نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط

در این انجمن به ارشد بهداشت محیط در موژ مهندسی بهداشت ایمنی و محیط زیست در مورد بهداشت ایمنی محیط زیست بهداشت محیط مهندسی بهداشت محیط بهداشت حرفه ای تصفیه آب تصفیه فاضلاب جزوه ارشد محیط زیست ایمنی میپردازید.

مدیر انجمن: naderloo

نمایه کاربر
157
فعال
فعال
تماس:

Re: نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط

پست توسط 157 »

SAGHEH5 نوشته شده:سلام 157تبریک میگم.و ممنون که منابعتون رو گفتین..مواد زاید چوپانگلوس یعنی همون کتاب 600'700 صفحه ای رو خوندین؟و تکنولوژی فاضلاب منظورتون همون کتاب ززولی هست.
و تبریک به همه قبول شدها.۲۰۶۹۶منظورتون کتاب مهندسی کنترل آلودگی هوا ترکیان هست؟
ممنون

سلام ممنون ازلطفتون بله درسته ،من دقیقا ازمهر شروع کردم روزی 2ساعت مطالعه کردم تا بهمن ماه همه منابع تمام شدن بعدش فقط تست میخوندم و نکته های یادداشت برداری شدمو البته ماههای اخر کتابای نکات کلیدی سینادوبرادران رو خوندم هم حجمش کمه وهم واسه یاداوری دروس عالیه
نمایه کاربر
157
فعال
فعال
تماس:

پست توسط 157 »

SAGHEH5 نوشته شده:سلام 157تبریک میگم.و ممنون که منابعتون رو گفتین..مواد زاید چوپانگلوس یعنی همون کتاب 600'700 صفحه ای رو خوندین؟و تکنولوژی فاضلاب منظورتون همون کتاب ززولی هست.
و تبریک به همه قبول شدها.۲۰۶۹۶منظورتون کتاب مهندسی کنترل آلودگی هوا ترکیان هست؟
ممنون
نمایه کاربر
dostar
پیشرفته
پیشرفته
حالت من: Badhal
تماس:

پست توسط dostar »

بچه ها کسى مىدونه اىن دو تا سوال رو چطور مىشه حل کرد؟
1-لوله اى به قطر 200 مىلى متر و مىزان جرىان 32 l/s و طول 2 کىلومتر مفروض است. افت فشار در اىن لوله چند متر اب است؟
75-25-95-115
2-خط انتقال اب به طول 100 کىلومتر مفروض است. مدت زمان رفت و برگشت موج فشارى بر حسب دقىقه به کدام گزىنه نزدىک است؟
15-5-10-1.5
نمایه کاربر
farhadchegini
آماتور
آماتور
تماس:

پست توسط farhadchegini »

[HR]
dostar نوشته شده:بچه ها کسى مىدونه اىن دو تا سوال رو چطور مىشه حل کرد؟
1-لوله اى به قطر 200 مىلى متر و مىزان جرىان 32 l/s و طول 2 کىلومتر مفروض است. افت فشار در اىن لوله چند متر اب است؟
75-25-95-115
2-خط انتقال اب به طول 100 کىلومتر مفروض است. مدت زمان رفت و برگشت موج فشارى بر حسب دقىقه به کدام گزىنه نزدىک است؟
15-5-10-1.5
من فکر می کنم هر دوسوال ناقصه
در سوال اول با توجه به فرمول دارسی مقدار f مشخص نیست. سوال دوم هم سرعت موج فشاری vp رو نداده .
نمایه کاربر
dostar
پیشرفته
پیشرفته
تماس:

پست توسط dostar »

farhadchegini نوشته شده:[HR]
dostar نوشته شده:بچه ها کسى مىدونه اىن دو تا سوال رو چطور مىشه حل کرد؟
75-25-95-115
15-5-10-1.5
من فکر می کنم هر دوسوال ناقصه
در سوال اول با توجه به فرمول دارسی مقدار f مشخص نیست. سوال دوم هم سرعت موج فشاری vp رو نداده .
سوالات دکتراى پارسال هستش منم به همىن نتىجه رسىدم ولى تو کلىدها حزف نشده
نمایه کاربر
20696
فعال
فعال
تماس:

پست توسط 20696 »

سلام دوستار عزیز .به نظر من سوالات ناقصه اولی مقدارfرو بهمون نداده.نمیشه از دارسی حلش کردو دومی هم مقدار سرعت حرکت موج فشاری رو نداده چون در اصل زمان زمان رفت و برگشت موج فشاری یعنی 2ال تقسیم بر سرعت حرکت موج فشاری!!!
نمایه کاربر
dostar
پیشرفته
پیشرفته
تماس:

پست توسط dostar »

20696 نوشته شده:سلام دوستار عزیز .به نظر من سوالات ناقصه اولی مقدارfرو بهمون نداده.نمیشه از دارسی حلش کردو دومی هم مقدار سرعت حرکت موج فشاری رو نداده چون در اصل زمان زمان رفت و برگشت موج فشاری یعنی 2ال تقسیم بر سرعت حرکت موج فشاری!!!
نمیدونم امیدوارم امسال از این سوالها ندن, راستی شما می دونید حجم ناحیه ته نشینی در استخرهای ته نشینی اولیه و ثانویه چطور بدست میاد, مثلا یک سوال بود دبی رو 200 لیتر در ثانیه داده حجم ناحیه ته نشبنی رو خواسته بود
نمایه کاربر
20696
فعال
فعال
تماس:

پست توسط 20696 »

واسه حجم ناحیه ته نشینی بایستی دبی ک بر حسب متر مکعب در ثانیه است را در زمان ماند بر حسب ثانیه ضرب کرد تا حجم حوضچه بر حسب متر مکعب به دست بیاد.مثلا زمان ماند ته نشینی اولیه ک اصولا 1.5-2ساعت میشه را بایستی برحسب ثانیه به دست اورد و در دبی ضرب کرد
نمایه کاربر
0224
جدید
جدید
تماس:

پست توسط 0224 »

سلام به همه دوستان عزیزم ،آقای چگینی ممکنه شما هم منابعی رو که مطالعه کردید رو بفرمایید . ممنون میشم .
نمایه کاربر
z_12500
جدید
جدید
حالت من: Kesel
تماس:

پست توسط z_12500 »

سلام دوستان...خسته نباشید :53:...من رتبه 2 ارشد بهداشت محیط امسال هستم.......تو اولویت اولم دانشگاه تهرانو زدم..رتبه های تک رقمی اینجا کیا هستن و اولویت اولشونو کجا زدن؟؟؟
نمایه کاربر
omidvaram
فعال
فعال
تماس:

پست توسط omidvaram »

دوست عزیز 12500 سلام و تبریک میگم بهتون لطف می کنید بگید چه کتابهایی خوندید و اینکه چطور مطالعه کردید و زمانتون چطور مدیریت کردید ممنون میشم راهنمایی کنید
نمایه کاربر
0224
جدید
جدید
تماس:

پست توسط 0224 »

دوست 12500عزیز ، خیلیییی تبریک میگم تصویر تصویر تصویر، اگه ممکنه منابعی رو که مطالعه کردید رو معرفی کنید . ممنونم ...
نمایه کاربر
farhadchegini
آماتور
آماتور
تماس:

پست توسط farhadchegini »

0224 نوشته شده:سلام به همه دوستان عزیزم ،آقای چگینی ممکنه شما هم منابعی رو که مطالعه کردید رو بفرمایید . ممنون میشم .
با سلام خدمت شما دوست عزیز
برای هیدرولیک و انتقال توزیع آب و‌فاضلاب من کتاب تکنولوژی آب و فاضلاب دکتر ززولی جلد ۲ رو خوندم البته تستهای خانیران رو خوندم . برای تصفیه آب و فاضلاب و شیمی میکرو ،تکنولوژی آب‌و فاضلاب ززولی جلد ۱ به همراه تستهای خانیران رو خوندم . برای آلودگی هوا بهتره کتاب جرمی کولز رو بخونید من خودم ۱۴ درصد بیشتر نزدم چون فقط به تستهای خانیراندبسنده کردم که کافی نبود . برای مواد زاید جامد آلودگی محیط زیست ززولی رو خوندم البته این کتاب برای ارشد کافی نیست .کلیات بهداشت محیط کتاب ززولی رو خوندم که به نظر من خیلی خوبه . اگه شما همین کتابارو چندین دور خوب بخونید و تمام نکات مهم اونارو یادادشت کنید قطعا قبولید . در ضمن کتاب مجموع تستهای سینا دو برادران و نکات کلیدی ایشون هم خیلی خوبه
آخرین ويرايش توسط 1 on farhadchegini, ويرايش شده در 9.
نمایه کاربر
farhadchegini
آماتور
آماتور
تماس:

پست توسط farhadchegini »

:53:
آخرین ويرايش توسط 1 on farhadchegini, ويرايش شده در 9.
نمایه کاربر
z_12500
جدید
جدید
حالت من: Kesel
تماس:

پست توسط z_12500 »

هیدرولیک: تست خانیران و کتاب تست سینا 2 برادران

انتقال توزیع:تست خانیران و کتاب تست سینا 2 برادران........همین 2 مورد را خوب تمرین کنید میتونید به همه مسائل مسلط شوید:)

تصفیه اب:فصل 7 همر و تکنولوژی اب و فاضلاب ززولی و کتاب مهندسی اب قسیم ........کتاب تست خانیران

تصفیه فاضلاب:متکف جلد 3 و 4 و 5 ...تکنولوژی اب و فاضلاب ززولی رو هم یه نگاه انداختم...کتاب تست مجموعه سوالات 4 گزینه ای و طبقه بندی مهندسی فاضلاب نوشته علی مشایخ صالحی

شیمی و میکروب:کتاب ززولی و مهناز نیک ایین اصفهان ..تست خانیران

هوا: جرمی کولز(البته فصول 1 و 2 و 3 را وقت بیشتری بذارین و خوب دوره کنید..خیلی از سوالا از همین فصلا هست)...کتاب تست مجموعه نکات طبقه بندی الودگی هوا نوشته علی مشایخ صالحی
پسماند:هند بوک چوپانگلوس(فصول لند فیل +کمپوست+بازیافت+زباله سوزه مهم تر است)+کتاب تست طبقه بندی شده علی مشایخ صالحی ک خیلی عالی بود و باعث تثبیت مطالب در ذهنم شد
کلیات:درسنامه جامع ززولی+کتاب تست ززولی (فصل اول جداول را با دقت بخوانید حتمن یه چند سولی ازش میاد)

زبان:لغات 504+تافل(ب صورت تیک 8 در اورده بودم و هر روز مرور میکردم)+متن های کتاب امیر لزگی

کتابا تست مشایخ صالحی خیلی مفید بود این کتابا تازه اومده و از کتابا خانیران بهتره چون از خط خط کتابا رفرنس سوال داده و با خوندنش همه سوالا کنکورو پوشش میده و غافلگیر نمیشید:)
در اخر هم کتاب تست سینا 2 برادران را چند بار مرور کنید +یه کتاب خلاصه اشامل 3 درس (کلیات مشایخ+هوا+پسماند) هست ک 1 ماه به کنکور مرور کنید تصویر
اگه سوال دیگه ای هم بود در خدمتم:))
ارسال پست

بازگشت به “ارشد بهداشت محیط”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان