نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
Re: نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
بعد 16سال <span style="curror: pointer;" onmousedown="if(editor_type=='1'){WriteHTML('','editor');}else{WriteTEXT('','editor');}">
واقعا" این اندازه تعجب داشت .
خوشبحالتون همه ی موژی ها انگار امسال جزو نفرات برترن و قبول میشن ولی من نه به خدا حوصله ندارم یه سال دیگه تو خونه بمونم و درس بخونم برام دعا کنید استخدام بشم برام دعا کنید خدا یه روزنه ی امید به روم باز کنه
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
امسال توی پاسخنامه من بعضی سوالارو پس و پیش زدم بعد پاک کردن اثرش یه مقدار موند .نگرانم دستگاهی که اوراق رو تصحیح می کنه به اشتباه اونارو حساب نکنه! اگه اینجوری بشه من خیلی ضرر می کنم.
دوستان به خودتون استرس وارد نکنین ،زندگیتون مهمتره.امسال نشد ی سال دیگه میخونیم.تنتون سالم باشه
سلام. زمان اعلام نتایج اولیه کی هست؟
میگن شنبه نتایج میاد
157 دوست عزیز اسم کتاب 13 سال کنکور بهم نگفتید اینم لطفا بگید که از کدوم سایت خریداری کردید ممنون
سلام دوست گرامی امیدوارم اوه ببخشید اصلا یادم رفته چشم نگاه میکنم
سلام دوستان، بنظرتون کارنامه اولیه، امروز صبح در سایت قرار می دهند؟؟
سلام.ههمون چشم انتظاریم
سلام. کسی می دونه کی نتایج رو اعلام میکنن؟
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
[FONT=Tahoma, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]محمد حسین پور کاظمی رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران در خصوص آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی گفت: نتایج اولیه آزمون ارشد علوم پزشکی پس از روز دوشنبه اعلام میشود.[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
سلام دوست گرامی امیدوارم اسم کتاب (مجموعه ازمونهای کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط )تالیف دکتر سینا دوبرادران بود تو گوگل بنویسید مجموعه ازمونهای کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط تالیف دکتر سینا دوبرادران بعد توی نتایج سرچ شده دومین سرتیتر هست مجموعه ازمونهای کارشناسی ارشد زیرش نوشته تالیف دکتر سینا دوبرادران ،انرا بازکنید خرید اینترنتی کنید
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان