نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
Re: نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
منم موافقم با پژوهش، همکلاسی خودم مطمئنم به طور 99.5درصد نفر اول ارشد میشه ولی شرکت نکرده
دوست گرامی پژوهش شما اولویت شهرتون کدوم شهراست کنکور خوب دادین من تو تخمین نفر دوم شدم
نه متاسفانه بجنورد ارشد نداره. فک میکنم مشهد هم خیلی رتبه های تاپی رو میخاد. باید منتظر بمونیم تا ببینیم خدا واسمون چی رو مقدر میکنه. چون من کار کردنو هم دوس دارم
پس دو رقیب مشهدی پیدا شدن ،راست میگین الان کار خیلی کم پیدا میشه باید اولویت کار باشه بعد ارشد،دوست 20696 شما خانم هستین که خونوادتون نمیذارن از شهر برین خارج یا مثه من متاهلین نمیتونین برین
- mohamad2014
- جدید
- تماس:
مثل بیشتر بچه هایی که از خودشون راضی نیستن منم کنکور خیلی بی دقتی کردم.اما در کل بد نبود.
کارشناسی رو اصفهان بودم و اگه الانم قبول بشم اولویت اولم اصفهانه.
کارشناسی رو اصفهان بودم و اگه الانم قبول بشم اولویت اولم اصفهانه.
تو تخمین اقای محمد نفر چندمین؟بچه ها تخمین رتبه خرابه؟
دوست 157 من خانم هستم ،متاهل نیستم...درسته کار مهم تره ارشدو میتونیم بعدن هم بخونیم.شما نگفین کارتون چیه البته اگه دوست دارین
تخمین رتبه تا اطلاع ثانوی خراب می باشد
من مسئول راهبری تصفیه خونه فاضلاب هستم انشالله که قبول میشین شماهم سر کارمیرین اگه سرکار نمیرین ارشد که سریع تموم میشه یک ترم انتقالی و...
اقای محمد اگه اصفهان قبول نشین بیرجند رو میزنین؟کنکور رو خوب دادین؟تو تخمین نفر چندمین؟
دوست 157 شما نرم افزار سورکد و واتر جیمز یاد دارین...ی پروژه دارم نمیدونم چطوری باید انجامش بدم
اره خانم فرهنگ هم که گنابادی بودن و رتبه یک پارسال ایشون اصن تو تخمین رتبه شرکت نکرده بودن
نه دوست عزیز 20696 یاد ندارم
دوست گرامی پژوهش شماهم خانمین، پس چطوری اقای میرزابیگی میگن پارسال تو تخمین نفر 7بودن همون رتبه 7رو اوردن<span style="curror: pointer;" onmousedown="if(editor_type=='1'){WriteHTML('','editor');}else{WriteTEXT('','editor');}">
تو اینترنت دوست 20696 نحوه کار با نرم افزارها رو بزنین حتما توضیح داده
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان