چت؟
مدیر انجمن: naderloo
چت؟
سلام آقای مهندس ندرلو ضمن عرض خسته نباشید امکان استفاده از چتروم سایت هست؟من برای ورود مشکل دارم.
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
Re: چت؟
سلام، بررسی کردم مشکلی وجود ندارد البته سیستم های مختلف چت روی سایت قرار گرفت ولی به طور کلی مورد استقبال کاربران قرار نگرفته است.omidvaram نوشته شده:سلام آقای مهندس ندرلو ضمن عرض خسته نباشید امکان استفاده از چتروم سایت هست؟من برای ورود مشکل دارم.
سلام
اتفاقا آقای مهندس امکان استفاده از چت توی این سایت که یک سایت علمی هست برای تبادل نظر بهتر و راحتر دوستان در رابطه با رشته و مسائل علمی مد نظر درسایت خیلی خوب ومفید خواهد بود.
اتفاقا آقای مهندس امکان استفاده از چت توی این سایت که یک سایت علمی هست برای تبادل نظر بهتر و راحتر دوستان در رابطه با رشته و مسائل علمی مد نظر درسایت خیلی خوب ومفید خواهد بود.
سلام من خودم به شخصه همیشه دنبال چترومی می گشتم که مرتبط با رشتم باشه(با اینکه احتمال زیاد میدادم که وجود نداشته باشه) ولی هیچ وقت پیدا نمی کردم واگر هم وارد یک چتروم می شدم دنبال یه هم رشته ای میگشتم مخصوصا وقتایی که برای آزمون ارشد نیاز به مشاوره داشتم البته این مربوط به زمانی میشه که با این سایت آشنا نشده بودم ولی در هر حال بازم احساس می کنم از طریق چت بهتر بتونیم به نتیجه برسیم.suldoz نوشته شده:بنظرتون با این سایت های اجتماعی موجود کسی از چت علمی استقبالی میکنه؟
دوستان لطفا از این امکان خوبی(چت علمی) که سایت در اختیارمون قرارداده استفاده کنید.
ممنونمnaderloo نوشته شده:یه سیستم چت دیگه توی سایت زیر تالار گفتمان قرار داده شده است.omidvaram نوشته شده:دوستان لطفا از این امکان خوبی(چت علمی) که سایت در اختیارمون قرارداده استفاده کنید.
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
من ب نقل از رییس سازمان سنجش حرفی شنیدم ک قرار مدرکمو گرفتم بسوزونمomidvaram نوشته شده:سلام من خودم به شخصه همیشه دنبال چترومی می گشتم که مرتبط با رشتم باشه(با اینکه احتمال زیاد میدادم که وجود نداشته باشه) ولی هیچ وقت پیدا نمی کردم واگر هم وارد یک چتروم می شدم دنبال یه هم رشته ای میگشتم مخصوصا وقتایی که برای آزمون ارشد نیاز به مشاوره داشتم البته این مربوط به زمانی میشه که با این سایت آشنا نشده بودم ولی در هر حال بازم احساس می کنم از طریق چت بهتر بتونیم به نتیجه برسیم.suldoz نوشته شده:بنظرتون با این سایت های اجتماعی موجود کسی از چت علمی استقبالی میکنه؟
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
سلام میشه توضیح بدید منظورتونو؟؟؟؟؟؟suldoz نوشته شده:من ب نقل از رییس سازمان سنجش حرفی شنیدم ک قرار مدرکمو گرفتم بسوزونمomidvaram نوشته شده:سلام من خودم به شخصه همیشه دنبال چترومی می گشتم که مرتبط با رشتم باشه(با اینکه احتمال زیاد میدادم که وجود نداشته باشه) ولی هیچ وقت پیدا نمی کردم واگر هم وارد یک چتروم می شدم دنبال یه هم رشته ای میگشتم مخصوصا وقتایی که برای آزمون ارشد نیاز به مشاوره داشتم البته این مربوط به زمانی میشه که با این سایت آشنا نشده بودم ولی در هر حال بازم احساس می کنم از طریق چت بهتر بتونیم به نتیجه برسیم.suldoz نوشته شده:بنظرتون با این سایت های اجتماعی موجود کسی از چت علمی استقبالی میکنه؟
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
نمی خوام توضیح بدم و این حس منفی را به دوستان منتقل کنمomidvaram نوشته شده:سلام میشه توضیح بدید منظورتونو؟؟؟؟؟؟suldoz نوشته شده:من ب نقل از رییس سازمان سنجش حرفی شنیدم ک قرار مدرکمو گرفتم بسوزونمomidvaram نوشته شده:سلام من خودم به شخصه همیشه دنبال چترومی می گشتم که مرتبط با رشتم باشه(با اینکه احتمال زیاد میدادم که وجود نداشته باشه) ولی هیچ وقت پیدا نمی کردم واگر هم وارد یک چتروم می شدم دنبال یه هم رشته ای میگشتم مخصوصا وقتایی که برای آزمون ارشد نیاز به مشاوره داشتم البته این مربوط به زمانی میشه که با این سایت آشنا نشده بودم ولی در هر حال بازم احساس می کنم از طریق چت بهتر بتونیم به نتیجه برسیم.suldoz نوشته شده:بنظرتون با این سایت های اجتماعی موجود کسی از چت علمی استقبالی میکنه؟
فقط دعا کنین حداقل رشته مون جا بیفته
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
هرچی هست خدا ختم به خیر کنه ان شاءاللهsuldoz نوشته شده:نمی خوام توضیح بدم و این حس منفی را به دوستان منتقل کنمomidvaram نوشته شده:سلام میشه توضیح بدید منظورتونو؟؟؟؟؟؟suldoz نوشته شده:من ب نقل از رییس سازمان سنجش حرفی شنیدم ک قرار مدرکمو گرفتم بسوزونمomidvaram نوشته شده:سلام من خودم به شخصه همیشه دنبال چترومی می گشتم که مرتبط با رشتم باشه(با اینکه احتمال زیاد میدادم که وجود نداشته باشه) ولی هیچ وقت پیدا نمی کردم واگر هم وارد یک چتروم می شدم دنبال یه هم رشته ای میگشتم مخصوصا وقتایی که برای آزمون ارشد نیاز به مشاوره داشتم البته این مربوط به زمانی میشه که با این سایت آشنا نشده بودم ولی در هر حال بازم احساس می کنم از طریق چت بهتر بتونیم به نتیجه برسیم.suldoz نوشته شده:بنظرتون با این سایت های اجتماعی موجود کسی از چت علمی استقبالی میکنه؟
فقط دعا کنین حداقل رشته مون جا بیفته
سلام
در مورد این چت من به شخصه خیلی موافقم؛برای تبادل اطلاعات عالی،اما متاسفانه من هر وقت رفتم اونجا هیچکی نبوده!!!!
خودم تک و تنها...
در مورد این چت من به شخصه خیلی موافقم؛برای تبادل اطلاعات عالی،اما متاسفانه من هر وقت رفتم اونجا هیچکی نبوده!!!!
خودم تک و تنها...
منم همینطور هر وقت سری به چت سایت زدم خودم بودم وبس لطفا دوستان استقبال کنند.mahela نوشته شده:سلام
خودم تک و تنها...
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان