نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
Re: نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
کارنامه علمی اولیه کلیه داوطلبان تا پایان هفته جاری از طریق سایت سازمان سنجش آموزش پزشکی اعلام خواهد شد
سمه تعالی
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
معاونت آموزشی
مرکزسنجش آموزش پزشکی
44/4/ اطلاعيه شماره 11 تاريخ 7
درخصوص کارنامه علمی اوليه و انتخاب رشته محل آزمون کارشناسی ارشد سال 44
با سپاس بيكران به درگاه ايزد منان و ضمن آرزوي قبولی طاعات و عبادات به اطلاع کليه داوطلبان
شرکت کننده در آزمون سال 49 میرساند کارنامه علمی اوليه کليه داوطلبان تا پایان هفته جاری از
طریق همين سامانه اینترنتی اعلام خواهد شد. زمان دقيق انتخاب رشتهمحل نيز همزمان با دریافت
کارنامه اعلام خواهد شد.
مرکز سنجش آموزش پزشکی
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
معاونت آموزشی
مرکزسنجش آموزش پزشکی
44/4/ اطلاعيه شماره 11 تاريخ 7
درخصوص کارنامه علمی اوليه و انتخاب رشته محل آزمون کارشناسی ارشد سال 44
با سپاس بيكران به درگاه ايزد منان و ضمن آرزوي قبولی طاعات و عبادات به اطلاع کليه داوطلبان
شرکت کننده در آزمون سال 49 میرساند کارنامه علمی اوليه کليه داوطلبان تا پایان هفته جاری از
طریق همين سامانه اینترنتی اعلام خواهد شد. زمان دقيق انتخاب رشتهمحل نيز همزمان با دریافت
کارنامه اعلام خواهد شد.
مرکز سنجش آموزش پزشکی
ممنونم دوست عزیز 157
کسی نمیدونه ظرفیت امسال چند نفره؟تو سایت علوم پزشکی گذاشتن ولی فقط اعضا می تونند ببینند
- mamanesepehr
- جدید
- تماس:
سلام بچه ها . این ظرفیت هایی که گذاشتین برای سال 94 هست ؟ اونوقت ستون دوم برای بین الملل هست یا شبانه ؟کلا دانشگاه های تهران حدود 30 نفر می خوان
سلام مامان سپهر من فقط تو انجمن دیدم یه اقایی اینارو گذاشتن واسه امسال،ستون دوم هم فک کنم مازاد میگیرن
- mamanesepehr
- جدید
- تماس:
من که امیدی ندارم تهران قبول بشم نمره م 190 شد بعدش شاغل تهران هم هستم نمی تونم شهر ستان برم ،خیلی از بچه ها امسال خوب دادن ، حالا هرچی خدا می خواد
دوستان اگه امکانش هست برای ما هم تو این سایت بذارید تا ببینیم
همکلاسی من کارمند بود مشکلی نداره که در هفته 2 روز فقط کلاس دارید رفت و آمد می کنید فقط سعی کنید استان های اطراف تهران با مسافت های کم رو بزنید مثل قزوین , زنجان و رشت. خیلی سخت نگیرید.mamanesepehr نوشته شده:من که امیدی ندارم تهران قبول بشم نمره م 190 شد بعدش شاغل تهران هم هستم نمی تونم شهر ستان برم ،خیلی از بچه ها امسال خوب دادن ، حالا هرچی خدا می خواد
دوست عزیز 163 نفر روزانه و 71 نفر بین اللملل. البته از 163 سه نفر بقیه الله هستش.omidvaram نوشته شده:دوستان اگه امکانش هست برای ما هم تو این سایت بذارید تا ببینیم
چیزی به عنوان شبانه وجود نداره؟
[quote="omidvaram"]چیزی به عنوان شبانه وجود نداره؟ [/q
ظاهرا نه
ظاهرا نه
بچه ها امکانش هست واسه ما هم بزارین؟تهران دقیق چن نفر میخواد؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان