نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
Re: نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
[quote="20696"]سلام به همگی .دوست 157 باریکلا مارو سرافراز کردین بهتون تبریک میگممممم رتبه من 22 شده[
نمره تراز شما چند شده؟
نمره تراز شما چند شده؟
بچه ها تا کی مهلت داریم انتخاب محل کنیم چرا دو کادر داده باز پایینش نوشته دانشگاه محل پذیرش یعنی چی ؟
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
سلام به همگی . به همه دوستانی که قبول شدن تبریک می گم خصوصا به 157 و 20696 عزیز واقعا رتیبتون عالی شده تبریک می گم. من رتبه 24 آوردم . خیلی خوشحالم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!157 نوشته شده:سلام دوستان ممنون از همتون باور میکنین فک نمیکردم مثل اقای میرزابیگی رتبه 7رو بیارم خداروشکر نمره کلم 62.53 و رتبه کل ورتبه درسهمیه من 7شده منکه فقط شهر خودم رو میخوام بزنم خداروشکر اکثرتون قبول شدین فقط نمیدونم چرا دوستان عزیزم 20696 و اقا چگینی نیومدن و رتبشونو نگفتن
ممنون ...به شما هم تبریک میگم اقای چگینی .ایشاله همه رو تو مقاطع بالاتر ببینیم خداییش منم خیلی خوشحالم وقتی دیدم شوکه شدم
دوست عزیز تراز نمرت چنده؟ و اگه ممکنه درصدات چطو بود؟farhadchegini نوشته شده:سلام به همگی . به همه دوستانی که قبول شدن تبریک می گم خصوصا به 157 و 20696 عزیز واقعا رتیبتون عالی شده تبریک می گم. من رتبه 24 آوردم . خیلی خوشحالم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!157 نوشته شده:سلام دوستان ممنون از همتون باور میکنین فک نمیکردم مثل اقای میرزابیگی رتبه 7رو بیارم خداروشکر نمره کلم 62.53 و رتبه کل ورتبه درسهمیه من 7شده منکه فقط شهر خودم رو میخوام بزنم خداروشکر اکثرتون قبول شدین فقط نمیدونم چرا دوستان عزیزم 20696 و اقا چگینی نیومدن و رتبشونو نگفتن
دوستان ظرفیت پذیرش 137 نفره واسه روزانه
بچها لطفا همراه با رتبه هاتون شهریایی ک میخاین بزنید رو بگید لطفا.شاید اینجوری خیلی بهم کمک کنیم و همو راهنمایی کنیم
-
- آماتور
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: زنجان
- تماس:
دوست عزیز 137 کد رشته بهداشت محیطه ... کلا روزانه ( دولتی ) 163 ظرفیت داره و مابقی یعنی 72 نفر هم بین الملل ( ظرفیت مازاد )
-
- آماتور
- محل اقامت: زنجان
- تماس:
تبریک میگم به دوستامون با این رتبه های عالی میشه ....شما که خدا رو شکر قبولیتون حتمیه خوش بحالتون ...من چیکار کنم با این رتبه 163 واقعا کلافه م ....یعنی امکانش هست جایی قبول بشم ؟
- zhalemoezzi
- جدید
- محل اقامت: سنندج
- تماس:
بچه ها امکان اعتراض اصلن نیس؟ من مطمئنم درصد کلیات و زبانم اشتباهه؟
میشه کسی پاسخنامشو ببینه؟
خواهش میکنم یکی کمکم کنه
خواهش میکنم یکی کمکم کنه
اقای چگینی شمابازهم همون رشت رو میزنید؟فک کنم راحت بتونید بهشتی یاایرانو بیارید
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
نمره تراز ۵۸/۱۲ شده.saban نوشته شده:دوست عزیز تراز نمرت چنده؟ و اگه ممکنه درصدات چطو بود؟farhadchegini نوشته شده:سلام به همگی . به همه دوستانی که قبول شدن تبریک می گم خصوصا به 157 و 20696 عزیز واقعا رتیبتون عالی شده تبریک می گم. من رتبه 24 آوردم . خیلی خوشحالم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!157 نوشته شده:سلام دوستان ممنون از همتون باور میکنین فک نمیکردم مثل اقای میرزابیگی رتبه 7رو بیارم خداروشکر نمره کلم 62.53 و رتبه کل ورتبه درسهمیه من 7شده منکه فقط شهر خودم رو میخوام بزنم خداروشکر اکثرتون قبول شدین فقط نمیدونم چرا دوستان عزیزم 20696 و اقا چگینی نیومدن و رتبشونو نگفتن
هیدرولیک ۱۰۰ انتفال ۶۸ تصفیه آب ۶۱ فاضلاب ۳۹ شیمی میکرو ۵۶ آلودکی هوا ۱۴ زباله ۴۷ کلیات ۶۰ زبان ۲۱ . رتبه ۲۴
درصدا تقریبا همونی شد که خودم حساب کرده بودم فقط کلیات ۶۵ زده بودم نمی دونم چرا شده ۶۰
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
والا چی بگم .خودم خیلی دوست دارم تهران برم اخه رشت سطحش خیلی پایینه .تا ۱۵ تیر مهلت انتخاب رشته محله تا اون موقعه باید فکر کنم و از دوستان مشورت بگیرمpajohesh نوشته شده:اقای چگینی شمابازهم همون رشت رو میزنید؟فک کنم راحت بتونید بهشتی یاایرانو بیارید
آخرین ويرايش توسط 1 on farhadchegini, ويرايش شده در 3.
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
امکان اعتراض بطور رسمی وحود نداره . یکی از دوستای منم همین اتفاق براش افتاده درصداش کلی فرق کرده .zhalemoezzi نوشته شده:بچه ها امکان اعتراض اصلن نیس؟ من مطمئنم درصد کلیات و زبانم اشتباهه؟
خواهش میکنم یکی کمکم کنه
بچه ها به نظر شما چن نفر شرکت کننده داشت رشته ما؟؟؟؟؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان