تبریک می گم دوست گرامی انشالا که موفق باشیدmamanesepehr نوشته شده:سلام دوستان لینک نتایج درست شده من انتخاب چهارم قبول شدم علوم پزشکی البرز رتبه من 64 بود. من تبریک میگم به همه دوستانی که امسال زحمت کشیدن و قبول شدند. و بقیه دوستانی که قبول نشدند انشاء الله سال بعد رتبه خیلی خوبی کسب کنند.
بقیه دوستان هم رتبه ها شون و دانشگاهی که قبول شدن را رو بذارن .
نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
Re: نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
من هم به شما تبریک می گم دوست عزیز . اولویت اول شما دانشگاه ایران بود؟20696 نوشته شده:سلام آقای چگینی .تبریک میگم.من دانشگاه ایران قبول شدم
سلام دوستان من رتبه 60 شدم دانشگاه تربیت مدرس تهران قبول شدم امیدوارم همه موفق باشن
سلام دوستان..من دانشگاه تهران قبول شدم..تبریک میگم به همه
اقای چگینی همکلاسی شدیم...مریم جان انتخاب اول شما تهران بود یا دانشگاه ایران؟؟
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
تبریک به شما دوست عزیز و آرزوی موفقیتهای بیشتر برای همه دوستانz_12500 نوشته شده:سلام دوستان..من دانشگاه تهران قبول شدم..تبریک میگم به همه
سلام دوستان.تبریک میگم به شما زهرا جان و همه دوستان.انشاله که همیشه موفق باشین.من انتخاب اولم دانشگاه تهران بود ولی ظاهرا قسمت نبوده که اونجا رو بیاریم. با آرزوی بهترین ها برای شما دوستان موژی
سلام دوستان منم طبق معمول بیرجند قبول شدم واسه همتون ارزوی موفقیت میکنم راستی مهلت ثبت نام تا کی هست کلاسا ازچه تاریخی برگزار میشه؟
- mamanesepehr
- جدید
- تماس:
سلام: تبریک به همه دوستان به خصوص دوست 157 ، آقای چگینی و خانم Z-12500 و دوست 20696 انشائالله مدارج علمی بالاتر و موفقیت روز افزون.
دوست 20696 مگه رتبه شما 22 نبوده پس چظور انتخاب اولتون( دانشگاه تهران) در نیومدید مگه می شه رتبه بالاتر از شما در بیاد شما در نیاین؟
دوست 20696 مگه رتبه شما 22 نبوده پس چظور انتخاب اولتون( دانشگاه تهران) در نیومدید مگه می شه رتبه بالاتر از شما در بیاد شما در نیاین؟
- mamanesepehr
- جدید
- تماس:
راستی آقای چگینی خواستم ازتون بپرسم شما مامویت آموزشی تون رو چکار کردید چون من هم کارمند علوم پزشکی هستم . من که باید از مرخصی هام استفاده کنم و واقعا برام مشکل پیش می یاد با 3 روز در هفته کلاس..... لطفاً راهنمایی بفرمائید
با سلام اگه کسی با پراخت شهریه قبول بشه و ثبت نام نکنه برای کنکور سال بعد محروم میشه یا نه لطفا راهنمایی کنید
جوابمو پیدا کردم آیین نامه محرومیت از کنکور سال بعد مشمول داوطلبانی که با پرداخت شهریه قبول شدن نمی شود
ایشالا ک موفق باشی دوست عزیزم در مقاطع بالاتر.... ممنون مامان سپهر همچنین موفقیت های شما20696 نوشته شده:سلام دوستان.تبریک میگم به شما زهرا جان و همه دوستان.انشاله که همیشه موفق باشین.من انتخاب اولم دانشگاه تهران بود ولی ظاهرا قسمت نبوده که اونجا رو بیاریم. با آرزوی بهترین ها برای شما دوستان موژی
اقای چگینی ثبت نام دانشگاه از کی هست؟تو سایت دانشگاه تهران ک یه اطلاعیه زده متعاقبا اعلام میشه
سلام دوستان.مامان سپهر جان من خودمم موندم چطور دانشگاه تهرانو نیاوردم در حالی که رتبه بالاتر از من آوردن تهرانو.نمیدونم والا این سنجش اصلا هیچ چیز معلوم نیس.
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
تبریک به شما 157 عزیز انشااله که موفق باشد157 نوشته شده:سلام دوستان منم طبق معمول بیرجند قبول شدم واسه همتون ارزوی موفقیت میکنم راستی مهلت ثبت نام تا کی هست کلاسا ازچه تاریخی برگزار میشه؟
- farhadchegini
- آماتور
- تماس:
به خاطر این بوده که بعضی از داوطلبین از سهمیه استعداد درخشان استفاده کردن که با وجود رتبه های پایینتر تونستن دانشگاه تهران رو بیارنmamanesepehr نوشته شده:سلام: تبریک به همه دوستان به خصوص دوست 157 ، آقای چگینی و خانم Z-12500 و دوست 20696 انشائالله مدارج علمی بالاتر و موفقیت روز افزون.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان