نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
Re: نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
سلام دوستم مامان سپهر.ممنونم لطف دارین .من هم به شما تبریک میگم،امیدوارم جایی ک مورد پسند شماست قبول شین
سلام دوستان، اگه امسال دانشگاهی با شهریه قبول بشیم و بعد انصراف بدهیم سال آینده میشه در آزمون ارشد شرکت کرد؟ همچنین ممنون میشم اگه دوستان اطلاع دارندمتوسط هزینه هر ترم با شهریه نیز اعلام کنند. با تشکر
سلام دوستان با رتبه ی 161 احتمال قبولی هست ؟ اکه هست کدو م شهرها لطفا راهنمایی کنیذ لطفا
درخصوص پاسخنامه داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال 44
با سپاس بيكران به درگاه ايزد منان و ضمن آرزوي قبولی طاعات و عبادات به اطلاع کليه داوطلبان
شرکت کننده در آزمون سال 49 میرساند، پاسخنامه آزمون داوطلبان آخر هفته جاری، از طریق
همين سایت قابل دسترسی میباشد. داوطلبان میتوانند پاسخنامه خود را با کليد نهایی تصحيح
نموده و نمره خام به درصد هریک از دروس خود را محاسبه نمایند. این همان نمرهای است که در
کارنامه ثبت شده است.
مرکزسنجش آموزش پزشکی
با سپاس بيكران به درگاه ايزد منان و ضمن آرزوي قبولی طاعات و عبادات به اطلاع کليه داوطلبان
شرکت کننده در آزمون سال 49 میرساند، پاسخنامه آزمون داوطلبان آخر هفته جاری، از طریق
همين سایت قابل دسترسی میباشد. داوطلبان میتوانند پاسخنامه خود را با کليد نهایی تصحيح
نموده و نمره خام به درصد هریک از دروس خود را محاسبه نمایند. این همان نمرهای است که در
کارنامه ثبت شده است.
مرکزسنجش آموزش پزشکی
سلام .بچه ها کسی میدونه چ شهرهایی دکتری میگیره لطفا راهنمایی کنید لسیت شهرهارو
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
سلام دوست گرامی . از لطف شما سپاسگزارم ، به شما هم تبریک میگم امیدوارم که موفق باشیدmamanesepehr نوشته شده:با سلام خدمت همه دوستانی که قبول شده اند و تبریک ویژه خدمت دوست 157و آقای چگینی و دوست 20696 که رتبه های عالی رو کسب کردند ،امیدوارم موفق و پیروز باشند.
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
اگه پذیرفته بشید و انصراف بدید یکسال از شرکت در آزمون ارشد محروم خواهید شد. هزینه رو دقیقا نمی دونم ولی فکر کنم ترمی حدودا پنج میلیون باشهhassanali نوشته شده:سلام دوستان، اگه امسال دانشگاهی با شهریه قبول بشیم و بعد انصراف بدهیم سال آینده میشه در آزمون ارشد شرکت کرد؟ همچنین ممنون میشم اگه دوستان اطلاع دارندمتوسط هزینه هر ترم با شهریه نیز اعلام کنند. با تشکر
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
Re: نتیجه ارشد
توی دفترچه راهنما در مورد خوابگاه توضیح داده به نظر می رسه غیر از شهید بهشتی بقیه دانشگاهها خوابگاه دارن .20696 نوشته شده:سلام دوستان.از دانشگاه های تهران کسی در مورد خوابگاه دادنشون،شرایطشون...اطلاعی داره بهم بگه .ممنون دوستان
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
اقای چگینی سلام ،شما کجا رو الویتتون قرار میدین
آقا میلاد ،من دانشگاه های تهران و یزد رو میدونم دکتری میگیره،بقیه شهرا رو اطلاع ندارم
ممنون از راهنماییتون
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
مثل اینکه امثال خیلی از داوطلبا نسبت به کارنامه علمیشون اعتراض داشتند مثلا یکی از دوستای من کارنامه علمیش با اون چیزی که خودش حساب کرده بود زمین تا آسمون فرق می کرد ، من حتی فکر می کردم رتبش از من بهتر بشه اما متأسفانه در کمال تعجب رتبه 198 رو آورد . بچه ها به نظر شما امکان داره سنجش بخواد دوباره پاسخنامه ها رو چک کنه و کارنامه ها رو اصلاح کنه؟
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
والا من قبلش به گیلان فکر کردم اما الان تصمیم گرفتم دانشگاههای تهران اولویتها اولم باشه20696 نوشته شده:اقای چگینی سلام ،شما کجا رو الویتتون قرار میدین
شما چطور؟
من بین مشهد و تهران موندم ...بایستی مشورت کنم با اساتید
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان