þ157 نوشته شده:منکه به نظرم دانه گیر براساس دبی پیک طراحی میشه بنابراین باید ضریب پیک رو ضر ب میکردیم بنابراین ج نادرسته که من مثل شما جواب دادم
بالاترین راندمان حذف باکتری به نظرم صافی چکنده هست حوض ته نشینی رو چی به باکتری
زمان ماند هیدورلیکی و سلولی در یک لاگون بدون برگشت لجن کمتراز هوادهی گسترده هست پس میشه کوتاه -کوتاهتر
بالاترین حذف بی او دی مربوط به بیهوازی برکه تثبیت و هوازی لجن فعاله پس میشه بیهوازی به نظرم
مزیت کمپوست لجن هم مشه میزان ازت بیشتر
کیا با نظرات من موافقند اقای چگینی کجایین تورو خدا شما هم نظر بدین اقای نادرلو اقای میرزابیگی
چرا کنکور تموم شد شما پیداتون نیس خواهشمندم کمکمون کنین
در مورد سوال ۴۷ فاضلاب اگه کتاب مهندسی فاضلاب خانیران داشته باشد توی فصل هفتم صفحه ۱۴۴ سوال ۱ همین سوال هست با توجه به اینکه زمان ماند در دانه گیر به طور میانگین ۳ دقیقه هست و طراحی دانه گیر براساس ضریب پیک هست در نتیجه : ۵/. ضرب در ۲ ضرب در ۳ دقیقه ضرب در ۶۰ ثانیه جواب میشه ۱۸۰.
سوال ۵۶ بالاترین زاندمان حذف باکتری به نظر من صافی چکنده در حذف مواد آلی موثره و بر عکس بار میکروبیتولید میکنه در ته نشینی اولیه با توجه به اینکه از نوع لخته ایی هست مقداری حذف باکتریداریم. سوال ۵۸ راندمان حذف bod باید بگم که اتفاقا کمترین راندمان حذف bod مربوط به برکه بی هوازی هست . اگه جدول مربوط به پارامترهای طراحی برکه های تثبیت رو دیده باشید ( صفحه ۳۵۹ کتاب تکنولوژی فاضلاب جلد ۱ دکتر ززولی ) بالاترین راندمان حذف مربوط به برکه های هوازی و اختیاریهست ( هرکدوم ۸۰ تا ۹۵ درصد ) من خودم گزینه ج رو زدم ولی گزینه ب هم می تونه درست باشه .