نیتروژن نیتریتی
مدیر انجمن: naderloo
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
نیتروژن نیتریتی
نیتروژن نیتریتی که به روش رنگ سنجی تعیین میشود نسبتا ناپایدار است و به سادگی بشکل نیترات اکسید میشود . واین نشانه آلودگی قبلی در فرایند تثبیت است و مقدار ان بندرت از 1میلی گرم در لیتر در فاضلاب و یا 0.1میلی گرم در لیتر در آبهای سطحیویا آبهای زیر زمینی تجاوز می کند
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
Re: نیتروژن نیتریتی
نیتریتهای موجود در پساب مقدار کلر مورد نیاز را افزایش می دهندsuldoz نوشته شده:نیتروژن نیتریتی که به روش رنگ سنجی تعیین میشود نسبتا ناپایدار است و به سادگی بشکل نیترات اکسید میشود . واین نشانه آلودگی قبلی در فرایند تثبیت است و مقدار ان بندرت از 1میلی گرم در لیتر در فاضلاب و یا 0.1میلی گرم در لیتر در آبهای سطحیویا آبهای زیر زمینی تجاوز می کند
برگرفته از کتاب متکف
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
Re: نیتروژن نیتریتی
نیتروژن نیتراتی اکسید شده ترین شکل نیتروژن در فاضلاب است
غالب بودن نیتروژن نیتراتی در فاضلاب نشان دهنده آن است که فاضلاب از نظر نیاز به اکسیژن تثبیت شده است
غالب بودن نیتروژن نیتراتی در فاضلاب نشان دهنده آن است که فاضلاب از نظر نیاز به اکسیژن تثبیت شده است
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان