نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
Re: نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
دوست گرامی حسن اقا اصلا نمیشه پارسال رو با امسال مقایسه کرد.نفر اول پارسال نمرش223 بود ولی تو تخمین امسال نفر اول فعلا نمرش262. مطمئن باشین خیلیا هستن از این بیشتر که شرکت نکردن هنوز
امسال نسبت به پارسال فقط هیدرولیک وانتقال توزیع آسون بودن بقیه درسا مثل پارسال سخت بود ولی زیاد به تخمین توجه نکنید استرس هم نداشته باشین صد درصد اونایی که بالای 170نمره آوردن قبول میشن کسانی که خونده بودن اگه سوالات سخت هم بود جواب میدادن وکسایی که نخونده بودن بازم نتونستن جواب بدن ولی همه اینا تحلیله صبر میکنیم جوابا بیاد اگه خدا بخواد اونایی که لیاقت دارن قبول میشن20696 نوشته شده:دوست گرامی حسن اقا اصلا نمیشه پارسال رو با امسال مقایسه کرد.نفر اول پارسال نمرش223 بود ولی تو تخمین امسال نفر اول فعلا نمرش262. مطمئن باشین خیلیا هستن از این بیشتر که شرکت نکردن هنوز
دوست عزیز روحیه دادن خوبه ولی حقیقت اش سوالات سال های گذشته مخصوصا پارسال خیلی سطح بالاتر و استانداردتر بود اصلا مقایسه رتبه های پارسال با امسال منطقی نیس کم کمش 20 درصد رفته رو ترازها,ان شا الله همه دوستان قبول بشن ما هم این روزها رو تجربه کردیم و دلهره ها و استرس هاشون برامون ملموس هستش.hasan69 نوشته شده:امسال نسبت به پارسال فقط هیدرولیک وانتقال توزیع آسون بودن بقیه درسا مثل پارسال سخت بود ولی زیاد به تخمین توجه نکنید استرس هم نداشته باشین صد درصد اونایی که بالای 170نمره آوردن قبول میشن کسانی که خونده بودن اگه سوالات سخت هم بود جواب میدادن وکسایی که نخونده بودن بازم نتونستن جواب بدن ولی همه اینا تحلیله صبر میکنیم جوابا بیاد اگه خدا بخواد اونایی که لیاقت دارن قبول میشن20696 نوشته شده:دوست گرامی حسن اقا اصلا نمیشه پارسال رو با امسال مقایسه کرد.نفر اول پارسال نمرش223 بود ولی تو تخمین امسال نفر اول فعلا نمرش262. مطمئن باشین خیلیا هستن از این بیشتر که شرکت نکردن هنوز
دوستان می خوام رو انتخاب محل هاتون خیلی احساسی برخورد نکنید اگه رتبه های خوبی دارید خودتون رو از تحصیل در دانشگاه های خوب محروم نکنید. توی ارشد مهم ترین مسئله امکانات آزمایشگاهی هستش که تا اون جایی که من میدونم جاهایی مثل گیلان و اردبیل خیلی ضعیف هستن وقتی وارد تحصیل شدید برای پایان نامه و کار رو موضوع دلخواه تون خیلی دچار مشکل میشید.
دوستار عزیز با چه رتبه هایی میشه جای معتبر قبول شد .من تو تخمین رتبم 222 شده به نظر شما تهران قبول میشم
تهران رو مطمین نیستم ولی ما دانشگاه های خوب مثل ساری, زنجان, همدان داریم لاقل اینا جاهایی هستن که من دوستانی داشتم به لحاظ اساتید خوبن و آزمایشگاه های مجهز دارن می تونید به راحتی قبول بشید. به نظرم رتبه های بالای 190 قبول میشن شما هم متوسط بالا زدید. انتخاب محل هر کس با توجه به شرایط خودش باید انتخاب کنه.
شما خودتون کجا ارشد میخونین؟
اگه اجازه بدید نگم ولی جای سطح بالایی نبوده چون دوست ندارم جایی نون و آبش خوردم بد بگم ولی اون جا مشکلات خاص خودش رو داشت.
اوکی دوستار عزیز....متوجه شدم عیبی نداره
سلام دوستان چرا تخمین رتبه خرابه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت تخمین رتبه فعال شد لطفا دوستانی که در کلید اولیه شرکت کردند دوباره بعد کلید نهایی شرکت کنندشرکت کنند
سلام دوستان. بنده بعد از 16 سال که فارغ التحصیل شدم امسال برای اولین بار ازمون ارشد دادم . نسبت به همه شما ها کمتر زده ام ولی امیدوارم که حداقل در نزدیکترین شهر به محل کارم قبول بشم.. خواهشا" ناامیدمون نکنید.
سایت تخمین رتبه فعال نیست؟؟؟؟؟
چرا من رفتم تخمین رتبه فعال بود
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان