمیخواستم بدونم بین گرایش اموزش بهداشت -بهداشت محیط ومحیط زیست کدوم مناسب تره وامکان ادامه تحصیل راحت تره...ضمنا بنده در شبکه بهداشت شاغل هستم.........ممنونم
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
با سلام برای اطلاع از مدارک مورد پذیرش باید به دفترچه کارشناسی ارشد سالهای قبل مراجعه نماییدgholimamoli نوشته شده:با سلام می خواستم بدانم آیا میشود با مدرک لیسانس بهداشت محیط در آزمون ارشد رشته های پیراپزشکی و داروسازی شرکت کرد؟
دفترچه آزمون كارشناسي ارشد گروه پزشكي سال 93
دانلود دفترچه منابع کارشناسی ارشد
با سلام، به خیلی چیز ها بستگی دارد از جمله دانشگاه مورد پذیرش، استاتید گروه و ...mazhan نوشته شده:با عرض سلام خدمت دوستان عزیز...من امسال میخوام توکنکور ارشد شرکت کنم ...بمیخواستم بدونم بین گرایش اموزش بهداشت -بهداشت محیط ومحیط زیست کدوم مناسب تره وامکان ادامه تحصیل راحت تره...ضمنا بنده در شبکه بهداشت شاغل هستم.........ممنونم
ولی به نظر من ترتیب سادگی در ابتدا اموزش بهداشت بعد محیط زیست و در آخر بهداشت محیط هست.
جناب اقای ندرلو ممنون از پاسخ شما...فقط به نظرجنابعالی تو این مدت میتونم خودم رو واسه رشته اموزش بهداشت اماده کنم باتوجه به اینکه منابع اموزش بهداشت با بهداشت محیط فرق داره واینکه اگر درباره منابع اموزش بهداشت وروش تهیه انها اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیارم بزارین
- naderloo
- مدیر کل
- تماس:
سلام، دوست گرامی این مورد بستگی به شرایط کاری و وضعیت تحصیلی خودتان دارد بهترین کار اینست که با یکی از کارشناسی های ارشد این رشته صحبت کنید و نظر او را جویا شوید به دفترچه کنکور سالهای قبل هم یه نگاهی برای اطلاع از منابع رشته آموزش بهداشت بیاندازید:mazhan نوشته شده:جناب اقای ندرلو ممنون از پاسخ شما...فقط به نظرجنابعالی تو این مدت میتونم خودم رو واسه رشته اموزش بهداشت اماده کنم باتوجه به اینکه منابع اموزش بهداشت با بهداشت محیط فرق داره واینکه اگر درباره منابع اموزش بهداشت وروش تهیه انها اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیارم بزارین
دفترچه آزمون كارشناسي ارشد گروه پزشكي سال 93
دانلود دفترچه منابع کارشناسی ارشد
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
سلام چرا الان مد شده دوستان میخوان از اول کنکور بدن برا رشته های پزشکی وداروسازی[RIGHT]این مملکت غیر پزشکم میخوادا[/RIGHT]
طرف با 15 سال سابقه کار تو پست بازرس بهداشت محیط میخواد داروسازی بخونه
والا قشنگ.ارزو بر جوانان عیب نیست
خودشم کم نیستن این موضوع اپیدمی شده
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
- naderloo
- مدیر کل
- تماس:
سلام از نظر من که ایرادی نداره اتفاقا کسی رو میشنانسم که دکتری بهداشت محیط داره ولی رفته خارج از کشور و الان متخصص جراحی است علاقه مندی مهم هست و دیگر هیچsuldoz نوشته شده:سلام چرا الان مد شده دوستان میخوان از اول کنکور بدن برا رشته های پزشکی وداروسازی این مملکت غیر پزشکم میخوادا طرف با 15 سال سابقه کار تو پست بازرس بهداشت محیط میخواد داروسازی بخونه والا قشنگ.ارزو بر جوانان عیب نیست خودشم کم نیستن این موضوع اپیدمی شده
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
متاسفانه علاقه مندی نیست
بعد مالی بیشتر شرط شده
بعد مالی بیشتر شرط شده
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
الان صاحب شغل و مقام مدرکی میشیم بعد علاقه ایجاد میشه(اونم تازه شاید)
خب suldoz عزیز' مشخصه چرا همه میرن به سمت پزشکی 'چون وزارت غیر مستقیم داره به ما میگه ببخشیدا' شما دکترای بهداشت محیطم بگیرید بازم شرمنده 'هیچی نیستید' حساب نمیشید'suldoz نوشته شده:سلام چرا الان مد شده دوستان میخوان از اول کنکور بدن برا رشته های پزشکی وداروسازی[RIGHT]این مملکت غیر پزشکم میخوادا[/RIGHT]
پزشک عمومی درمانگاه ما تو این قانون جدید نظام سلامت قراره ۱۱میلیون ماهی بگیره!!!! این ماه براش ۷تومن ریخته بودن خودم فیش حقوقیشو دیدم' تفاوتشو هی چندماه یکبار اضافشو براش میریزن' از ساعت ۹ تا ۱۱ میاد' چندتا بیمار که همه ام سرماخوردگی ان میبینه!! که منم اون نسخه رو که برای همه یکجور چشم بسته مینویسه از حفظم
اونوقت من از صبح زود جون میکنم تا ظهر تازه زیردسته اون پزشکه حساب میشم!و بهم دستورمیده 'من ۱تومن میگیرم!
حالا میگید من کارشناسم' استادمون چی? تو دانشگاه استادمون با ۲۰سال سابقه کار و دکترای بهداشت محیط ماهی ۴تومن میگرفت فقط!!!!
خب شما اسم اینو چی میذارید? تقصیر داریم تغییر رشته بدیم?
این نیز بگذرد....
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
هر کی میاد ی طرحی میده
کشور ما پزشک محور
اونم(اقای وزیر) هم و غمش پزشکاس
کشور ما پزشک محور
اونم(اقای وزیر) هم و غمش پزشکاس
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان