من خیلی در مورد این دو تا رشته سرچ کردم ولی اطلاعات کافی و قابل توجه ای پیدا نکردم بخاطر همون دیگه انتخاب نکردم احتمالا سبزوار رو هم حذف کنم چون در صورت قبولی خیلی برام دور میشهsirjan63 نوشته شده:نسترن خانم بنظرتون سم و پسماند چطورن شما انتخاباتون تغییر کرد
نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
-
- آماتور
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: زنجان
- تماس:
Re: نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
من امروز با ایاتید یزد و کرمان تلفنی صحبت کردم هر کدوم میگفتن رشته ما بهتره امروز کارگزینی اداره صحبت کردم احتمالا ماموریت آموزشی بهم نمیدن پس باید فقط کرمان و یزد که نزدیکن بزنم ولی هنوز بقیه را حذف نکردم
Gpc مجترم برا شما هم مث ما پیام مجاز شدن در پسماند وسم اومد
نسترن خانم شما اگه قبولی ها نخوان تغییر شهر بدن حتما همدان یا کاشان رو میارین معمولا بچه های قبول شدن تغییر نمیدن
-
- آماتور
- تماس:
وای خدای من اگه اینطوری بشه که عالی میشه یعنی میشه؟sirjan63 نوشته شده:نسترن خانم شما اگه قبولی ها نخوان تغییر شهر بدن حتما همدان یا کاشان رو میارین معمولا بچه های قبول شدن تغییر نمیدن
-
- آماتور
- تماس:
انشاله موفق باشین و از نتیجه بیخبرمون نزارینsirjan63 نوشته شده:من امروز با ایاتید یزد و کرمان تلفنی صحبت کردم هر کدوم میگفتن رشته ما بهتره امروز کارگزینی اداره صحبت کردم احتمالا ماموریت آموزشی بهم نمیدن پس باید فقط کرمان و یزد که نزدیکن بزنم ولی هنوز بقیه را حذف نکردم
-
- آماتور
- تماس:
منم با دانشگاه همدان و کاشان و سبزوار صحبت کردم هر سه نیمه دوم کلاساشون شروع میشه
من الانم دودلیم اینه که اصلا این دوتا رشته جدیدم که نزدیکمن نزنم بشینم درست نه مث پارسال که باور کنید بعد ۷سال دوری از درس فقط یک ماه خوندم بخونم یا نه همین سم کرمان یا پسماند یزدو بزنم وقبول شم؟
حالا اگه بنظرتون بخوام بزنم سم بهتره یا پسماند؟
مرسی نسترن خانوم ان شالله اگه اتفاق خاص نیوفته شما با این رتبه راحت همدان رو میارید البته کاشان هم خوبه هم کلاسی های من اونجا ارشد خوندن راضی بودن الانم یکیشون phd همدان بهداشت محیط میخون
سیرجان به نظر من برای ما که شاغل هستیم و از درس خوندن فاصله گرفتیم بهتره که از موقعیت پیش اومده استفاده کنیم و بریم دانشگاه اونم دانشگاه نزدیک محل کار و بازم به نظر من رشته مدیریت پسماند برای ما کاربردی تره موفق باشید
برای من هم پیام اومد ولی حتی اگه بدون آزمون هم جذبم کنن برام مقدور نیست یزد یا کرمان برم واسه همینم انتخاب نکردم
-
- آماتور
- تماس:
به نظر من میدیریت پسماند بهتر و کاربردی ترهsirjan63 نوشته شده:من الانم دودلیم اینه که اصلا این دوتا رشته جدیدم که نزدیکمن نزنم بشینم درست نه مث پارسال که باور کنید بعد ۷سال دوری از درس فقط یک ماه خوندم بخونم یا نه همین سم کرمان یا پسماند یزدو بزنم وقبول شم؟
-
- آماتور
- تماس:
امیدوارم این اتفاق بیفته بد جور نگران و منتظرم سبزوار رو هم حذف کردم از انتخابامGPC نوشته شده:مرسی نسترن خانوم ان شالله اگه اتفاق خاص نیوفته شما با این رتبه راحت همدان رو میارید البته کاشان هم خوبه هم کلاسی های من اونجا ارشد خوندن راضی بودن الانم یکیشون phd همدان بهداشت محیط میخون
سلام به همه دوستان البته کلا سه نفریم من سم شناسی زدم خیلی سرچ کردم از درساش بیشتر خوشم اومد انتخاب کردم نسترن خانم حس من میگه قبولید آقای GPC به امید خدا شما هم قبولید من که به خاطر بحث مالی اصلا نه در مرحله اول نه الان جرات انتخاب با شهریه رو نداشتم با اینکه قبول میشدم خیلی هزینه اش بالاست
البته آقای GPCبه نظر من اگه قبول شدید حتما برید چون وقت خیلی باارزشه آرزوی بهترین ها رو برای همه دوستان دارم
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان