برنامه روزانه خواندن دروس براي كنكور ارشد
مدیر انجمن: naderloo
Re: برنامه روزانه خواندن دروس براي كنكور ارشد
ثبتنام شرو شده. کسی به مشکل خاصی برنخورده
سلام واقعا ثبت نام شروع شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟pajohesh نوشته شده:ثبتنام شرو شده. کسی به مشکل خاصی برنخورده
خدایا چه استرسی
از یک بهمن شروع شده.استرس نداشته باشین.من خودمم هنوز ثبتنام نکردم تا ده بهمن مهلت داره ک احتمالا تمدیدم میشه
کسی میدونه واسه رشته ما که طرح اختیاریه لزومی داره موقع ثبتنام نامه از محل کارمون داشته باشیم؟ یا فقط واسه طرحای اجباریه
[CENTER]سلام دوستان اینکه تو دفترچه نوشته دو تا رشته رو میتونیم شرکت کنیم کسی میدونه چطوریه ؟
یعنی برای هر کدوم باید به سوالات جداگانه ای جواب بدیم و دو آزمون گرفته میشه ؟
اگه کسی در این مورد چیزی میدونه بگه لطفا ممنون میشم[/CENTER]
اگ دفترچه رو کامل بخونید همشو کامل توضیح داده
خوندم متوجه نشدم شما اگه میدونید لطف کنید توضیح بدیدpajohesh نوشته شده:اگ دفترچه رو کامل بخونید همشو کامل توضیح داده
من ی گله داشتم چرا الان که باید یکی از رتبه برترهای کنکور کمکمون کنه هیشکی نیس.الان چرا تنهامون گذاشتن
سلام حضور مهندسین
شما دنبال کمک رتبه های برتر هستید با این حال من چیکار کنم من کلا کمی دور شدم از کنکور(عمل آپاندیس شدم )حالا دوباره استارت زدن برام سخته
ایشالا که همه با اراده و اختیار خود بتونیم از این کنکور سربلند بیرون بیایم،حالا رتبه های برترم اگه کمک کردن لطف کردن بهمون.
موفق باشید
شما دنبال کمک رتبه های برتر هستید با این حال من چیکار کنم من کلا کمی دور شدم از کنکور(عمل آپاندیس شدم )حالا دوباره استارت زدن برام سخته
ایشالا که همه با اراده و اختیار خود بتونیم از این کنکور سربلند بیرون بیایم،حالا رتبه های برترم اگه کمک کردن لطف کردن بهمون.
موفق باشید
سلام دوست عزیز فک نکنید فقط شما هستید که از کنکور عقب موندید منم با اینکه برنامه ریزی خوبی داشتم بیماری بهم اجازه نداد خوب درس بخونم فقط امیدم به خداست که کمکم کنه ان شالله حال شما هم خوب بشه .
سلام مهندس
ممنون متشکر ایشالا که همه موفق باشیم.....
ممنون متشکر ایشالا که همه موفق باشیم.....
این مشکلات واسه همه بودوهست.من اگه از رتبه های برتر پرسیدم واسه اینکه بهمون واسه این روزا و طرز خوندن و هرچیزی که فک میکنن این روزا میتونه کمکمون کنه راهنمایی خاستم
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
سلام، آقای میرزا بیگی فعالیت خوبی در زمینه كنكور ارشد داشتند که احتمالا بزودی به شما پاسخ خواهند داد. ولی به نظر میرسد که اگر نگاهی به مباحثی که در این زمینه مطرح شده بیاندازید پاسخ خود را بگیرید.pajohesh نوشته شده:من ی گله داشتم چرا الان که باید یکی از رتبه برترهای کنکور کمکمون کنه هیشکی نیس.الان چرا تنهامون گذاشتن
- majid8890
- ارشد
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
naderloo نوشته شده:سلام، آقای میرزا بیگی فعالیت خوبی در زمینه كنكور ارشد داشتند که احتمالا بزودی به شما پاسخ خواهند داد. ولی به نظر میرسد که اگر نگاهی به مباحثی که در این زمینه مطرح شده بیاندازید پاسخ خود را بگیرید.pajohesh نوشته شده:من ی گله داشتم چرا الان که باید یکی از رتبه برترهای کنکور کمکمون کنه هیشکی نیس.الان چرا تنهامون گذاشتن
با سلام خدمت تمامی دوستان ببخشید اگر این روزها کمی کمتر به سایت سر میزنم ...
من در خدمت دوستان هستم اگر سوالی هست؟ بفرمایید
سلام آقای مهندس میرزابیگی.ممنون از بذل و توجهتون.ببخشید شما واسه آبو فاضلاب مجموعه نکات ابو فاضلاب دوبرادران رو چطور میبینید.متکف خوندش برای بار اول یکم زمانبره
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان