احتمالا نزدیک ۴۰۰۰ نفر20696 نوشته شده:بچه ها به نظر شما چن نفر شرکت کننده داشت رشته ما؟؟؟؟؟
نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
Re: نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
اوه من فک میکردم 2000نفر شرکت کننده داشت
سلام اقای چگینی تبریک میگم خداروشکر که استرسمون برطرف شد بچه ها تا 15تیر مهلت انتخاب محل داریم؟
بله تا 15دهمه...بچه ها بیاین اینجا ی قول به هم دیگه بدیم...اینکه این سایتو یادمون نره ،دوستاتون همیشه تو این سایت منتظرتونن.به امید موفقیت همه عزیزان
-
- آماتور
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: زنجان
- تماس:
دوستان در مورد ظرفیت مازاد میشه انتخاب کرد و ثبت نام نکرد ؟لطفا راهنمایی کنین ؟
اره منم موافق 20696 هستم .من که دیر به شماعزیزان پیوستم.بااروزی موفقیت و سربلندی واسه همه عزیزان موژی
شما هم رتبتونو تو سایت بزنین دوست پژوهش...
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
[quote="157"]سلام اقای چگینی تبریک میگم خداروشکر که استرسمون برطرف شد بچه ها تا 15تیر مهلت انتخاب محل داریم؟[/quot!]
ممنون ۱۵۷ عزیز به شما بابت رتبه تون تبریک میگم خیلی خوشحال شدم . ایشالا برای دکترا هم سایت موژ دور هم جمع میشیم !
ممنون ۱۵۷ عزیز به شما بابت رتبه تون تبریک میگم خیلی خوشحال شدم . ایشالا برای دکترا هم سایت موژ دور هم جمع میشیم !
سلام بچه ها لطفا یکی راهنمایی کنه با رتبه ی 161احتمال قبولی هست ؟لطفا راهنمایی کنید ممنون
miilad نوشته شده:سلام بچه ها لطفا یکی راهنمایی کنه با رتبه ی 161احتمال قبولی هست ؟لطفا راهنمایی کنید ممنون
نمره تراز شما چند شده؟
سلام بچه ها لطفا یکی راهنمایی کنه با رتبه ی 161احتمال قبولی هست ؟لطفا راهنمایی کنید ممنون
نمره ی ترازم هم 46.19
نمره ی ترازم هم 46.19
با سلام. خیلی خوشحال شدم که رتبه های تک رقمی و دو رقمی دوستان را دیدم به همه آنهاتبریک عرض میکنم امیدوارم که در تمام مراحل زندگی موفق و تندرست باشند. بنده رتبه ام خوب نشد اما همانطور که عرض کردم بعد از 16 سال دوری از درس و همچنین دو ماه مطالعه به خودم امیدوار شدم . اما یه سئوال دارم خدمت جناب چگنی و دوستان دیگه چرا هشت برابر ظرفیت مجاز به انتخاب محل هستند ؟؟ بنده رتبه ام 246 شد ه آیابرای شهرهای جنوبی خصوصا" بندرعباس امیدی هست؟
من رتبم گفتن نداره.
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
ممنون از لطف شما . ظرفیت رو هشت برابر در نظر گرفتن تا همه دانشگاههای کشور هنگام انتخاب رشته محل همه ظرفیت هاشون پر بشه اگه ظرفیت رو ۲ برابر در نظر می گرفتن مثلا فقط ۳۰۰ نفر اول مجاز میشدن ،اونوقت احتمال داشت ظرفیت بعضی دانشگاههاخالی بمونه چون خیلی از داوطلبا دنبال دانشگاههایمعتبر هستن . به همین خاطر سنجش ظرفیت مجاز شده ها رو ۸ برابر کردهhassanali نوشته شده:با سلام. خیلی خوشحال شدم که رتبه های تک رقمی و دو رقمی دوستان را دیدم به همه آنهاتبریک عرض میکنم امیدوارم که در تمام مراحل زندگی موفق و تندرست باشند. بنده رتبه ام خوب نشد اما همانطور که عرض کردم بعد از 16 سال دوری از درس و همچنین دو ماه مطالعه به خودم امیدوار شدم . اما یه سئوال دارم خدمت جناب چگنی و دوستان دیگه چرا هشت برابر ظرفیت مجاز به انتخاب محل هستند ؟؟ بنده رتبه ام 246 شد ه آیابرای شهرهای جنوبی خصوصا" بندرعباس امیدی هست؟
شما با این رتبه احتمالا جنوب روزانه قبول میشید چون خیلیا که رتبشون از شما بهتره اونجا رو به دلیل دوری مسافت انتخاب نمی کنن
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان