سوالی در مورد طرح نیروی انسانی رشته بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
سوالی در مورد طرح نیروی انسانی رشته بهداشت محیط
باسلام خدمت دوستان.یک سوال دارم از حضورتون؛ شما اطلاعاتی مورد نیروهای طرحی رشته بهداشت محیط میدونین که آیا میشود هم ارشد بخونیم هم طرحو بگذرانیم. ممنون
Re: سوالی در مورد طرح
سلام، از نظر قانونی رو خبر ندارم ولی دوست عزیز من شبانه خوندم و طرح هم رفتم همزمان برام هیج مشکلی هم پیش نیومد.اتفاقا کل شهریه رو هم از این راه تامین کردم20696 نوشته شده:باسلام خدمت دوستان.یک سوال دارم از حضورتون؛ شما اطلاعاتی مورد نیروهای طرحی رشته بهداشت محیط میدونین که آیا میشود هم ارشد بخونیم هم طرحو بگذرانیم. ممنون
سلام دوست عزیز hse ممنون از جوابتون. ی سوال واسه کلاسا های ارشدتون مشکلی پیش نیومد وقتی طرح میرفتین .؟
ببینید این امر کاملا به ساعات کلاسهای شما بستگی داره، البته من کارشناسی میخوندم نه ارشد کلاس هامم ساعت سه و نیم به بعد شروع میشد.20696 نوشته شده:سلام دوست عزیز hse ممنون از جوابتون. ی سوال واسه کلاسا های ارشدتون مشکلی پیش نیومد وقتی طرح میرفتین .؟
- maryam_u3fi7
- جدید
- تماس:
Re: سوالی در مورد طرح نیروی انسانی رشته بهداشت محیط
سلام تا اونجایی که من اطلاع دارم، از لحاظ قانونی اجازه داده نمیشه که فرد هم زمان دانشجوی ارشد و هم نیروی طرحی باشه
نه امکانش نیست
تخلف محسوب میشه
هنگام ثبت نام ارشد باید پایان طرح یا گواهی توقف از طرح رو گرفته باشین
تخلف محسوب میشه
هنگام ثبت نام ارشد باید پایان طرح یا گواهی توقف از طرح رو گرفته باشین
این نیز بگذرد....
سلام دوستان.رشته بهداشت محیط که طرحش اجباری نیس.خدا کنه مشکلی از لحاظ قانونی نداشته باشه.من تو دفترچه راهنمای ارشد که خوندم فقط رشته های که طرحشو اجباری خیلی تاکید کردن که نمیشه هم زمان با هم باشه طرح و ارشد.
- maryam_u3fi7
- جدید
- تماس:
سلام. منم رشته ام بهداشت محیطه. بعداز کارشناسی بلافاصله وارد دوره ارشد شدم اما اجازه ندادن همزمان با دوره ارشد طرح رو بگذرونم. یکی از دوستانم هم 3 ماه بعد از شروع طرح ارشد قبول شد که مجبور شد توقف طرح بزنه و بعد از اتمام دوره ارشد طرح رو ادامه بده
سلام.خیلی ممنونم از پاسخگویی دوستان.
سلام ، بنده هم درحین تحصیلم از طرح گذروندمhses نوشته شده:ببینید این امر کاملا به ساعات کلاسهای شما بستگی داره، البته من کارشناسی میخوندم نه ارشد کلاس هامم ساعت سه و نیم به بعد شروع میشد.20696 نوشته شده:سلام دوست عزیز hse ممنون از جوابتون. ی سوال واسه کلاسا های ارشدتون مشکلی پیش نیومد وقتی طرح میرفتین .؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان