نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
Re: نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
سوال 88 زباله هم اصلاح نشده جواب بارگيري از جلو ميشه
سلام دوستان تخمین رتبه فعال شده برید دروباره تخمین بزنین با کلید نهایی.
سلام دوستان انصافا کلید رو خوب اصلاح کرده بودن ولی نمیدونم چرا سوالی که جوابش درمیاد رو حذف کردن خداروشکر من ازکلید نهایی راضیم ،بگم جالب چیه همه سوالای اشتباه رو اصلاح کرده بود جز اونیکه من اشتباه زدم اونو درست گرفته بودن خدا عمرشون بده یجا هم شد چشماشون نبینه بالاترین راندمان بیهوازی هوراااااااااا
بچه ها من تو تخمین رتبه نهایی یجا سوال درستم رو نزده اعلام کردم ازنفر 8اومدم 2 خواهشا همه بیاین دوباره، مخصوصا شما اقای چگینی و دوست 20696 درضمن بگین نفر چندمین یادتون باشه
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
آخرین ويرايش توسط 1 on farhadchegini, ويرايش شده در 23.
- mohamad2014
- جدید
- تماس:
سلام من نمره م 196 شد و در حال حاضر نفر 17 هستم.
سلام دوستان،نمرم 222 شد با رتبه 7 .کدوم دوست عزیز نمرش 220 شده تو تخمین نیست چنین نمره ای
فکر کنم این افزایش نمره کم و بیش واسه همه بوده باشه چون اکثرمون رو این چندتا سوال اعتراض داشتیم.. با این اوصاف بعید میدونم تغییر محسوسی توو نتابج و رتبه ها ایجاد شه.مگر این ک یه عده این سوالا رو نزده باشن....یااز قبل درست زده باشن الان غلط بشه واسشون
سلام دوستان خسته نباشید
2014 mohammad که نمره تون196 شده درصداتونو میتونید بگید ممنون میشم.............
دوست 157 شما ماشااله خیلی خوب شدین ،فکر کنم شما جزء ده نفر اول ارشد بشین.تبریک میگم.ولی به نظر شما با این نمره من میتونم تهران قبول شم ؟
دوست 2096 شما درصداتونو میگید ممنون میشم
- mohamad2014
- جدید
- تماس:
[FONT=tahoma, Lucida Grande, Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#NaNffff]leila25 نوشته شده:سلام دوستان خسته نباشید
[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=tahoma, Lucida Grande, Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#NaNffff]سلام خواهش میکنم.[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=tahoma, Lucida Grande, Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#NaNffff]تصفیه آب 55 - فاضلاب 61 - هیدرولیک 54- انتقال 75 - شیمی و میکروب 61 - هوا 16- مواد زائد67 - کلیات [/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]41
[FONT=tahoma, Lucida Grande, Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#NaNffff]متاسفانه با بی دقتی زیاد کلیات رو خراب کردم و ازین موضوع هنوز که هنوزه خیلی ناراحتم.[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
:20::20::20:
هیدرولیک 61 انتقال 71اب 38 فاضلاب 67 شیمی و میکروب68 مواد زائد 50 کلیات 73 الودگی هوا 25 زبان12.واسه الودگی هوا خیلی پشیمونم چرا با دقت سوالارو نخوندم چون الودگی هوا من رفرنسشو خونده بودم و دقیقا تموم سوالات از رفرنس بود.هیدرولیک هم واسم خیلی اسون بود بی دقتی کردم.همیشه من باید چوب بی دقتی هامو بخورم
اوکی ممنون متشکر
خوبه درصداتون موفق باشید
خوبه درصداتون موفق باشید
آقای چگینی شما چکار کردین ،ممنون میشم نمره و رتبتون رو بگین
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان