کتب پایگاه مهندسی بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
- naderloo
- مدیر کل
- پست: 2793
- تاریخ عضویت: 08 نوامبر 2008 00:00
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
کتب پایگاه مهندسی بهداشت محیط
[align=justify]كليه مطالب و لينك هاي معرفي شده در چندين بخش و مربوط به مقاله هاي وكتب سايت پايگاه معتبر مهندسي بهداشت محيط ايران بوده و مستقيما از هاست آن سايت دانلود ميگردد در اين بحث لينك هاي مرتبط سايت مذكور جمع آوري گرديده تا دسترسي آسان تري به آنها بوجود آيد سعي ما بر انتشار و در دسترس بيشتر قرار دادن اطلاعات سايت مذكور است و ديگر هيچ، لينك ها به صورت مستقيم فايل هاي PDF مربوطه را دانلود مينمايد ويا به صورت غير مستقيم از سايت مذكور .برای استفاده از مطالب ذیل بایستی فایل pdf که در لینک های ذیل وجود دارد را بر روی کامپیوتر خود با استفاده از کلیک سمت راست موس روی گزینه مورد نیاز و انتخاب گزینه save to target و يا Save Link as دانلود نمایید وهمچنين ميتوانيد از برنامه هاي مديريت دانلود براي دانلود بهتر و مطمئن تر(نظير Internet Download Manager و...) استفاده كنيد[/align]
مبانی تصفيه فاضلاب (EPA)
مبانی تصفيه بیولوژیکی فاضلاب(اسلاید)
کتاب: تکنولوژیهای تصفیه فاضلاب (EPA)
کتاب: تصفیه پساب فاضلاب توسط زمین (EPA)
کتاب: مدیریت سیستمهای تصفیه در محل (EPA)
مشکلات راهبری لجن فعال و رشهای کنترل آنها
کتاب: گندزداها و اکسيدکننده ها (EPA)
رهنمودهای میکربی پساب جهت آبیاری فضای سبز (WHO)
گندزدایی فاضلاب با UV
کتاب: آناليز فاضلاب جهت استفاده در کشاورزی (WHO)
گندزدایی فاضلاب با ازن
کتاب: تکنولوژیهای مدیریت بیوسالید (EPA)
فرمولهای کاربردی در آب و فاضلاب
وتلندهای زیر سطحی (EPA)
بیوراکتورهای غشایی (EPA)
لاگون با هوادهی جزئی (EPA)
کتاب: کنترل کیفیت در آزمایشگاههای فاضلاب (EPA)
لاگون با هوادهی دیفیوزری (EPA)
استاندارد استفاده مجدد از فاضلاب در ایران
استانداردهای نمونه برداری و آزمایش فاضلاب (ایران)
متون قابل دانلود در زمینه آب
کتاب: کنترل آلودگی آب (WHO)
کتاب: پايش کيفيت آب (WHO)
کتاب: ارزیابی کیفیت آب (WHO)
کتاب: تصفیه آب و کنترل پاتوژنها (WHO)
کتاب: رهنمودهای کيفی آب آشاميدنی (WHO)
کتاب: بهداشت آب از نظر آلاينده های شيميايی (WHO)
کتاب: شمارش بشقابی هتروتروفيک (EPA)
کتاب: کمیت آب مصرفی در مسکن (WHO)
بیماریهای منتقله از آب (WHO)
تصفيه آب در شرايط اضطراری (WHO)
ميکروبيولوژی آب در شبکه های توزيع (WHO)
کتاب: تامین آب در شرایط اضطراری (WHO)
شاخصهای کیفیت میکربی آب (WHO)
قانون کلی فرمها برای اجتماعات کوچک (EPA)
کتاب: کنترل عوامل میکربی در شبکه توزیع (WHO)
میکروبیولوژی بیوفیلم در شبکه توزیع
اثرات بهداشتی ناشی از رشد بیوفیلم در شبکه توزیع(EPA)
کتاب: باکتریها درآب آشاميدنی (EPA)
کتاب: آئروموناس در آب آشاميدنی (EPA)
کتاب: ملیکوباکتریومها در آب آشامیدنی (EPA)
کتاب: کریپتوسپوریدیوم در آب آشامیدنی (EPA)
کتاب:معیارهای کیفی آی جهت مصارف تفریحی
کتاب: لژیونلا در آب آشامیدنی (EPA)
کتاب:سموم سیانوباکترها در آب (WHO)
کتاب: ژیاردیا در آب آشامیدنی (EPA)
جلبکهای آب شیرین (WHO)
کنترل طعم وبوی آب
طعم وبوی آب (اسلاید)
مبانی انعقاد و لخته سازی
انعقاد و لخته سازی (اسلاید)
انعقاد، لخته سازی و فیلتراسیون
مقدمه ای بر انعقاد
تصفیه آب (فیلتراسیون)
مبانی فیلتراسیون آب
اهمیت کدورت در تصفیه آب
کتاب: حذف آرسنیک از آب(EPA)
سولفيد هیدروژن به عنوان شاخص آلودگی مدفوعی
کتاب: سموم سیانوباکترها در آب(WHO)
گندزدایی آب آشاميدنی(WHO)
کتاب: گندزداها و فرآوردهای جانبی گندزدایی1(EPA)
گندزداها و فرآورده های جانبی گندزدایی (WHO)
کتاب: گندزداها و فرآوردهای جانبی گندزدایی2(EPA)
شیمی گندزداها و فرآورده های جانبی گندزدایی (WHO)
مبانی کلرزنی
ازن (EPA) PH در آب آشاميدنی
فلوراید در آب آشاميدنی(WHO)
نوتریئنتها در آب آشاميدنی (WHO)
چاههای آب (EPA)
معيارهای کیفی آبهای مورد استفاده جهت مقاصد تفريحی
رهنمودهای تکنیکی بازگردش پساب شستشوی فیلترها
کتاب: مدیریت زائدات باقیمانده در تصفیه خانه آب
مبانی آبهای بطری شده (EPA)
آبهای بطری شده (EPA)
استانداردهای آب آشاميدنی (EPA)
صافی شنی کند
راديونوکلئيدها در آب آشاميدنی فيلتراسیون غشایی
سختی گیری با آهک
جارتست
حذف آهن و منگنز تبادل یونی
فیلتراسیون دیاتومه ای آب آشاميدنی کنترل خوردگی
پلی آلومينيوم کلراید (PAC)
استاندارد روشهای نمونه برداری آب (ايران)
استانداردهای آب آشاميدنی (ایران)
مبانی و ضوایط طراحی طرح شبکه آبرسانی شهری
کنترل کیفیت در تصفیه خانه های آب (فارسی)
کتاب:پیشرفتهای بوجود آمده در آب آشامیدنیwho
منبع:سايت پايگاه مهندسي بهداشت محيط ايران
مبانی تصفيه فاضلاب (EPA)
مبانی تصفيه بیولوژیکی فاضلاب(اسلاید)
کتاب: تکنولوژیهای تصفیه فاضلاب (EPA)
کتاب: تصفیه پساب فاضلاب توسط زمین (EPA)
کتاب: مدیریت سیستمهای تصفیه در محل (EPA)
مشکلات راهبری لجن فعال و رشهای کنترل آنها
کتاب: گندزداها و اکسيدکننده ها (EPA)
رهنمودهای میکربی پساب جهت آبیاری فضای سبز (WHO)
گندزدایی فاضلاب با UV
کتاب: آناليز فاضلاب جهت استفاده در کشاورزی (WHO)
گندزدایی فاضلاب با ازن
کتاب: تکنولوژیهای مدیریت بیوسالید (EPA)
فرمولهای کاربردی در آب و فاضلاب
وتلندهای زیر سطحی (EPA)
بیوراکتورهای غشایی (EPA)
لاگون با هوادهی جزئی (EPA)
کتاب: کنترل کیفیت در آزمایشگاههای فاضلاب (EPA)
لاگون با هوادهی دیفیوزری (EPA)
استاندارد استفاده مجدد از فاضلاب در ایران
استانداردهای نمونه برداری و آزمایش فاضلاب (ایران)
متون قابل دانلود در زمینه آب
کتاب: کنترل آلودگی آب (WHO)
کتاب: پايش کيفيت آب (WHO)
کتاب: ارزیابی کیفیت آب (WHO)
کتاب: تصفیه آب و کنترل پاتوژنها (WHO)
کتاب: رهنمودهای کيفی آب آشاميدنی (WHO)
کتاب: بهداشت آب از نظر آلاينده های شيميايی (WHO)
کتاب: شمارش بشقابی هتروتروفيک (EPA)
کتاب: کمیت آب مصرفی در مسکن (WHO)
بیماریهای منتقله از آب (WHO)
تصفيه آب در شرايط اضطراری (WHO)
ميکروبيولوژی آب در شبکه های توزيع (WHO)
کتاب: تامین آب در شرایط اضطراری (WHO)
شاخصهای کیفیت میکربی آب (WHO)
قانون کلی فرمها برای اجتماعات کوچک (EPA)
کتاب: کنترل عوامل میکربی در شبکه توزیع (WHO)
میکروبیولوژی بیوفیلم در شبکه توزیع
اثرات بهداشتی ناشی از رشد بیوفیلم در شبکه توزیع(EPA)
کتاب: باکتریها درآب آشاميدنی (EPA)
کتاب: آئروموناس در آب آشاميدنی (EPA)
کتاب: ملیکوباکتریومها در آب آشامیدنی (EPA)
کتاب: کریپتوسپوریدیوم در آب آشامیدنی (EPA)
کتاب:معیارهای کیفی آی جهت مصارف تفریحی
کتاب: لژیونلا در آب آشامیدنی (EPA)
کتاب:سموم سیانوباکترها در آب (WHO)
کتاب: ژیاردیا در آب آشامیدنی (EPA)
جلبکهای آب شیرین (WHO)
کنترل طعم وبوی آب
طعم وبوی آب (اسلاید)
مبانی انعقاد و لخته سازی
انعقاد و لخته سازی (اسلاید)
انعقاد، لخته سازی و فیلتراسیون
مقدمه ای بر انعقاد
تصفیه آب (فیلتراسیون)
مبانی فیلتراسیون آب
اهمیت کدورت در تصفیه آب
کتاب: حذف آرسنیک از آب(EPA)
سولفيد هیدروژن به عنوان شاخص آلودگی مدفوعی
کتاب: سموم سیانوباکترها در آب(WHO)
گندزدایی آب آشاميدنی(WHO)
کتاب: گندزداها و فرآوردهای جانبی گندزدایی1(EPA)
گندزداها و فرآورده های جانبی گندزدایی (WHO)
کتاب: گندزداها و فرآوردهای جانبی گندزدایی2(EPA)
شیمی گندزداها و فرآورده های جانبی گندزدایی (WHO)
مبانی کلرزنی
ازن (EPA) PH در آب آشاميدنی
فلوراید در آب آشاميدنی(WHO)
نوتریئنتها در آب آشاميدنی (WHO)
چاههای آب (EPA)
معيارهای کیفی آبهای مورد استفاده جهت مقاصد تفريحی
رهنمودهای تکنیکی بازگردش پساب شستشوی فیلترها
کتاب: مدیریت زائدات باقیمانده در تصفیه خانه آب
مبانی آبهای بطری شده (EPA)
آبهای بطری شده (EPA)
استانداردهای آب آشاميدنی (EPA)
صافی شنی کند
راديونوکلئيدها در آب آشاميدنی فيلتراسیون غشایی
سختی گیری با آهک
جارتست
حذف آهن و منگنز تبادل یونی
فیلتراسیون دیاتومه ای آب آشاميدنی کنترل خوردگی
پلی آلومينيوم کلراید (PAC)
استاندارد روشهای نمونه برداری آب (ايران)
استانداردهای آب آشاميدنی (ایران)
مبانی و ضوایط طراحی طرح شبکه آبرسانی شهری
کنترل کیفیت در تصفیه خانه های آب (فارسی)
کتاب:پیشرفتهای بوجود آمده در آب آشامیدنیwho
منبع:سايت پايگاه مهندسي بهداشت محيط ايران
آخرین ويرايش توسط 2 on naderloo, ويرايش شده در 7.
-
- جدید
- پست: 6
- تاریخ عضویت: 21 ژولای 2010 00:00
- حالت من: Badhal
- تماس:
با سلام
جناب آقای نادرلو
ضمن تشکر از زحمات شما , نظر شما در رابطه با دستگاههای تصفیه آب (خصوصا سیستمهای اسمز معکوس) ومیزان دقت تصفیه آنها از نظر دفع آملاح مضر وکاهش نیترات ونیتریت آب و اینکه آیا کاهش املاح مفید آب احتمال بروز خطر برای انسان را دارد یا خیر چیست واگر در این رابطه ها منابع علمی تایید شده ای را معرفی فرمایید ممنون میشوم.
با تشکر
هنرور
(اگر لطف نموده جواب رابرایم ایمیل فرمایید خیلی ممنون می شوم)ABRUD.INFO@GMAIL.COM
جناب آقای نادرلو
ضمن تشکر از زحمات شما , نظر شما در رابطه با دستگاههای تصفیه آب (خصوصا سیستمهای اسمز معکوس) ومیزان دقت تصفیه آنها از نظر دفع آملاح مضر وکاهش نیترات ونیتریت آب و اینکه آیا کاهش املاح مفید آب احتمال بروز خطر برای انسان را دارد یا خیر چیست واگر در این رابطه ها منابع علمی تایید شده ای را معرفی فرمایید ممنون میشوم.
با تشکر
هنرور
(اگر لطف نموده جواب رابرایم ایمیل فرمایید خیلی ممنون می شوم)ABRUD.INFO@GMAIL.COM
این نیز می گذرد.........
- naderloo
- مدیر کل
- پست: 2793
- تاریخ عضویت: 08 نوامبر 2008 00:00
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
کاربر محترم MAHDI_HONARVAR سلام
دوست عزیز اگر منظورتان روش اسمز معکوس در حذف نیترات و املاح آب و ... میباشد که به اطلاع میرساند که این روش، روش مناسبی برای حذف نیترات و املاح آب و ... میباشد.ولی در خصوص دستگاه های تصفیه آب، باید بگم که تنها دستگاههای مجهز به سیستم اسمز معکوس و یا به اختصار R.O و یا تبادل یون یا رزین میتوانند املاح ذکر شده را حذف نمایند.
در خصوص دقت تصفیه دستگاه های مذکور باید عرض کنم که به خیلی موارد از جمله
1.شرکت سازنده
2.نوع سیستم استفاده شده(تبادل یون و یا اسمز معکوس و...)
3.نوع ممبران و رزین بکار رفته در این دستگاهها
4.نحوه استفاده و بهره برداری.
5.تعویض به موقع فیلتر های محافظ ممبران
و...
بستگی دارد.
در خصوص کاهش املاح مفید و ضررهای احتمالی آن باید بگم که در استاندارد WHO و استاندارد ایران حداکثر مطلوب سختی در آب آشامیدنی 100 پی پی ام اشاره شده است. لذا با توجه به نیاز انسان به املاح مفید آب سختی پایین تر از این میزان نامطلوب میباشد همچنین با توجه به اینکه در جوامعی که از آبهای سخت استفاده میشود بیماری های قلبی و عروقی کمتر است میتوانید خودتان قضاوت نمایید.
در مورد معرفی منابع، میتوانید به استاندارد های آب وزارت نیرو، وزارت بهداشت، WHO و... مراجعه نمایید.
دوست عزیز اگر منظورتان روش اسمز معکوس در حذف نیترات و املاح آب و ... میباشد که به اطلاع میرساند که این روش، روش مناسبی برای حذف نیترات و املاح آب و ... میباشد.ولی در خصوص دستگاه های تصفیه آب، باید بگم که تنها دستگاههای مجهز به سیستم اسمز معکوس و یا به اختصار R.O و یا تبادل یون یا رزین میتوانند املاح ذکر شده را حذف نمایند.
در خصوص دقت تصفیه دستگاه های مذکور باید عرض کنم که به خیلی موارد از جمله
1.شرکت سازنده
2.نوع سیستم استفاده شده(تبادل یون و یا اسمز معکوس و...)
3.نوع ممبران و رزین بکار رفته در این دستگاهها
4.نحوه استفاده و بهره برداری.
5.تعویض به موقع فیلتر های محافظ ممبران
و...
بستگی دارد.
در خصوص کاهش املاح مفید و ضررهای احتمالی آن باید بگم که در استاندارد WHO و استاندارد ایران حداکثر مطلوب سختی در آب آشامیدنی 100 پی پی ام اشاره شده است. لذا با توجه به نیاز انسان به املاح مفید آب سختی پایین تر از این میزان نامطلوب میباشد همچنین با توجه به اینکه در جوامعی که از آبهای سخت استفاده میشود بیماری های قلبی و عروقی کمتر است میتوانید خودتان قضاوت نمایید.
در مورد معرفی منابع، میتوانید به استاندارد های آب وزارت نیرو، وزارت بهداشت، WHO و... مراجعه نمایید.
-
- جدید
- پست: 2
- تاریخ عضویت: 10 آپریل 2010 00:00
- حالت من: Badhal
- تماس:
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان