برنامه روزانه خواندن دروس براي كنكور ارشد
مدیر انجمن: naderloo
Re: برنامه روزانه خواندن دروس براي كنكور ارشد
منم مثل بقیه فعلا نصف رفرنس ها رو خوندم،اما علت اینکه گفتم آزمون زود برگزار بشه،که البته منظورم اواخر بهمن یعنی 1ماه دیگه بود وتا اون موقع هم رفرنس های بیشتری خونده شده.
ولی ما میتونیم هر کدوم هر رفرنسی ک خوندیم با هر مقداری خودمون محک بزنیم ببینیم چقدر توی همون درس آمادگی داریم و اینجوری متوجه میزان نقص و امادگی خودمون در هر درس میشیم،که باعث میشه توی زمان باقی مانده نحوه درس خوندن یا مقدار درس خوندنمون تغییر بدیم،به این خاطر گفتم ازمون اگ زودتر برگزار بشه بهتره
ولی ما میتونیم هر کدوم هر رفرنسی ک خوندیم با هر مقداری خودمون محک بزنیم ببینیم چقدر توی همون درس آمادگی داریم و اینجوری متوجه میزان نقص و امادگی خودمون در هر درس میشیم،که باعث میشه توی زمان باقی مانده نحوه درس خوندن یا مقدار درس خوندنمون تغییر بدیم،به این خاطر گفتم ازمون اگ زودتر برگزار بشه بهتره
من نظرم اینه که الان همه بگن چیو و چقد خوندن.تا همه بدونن نسبت به بقیه کجای کارن اینجوری فک میکنم کمک بزرگی بهم میکنیم لااقل
درود دوستان از امروز تا زما آزمون با هم و در کنار هم باشیم من فعلا درس تصفیه آب می خونم
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
افرین بخون تصیه اب از همه درسا سخترsaban نوشته شده:درود دوستان از امروز تا زما آزمون با هم و در کنار هم باشیم من فعلا درس تصفیه آب می خونم
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
نه الودگی هوا سخت تره مهندس!!!!!!!!
من خودمم دارم تصفیه اب دکتر ززولی رو میخونم تازه نصفه شوخوندم.و جرمی کولز و چوپانگلوس رو خلاصه نویسی و خوندم اما نه خیلی دقیق.لطفا بقیه هم بگن دارن چیو و چقد خوندن.اینجوری فک میکنم اگ کسی هم داره اشتباهی تو خوندنش میکنه بهش بگیم لااقل کمک بزرگی بهم میکنیم .لطفا اونایی هم ک تو کنکور موفق بودن هم مارو راهنمایی کنن.ممنون میشم.با ارزوی موفقیت واسه هممون
- mamanesepehr
- جدید
- تماس:
سلام وای بچه ها من ققط آلودگی هوا رو خوندم استرس دارم شدید کلا 10 درس دیگه مونده شاغل هم هستم
مهم کیفیت نه کمیت،من خودم مدیریت پسماند و کلیات با نصف تکنولوژی ززولی جلد1 خوندم،ولی خیلی تند خوندم هیچی یادم نیست!!!!
سلام دوستانی که قبلا ارشد دادند لطفا بگند چند درصد سوالات از کتابهای تست خانیران بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
بستگی ب درسش داره
بعضی درسا زیاد مث انتقال توزیع
بعضیا کم مثل تصفیه اب
بعضیا کم مثل تصفیه اب
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
میشه با خوندن تنها خانیران قبول شد شهرستانsuldoz نوشته شده:بستگی ب درسش داره
بعضیا کم مثل تصفیه اب
اینکه چند کتاب رو خوندیم مهم نیست..اینکه چی یاد گرفتیم مهمه....
به نظر من اگه حتی چند کتاب رو دقیق بخونیم بهتر از اینه که همه رو بخونیم ولی سرسری و بدون دقت باشه...........
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
موافقم
سلام دوستان خسته نباشید
بر ا تصقیه فاضلاب غیر کتابها ی توصیه شده جزوه ی خوب سراع دارین؟؟؟؟؟؟؟؟
بر ا تصقیه فاضلاب غیر کتابها ی توصیه شده جزوه ی خوب سراع دارین؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان