با سلام.
چرا سوالات آزمون رایگان عوض نمیشه؟
آزمون رایگان
مدیر انجمن: naderloo
-
- جدید
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: همدان
- تماس:
Re: آزمون رایگان
با سلام و خسته نباشيد
آقاي مهندس ندرلو
راستش اين سوال هم چند ماهيه در ذهن من هست ولي مطرح نميكردم كه يكي از دوستان مهندس اونو مطرح كردن.
چرا سوال ديگه نميذارين؟؟؟
به نظره من خيلي خيلي عالي بود و قابل استفاده كه مطمئنم معلومات دوستانم با ياداوري مسايل مهندسي بهداشت محيط، بالاتر مي رفت.
خواهش دارم به عنوان كسي كه در حدود 5 سال عضو سايت شماست، طرح اين پرسشارو كه با افزايش امتياز هر فردي كه درست پاسخ ميداد، باعث انگيزش بيشتر براي پاسخگويي به سوالات بعدي بود را به صورت هفتگي مجددا راه اندازي كنيد.
ممنون ميشم..
آقاي مهندس ندرلو
راستش اين سوال هم چند ماهيه در ذهن من هست ولي مطرح نميكردم كه يكي از دوستان مهندس اونو مطرح كردن.
چرا سوال ديگه نميذارين؟؟؟
به نظره من خيلي خيلي عالي بود و قابل استفاده كه مطمئنم معلومات دوستانم با ياداوري مسايل مهندسي بهداشت محيط، بالاتر مي رفت.
خواهش دارم به عنوان كسي كه در حدود 5 سال عضو سايت شماست، طرح اين پرسشارو كه با افزايش امتياز هر فردي كه درست پاسخ ميداد، باعث انگيزش بيشتر براي پاسخگويي به سوالات بعدي بود را به صورت هفتگي مجددا راه اندازي كنيد.
ممنون ميشم..
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
سلام، به زودی کلیه سوالات اصلاح خواهند شدdostar نوشته شده:با سلام.
آقاي مهندس منتظريمnaderloo نوشته شده:سلام، به زودی کلیه سوالات اصلاح خواهند شدdostar نوشته شده:با سلام.
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
سلام، سوال هفته به روز شد و آزمون رایگان نیز در حال بروز رسانی است.hses نوشته شده:آقاي مهندس منتظريمnaderloo نوشته شده:سلام، به زودی کلیه سوالات اصلاح خواهند شدdostar نوشته شده:با سلام.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان