کارت ورود به جلسه ی آزمون ارشد 94
مدیر انجمن: naderloo
کارت ورود به جلسه ی آزمون ارشد 94
سلام دوستان موژی با آرزوی سلامتی و موفقیت و قبولی همه ی شما و خودم در آزمون ارشد میتونید کارت ورود به جلسه را از سایت سنجش علوم پزشکی دریافت نمایید
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
Re: کارت ورود به جلسه ی آزمون ارشد 94
دوستان من نتونستم برم امتحان
امتحان چطور بود
شرکت کننده زیاد بود کم بود
یکم بهم اطلاعات بدین
امتحان چطور بود
شرکت کننده زیاد بود کم بود
یکم بهم اطلاعات بدین
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
سوالاتو برام بفرستین
منم داشته باشم
منم داشته باشم
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
دوستان امنحان چطور بود ؟ به نظر من ماشین حساب لازم داشت . به نسبت از پارسال کمی بهتر بود ولی مسائل چون ماشین حساب نبود خیلی وقت گیر بود ....
سلام من سال قبل امتحان ندادم ولی به نظرم در کل آسون بود امتحان اگه کسی با دقت خونده بود می تونست قبول بشه به نظرم 30-35درصد سوالات از کتابهای تست خانیران بود که من چون نتونستم دورشون کنم متاسفانه بیشترشون یادم رفته بود و نتونستم جواب بدم ولی امتحان خوب ندادم در کل از 160 تا سوال 60 تا رو تونستم جواب بدم چون امسال نتونستم خوب درس بخونم مطمئن نیستم همه ی اونایی که جواب دادم درست باشه به نظرتون قبول میشم؟
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
بستگی به بقیه هم دارهomidvaram نوشته شده:
سلام من سال قبل امتحان ندادم ولی به نظرم در کل آسون بود امتحان اگه کسی با دقت خونده بود می تونست قبول بشه به نظرم 30-35درصد سوالات از کتابهای تست خانیران بود که من چون نتونستم دورشون کنم متاسفانه بیشترشون یادم رفته بود و نتونستم جواب بدم ولی امتحان خوب ندادم در کل از 160 تا سوال 60 تا رو تونستم جواب بدم چون امسال نتونستم خوب درس بخونم مطمئن نیستم همه ی اونایی که جواب دادم درست باشه به نظرتون قبول میشم؟
ولی من سر جلسه نرفتم
سوالاتو بذارین
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان