گرایشهای ارشد بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
- 48700258090
- جدید
- تماس:
گرایشهای ارشد بهداشت محیط
سلام
من خیلی وقته دنبال گرایشهای مختلف ارشد بهداشت محیط میگردم به دلیلی هم چون تاره عضو سایت شدم آشنایی زیادی با سایت ندارم .لطف می کنید کمک کنید.
من خیلی وقته دنبال گرایشهای مختلف ارشد بهداشت محیط میگردم به دلیلی هم چون تاره عضو سایت شدم آشنایی زیادی با سایت ندارم .لطف می کنید کمک کنید.
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
Re: گرایشهای ارشد بهداشت محیط
دوست عزیز چند تا گرایش می خوان برا ارشد بهداشت محیط اضافه کنن ولی من از یک نفر شنیدم ک هنوز سرفصل هاش تدوین نشده
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
- majid8890
- ارشد
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
[FONT=Tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6fcff] در حال حاضر اين گروه در زمينه های مختلفی فعاليت می نمايد که از جمله آنها می توان به تربيت دانشجويان در مقاطع:[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]48700258090 نوشته شده:سلام
[FONT=Tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6fcff] . کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محيط[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
[FONT=Tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6fcff] . کارشناسی ارشد بهداشت پرتوها[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
[FONT=Tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6fcff]. کارشناسی ارشد مديريت پسماندها[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
[FONT=Tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6fcff]. کارشناسی ارشد بهره برداری و نگهداری از تاسيسات شهری[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
- kazembahadori
- جدید
- تماس:
با سلام
بنظرم بيشتر از اينا بايد باشه گرايش ها
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
سلام ، این رشته ها شامل مديريت پسماند، بهداشت پرتو ها، سم شناسي محيط، بهره برداري و نگهداري تاسيسات بهداشتي شهري هست که از سال 94 پذیرش صورت خواهد گرفت در حال حاضر به هر دانشگاه تنها یکی از این گرایش ها واگذار شده است احتمالا به صورت آزمایشی امسال پذیرش صورت میگیرد.kazembahadori نوشته شده:با سلام
تصويب رشته های جدید مرتبط با بهداشت محیط
- jafarajorlou
- جدید
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: کرج
- تماس:
با سلام خدمت دوستان عزیز
این خبر در ابتدا خبر بسیار خوش آیندی برای بنده بود ولی بعد از جست وجوی فراوان و حتی با این که سر فصلهای تک تک چهار رشته تنظیم شده بود خبری در دفتر چه آزمون نبود. وقتی موضوع را از آقای دکتر علی اسدی دانشیار گروه بهداشت محیط دانشگاه زنجان جویا شدم ایشان اشاره داشتند که به دلیل نبود هیئت علمی قوی در دانشکده های بهداشت به منظور پرورش دانشجوی تک تخصصی از طرف شورای گسترش علوم پزشکی موضوع کنسل گردیده است . البته امیدوارم در آینده خبر های خوشی در این رابطه بشنویم. با احترام - آجرلو
این خبر در ابتدا خبر بسیار خوش آیندی برای بنده بود ولی بعد از جست وجوی فراوان و حتی با این که سر فصلهای تک تک چهار رشته تنظیم شده بود خبری در دفتر چه آزمون نبود. وقتی موضوع را از آقای دکتر علی اسدی دانشیار گروه بهداشت محیط دانشگاه زنجان جویا شدم ایشان اشاره داشتند که به دلیل نبود هیئت علمی قوی در دانشکده های بهداشت به منظور پرورش دانشجوی تک تخصصی از طرف شورای گسترش علوم پزشکی موضوع کنسل گردیده است . البته امیدوارم در آینده خبر های خوشی در این رابطه بشنویم. با احترام - آجرلو
سم شناسی محیط هم هستmajid8890 نوشته شده:[FONT=Tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6fcff] در حال حاضر اين گروه در زمينه های مختلفی فعاليت می نمايد که از جمله آنها می توان به تربيت دانشجويان در مقاطع:[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]48700258090 نوشته شده:سلام
[FONT=Tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6fcff] . کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محيط[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
[FONT=Tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6fcff] . کارشناسی ارشد بهداشت پرتوها[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
[FONT=Tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6fcff]. کارشناسی ارشد مديريت پسماندها[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
[FONT=Tahoma][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#f6fcff]. کارشناسی ارشد بهره برداری و نگهداری از تاسيسات شهری[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][/FONT]
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان