استاندارد آبهای آشامیدنی
مدیر انجمن: naderloo
-
- جدید
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: urmia,tehran
- تماس:
استاندارد آبهای آشامیدنی
استاندارد آبهای آشامیدنی
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
خطر دستگاههای تصفیه کننده آب برای بیماران قلبی
دکتر درستي مطلق افزود: دستگاههاي تصفيه كننده آب 2 دسته هستند كه دسته اول كار مهمي انجام نميدهند و فقط ذرات جزئي آب را ميگيرند كه مصرف آنها براي سلامت افراد ضرري نميرسانند. اما دسته دوم كه به دستگاههاي تصفيه كننده سخت آب معروف هستند كار اضافي انجام ميدهند و برخي از مواد معدني را به آب اضافه ميكنند.
وي ادامه داد: اين تصفيه كننده هاي سخت آب براي كاهش سختي آب استفاده ميكنند، يعني كلسيم اضافي آب را ميگيرند كه موجب كاهش جرم در لولههاي آب ميشود. ولي با اين كار موجب جايگزين شدن سديم به جاي كليسم در آب ميشوند و بروز عوارضي براي مصرف كنندگان را به همراه دارند.
اين عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران اظهار داشت: آبي كه از اين دستگاه به دست ميآيد، شور نيست ولي به دليل اينكه سديم آن زياد است، براي مبتلايان به فشار خون و بيماران قلبي مفيد نيست و حتي افراد سالم با مصرف آن نيز در معرض بيماريهاي قلبي قرار ميدهد.
وي تاکيد کرد: اين گونه تصفيه كنندههاي آب بيشتر در شهرهايي بايد استفاده شود كه آب آنها سخت است و نيز در موتورخانهها براي كاهش جرم لولههاي آب از اين دستگاهها استفاده ميكنند.
وي ادامه داد: اين تصفيه كننده هاي سخت آب براي كاهش سختي آب استفاده ميكنند، يعني كلسيم اضافي آب را ميگيرند كه موجب كاهش جرم در لولههاي آب ميشود. ولي با اين كار موجب جايگزين شدن سديم به جاي كليسم در آب ميشوند و بروز عوارضي براي مصرف كنندگان را به همراه دارند.
اين عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران اظهار داشت: آبي كه از اين دستگاه به دست ميآيد، شور نيست ولي به دليل اينكه سديم آن زياد است، براي مبتلايان به فشار خون و بيماران قلبي مفيد نيست و حتي افراد سالم با مصرف آن نيز در معرض بيماريهاي قلبي قرار ميدهد.
وي تاکيد کرد: اين گونه تصفيه كنندههاي آب بيشتر در شهرهايي بايد استفاده شود كه آب آنها سخت است و نيز در موتورخانهها براي كاهش جرم لولههاي آب از اين دستگاهها استفاده ميكنند.
هیچگاه به خاطر “هیچکس” دست از “ارزشهایت” نکش …
چون زمانی که آن فرد از تو دست بکشد ، تو می مانی و یک “من” بی ارزش !
الهه السادات امیری نایینی
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
سلام
در حال حاضر دستگاههایی که در بازار وجود دارد مجهز به سیستم اسمز معکوس یا واحد ممبران میباشند که این ممبران مذکور در صورتی که از نوع مناسبی انتخاب شود میتوانند کلیه املاح موجود در آب از جمله کلسیم و ... را از آب حذف کند.و با توجه به اینکه اساس کار این دستگاه ها اسمز معکوس است و نه تبادل یون املاحی مثل سدیم و ... به آب اضافه نمیشود
مهم این است که در خرید این سیستم ها دقت کامل به عمل آید.
در حال حاضر دستگاههایی که در بازار وجود دارد مجهز به سیستم اسمز معکوس یا واحد ممبران میباشند که این ممبران مذکور در صورتی که از نوع مناسبی انتخاب شود میتوانند کلیه املاح موجود در آب از جمله کلسیم و ... را از آب حذف کند.و با توجه به اینکه اساس کار این دستگاه ها اسمز معکوس است و نه تبادل یون املاحی مثل سدیم و ... به آب اضافه نمیشود
مهم این است که در خرید این سیستم ها دقت کامل به عمل آید.
با سلام و احترام
باتشکر از راهنمایی جناب عالی
سوالی نیز از خدمت شما دارم آیا آبی که از این طریق فاقد یون می گردد خورنده نبوده و می توان علاوه بر آشامیدن در تهیه غذا نیز استفاده کرد ( به دلیل استفاده از ظروف فلزی )
مزید تشکر و امتنان از راهنمایی شما
باتشکر از راهنمایی جناب عالی
سوالی نیز از خدمت شما دارم آیا آبی که از این طریق فاقد یون می گردد خورنده نبوده و می توان علاوه بر آشامیدن در تهیه غذا نیز استفاده کرد ( به دلیل استفاده از ظروف فلزی )
مزید تشکر و امتنان از راهنمایی شما
هیچگاه به خاطر “هیچکس” دست از “ارزشهایت” نکش …
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
[JUSTIFY]آب خروجی از سیستم های اسمز معکوس یا RO فاقد یون میباشد لذا در اغلب اینگونه دستگاهها قسمتی تعبیه شده است که میتوان آب بدون یون را با آب تصفیه نشده مخلوط نمود و میزان این اختلاط نیز قابل تنظیم است
همانطور که میدانید میزان حداکثر مطلوب سختی آب آشایدنی صد میلیگرم در لیتر است، لذا تنظیم مربوطه باید به نحوی صورت گیرد که کیفیت آب خروجی از سیستم مذکور از نظر سختی کمتر صد میلیگرم در لیتر نگردد.
هیچ مشکلی در خصوص استفاده از این آب که بدین ترتیب تهیه گردید است برای شستشوی ظروف وجود ندارد.
[/JUSTIFY]
همانطور که میدانید میزان حداکثر مطلوب سختی آب آشایدنی صد میلیگرم در لیتر است، لذا تنظیم مربوطه باید به نحوی صورت گیرد که کیفیت آب خروجی از سیستم مذکور از نظر سختی کمتر صد میلیگرم در لیتر نگردد.
هیچ مشکلی در خصوص استفاده از این آب که بدین ترتیب تهیه گردید است برای شستشوی ظروف وجود ندارد.
[/JUSTIFY]
-
- جدید
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: اصفهان
- تماس:
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان