نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
Re: نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
بچه ها یعنی تهران 46 نفر میخواد خب بعدش چرا دو بار تهران و شهید بهشتی و... زده حتما نیم سال اول و دومه
مگه ارشدم نیمسال اولو دوم داره؟؟؟؟؟؟ پارسال روزانه چن نفر بوده؟ میخام ئبدونم ظرفیتا کمتر شده یا بیشتر؟
سلام دوستان واسه شهر ما زده 4نفر +2نفر باشهریه یعنی چی ؟پارسال که بدون شهریه 6تاگرفتن امسال 4تا بدون شهریه و2تا باشهریه
منظور از شهریه شبانه س یا بین الملل؟> ظرفیتا هر سال کم میشه
پارسال 143 نفر روزانه بدون ظرفیت مازاد گرفته بودن ولی امسال ظاهرا باید کمتر باشه..!!!ااز کجا معلوم این ظرفیت ها واسه امسال باشه بالای صفحه ک ننوشته واسه چه سالیه
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی کشورمحمد حسین پورکاظمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران بیان کرد: نتایج آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی روز چهارشنبه 10 تیر ماه اعلام میشود.
همچنین وی افزود: بیش از 6 هزار ظرفیت برای پذیرش دانشجو داریم و بالای 20 هزار نفر برای انتخاب رشته مجاز میشوند.
پورکاظمی پیش از این اعلام کرده بود این میزان ظرفیت شامل استعدادهای درخشان نیست برای هر رشته محل یک نفر ظرفیت پذیرش استعداد درخشان وجود دارد، بالغ بر 600 رشته محل داریم که میتوان به ازای هرکدام از آنها یک ظرفیت برای استعدادهای درخشان در نظر گرفت، هرچند که این تعداد استعداد درخشان نداریم.
وی عنوان کرد: آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 90 هزار و 154 نفر شرکت کننده داشته است که 65 هزار و 856 نفر از آنها خانم و 24 هزار و 298 نفر از آنها آقا بودهاند، نسبت شرکت کنندگان خانم به آقا تقریبا 2.7 برابر بوده است.
همچنین وی افزود: بیش از 6 هزار ظرفیت برای پذیرش دانشجو داریم و بالای 20 هزار نفر برای انتخاب رشته مجاز میشوند.
پورکاظمی پیش از این اعلام کرده بود این میزان ظرفیت شامل استعدادهای درخشان نیست برای هر رشته محل یک نفر ظرفیت پذیرش استعداد درخشان وجود دارد، بالغ بر 600 رشته محل داریم که میتوان به ازای هرکدام از آنها یک ظرفیت برای استعدادهای درخشان در نظر گرفت، هرچند که این تعداد استعداد درخشان نداریم.
وی عنوان کرد: آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 90 هزار و 154 نفر شرکت کننده داشته است که 65 هزار و 856 نفر از آنها خانم و 24 هزار و 298 نفر از آنها آقا بودهاند، نسبت شرکت کنندگان خانم به آقا تقریبا 2.7 برابر بوده است.
سنجش جان نخواستیم....کارنامه واسه خودت منصرف شدیم
-
- آماتور
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: زنجان
- تماس:
دوستان خوبم امیدوارم امروز نتیجه دلخواهتون رو بگیرین ....خدایا یعنی من مجاز میشم ؟
-
- آماتور
- محل اقامت: زنجان
- تماس:
لینک کارنانه اولیه اومده ولی فعلا غیر فعاله دوستای خوبم شاید تا 2 ساعت دیگه فعال بشه
ای وای خدای من... اومده لینکش نه من کارنامه نمیخوام اشتباه کردم شرکت کردم
بچها تو سایت علوم پزشکی که هیچ لینکی وجود نداره؟ مطمئنید؟
داخل لینک های دیگه قرار داره قسمت کلید نهایی اینا
- zhalemoezzi
- جدید
- محل اقامت: سنندج
- تماس:
پس کی فعال میشه :((((((((((((((((
حتما 4 به بعد فعال میشه