مدیریت پسماند رو دوست داشتم ولی یزد برام خیلی دوره سال بعد تاسیسات شهری رو هم انتخاب میکنم اگه رتبه بیارمsirjan63 نوشته شده:سال بعد احتمالا سه تا گرایش دیگه هم دانشجو میگیرن شما اگه سال بعدم بخواین امتحان بدین بازم اولویتتون محیطه یا هوا وپرتو یا تاسیسات شهری آخه مشخصه که این دو تا که امسال میگیرن رو دوست ندارید
نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
-
- آماتور
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: زنجان
- تماس:
Re: نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
من فاصله کرمان تا یزد برام فقط یک ساعت فرق داره یزدم آسون تر میگیره یلی لز کرمانی ها کرمان نمیزنن برا محیطش که خیلی اذیت میکنه چقد سخته انتخاب آخه امروز با دکتر ملکوتیان صحبت کردم بیشتر نظرش رو سم بود
درصد های من هیدرولیک 44 انتقال و...44 آب 55 فاضلاب50 میکروب52 هوا 58 پسماند22 کلیات44
البته کل هیدرولیک و انتقال و.. 3 روز خوندم دو تا سوالم برا هیدرولیک جابه جا زدم دو تا سوال که حلشون کردم ولی چشام گیج رفته کلیاتم خلاصه ای از قبل داشتم تونستم نصفشو بخونم
البته کل هیدرولیک و انتقال و.. 3 روز خوندم دو تا سوالم برا هیدرولیک جابه جا زدم دو تا سوال که حلشون کردم ولی چشام گیج رفته کلیاتم خلاصه ای از قبل داشتم تونستم نصفشو بخونم
امیدوارم موفق باشید من برم خونه جمع کنم خانمم دانشجو علوم پزشکی شیرازه داره میاد خونه بهم ریزه شب خوش
-
- آماتور
- تماس:
موفق باشین انشالهsirjan63 نوشته شده:امیدوارم موفق باشید من برم خونه جمع کنم خانمم دانشجو علوم پزشکی شیرازه داره میاد خونه بهم ریزه شب خوش
سلا پس چرا این سنجش صفحه انتخاب شهر را بر نمیداره آدم همش هوایی میشه بره تغییرشون بده من که روزی دو سه بار تغیرشون میدم الانم پسماند زدم اول میترسم اینجور پیش بره آخرش سبزوار بزنم اول
بلاخره برداشت وتموم شد حالا نسترن خانم سبزوار زدین
-
- آماتور
- تماس:
سلام نه نزدم بخدا توکل بقیه ش با اونهsirjan63 نوشته شده:بلاخره برداشت وتموم شد حالا نسترن خانم سبزوار زدین
سلام شب به خیر امیدوارم قبول شین اینجوری که سنجش کار میکنه احتمال آذر نتایجو بده گفتن آبان ولی خیلی امیدوار نباشید
میتونم خواهش کنم درصد درساتون رو بنویسید
-
- آماتور
- تماس:
سلام چون سایت لینک کار نامه رو برداشته من دقیق نمیتونم بگم حدو.دا 4 تا 60 درصد داشتم و دو پنجاه و متاسفانه یک منفی دقیقش رو اخر ماه که کارنامه نهایی اومد عرض میکنمsirjan63 نوشته شده:میتونم خواهش کنم درصد درساتون رو بنویسید
-
- آماتور
- تماس:
میتونیم به سنجش ایمیل بزنیم و بخواهیم که کارنامه ها و نتایج زود بیاد اگه تعداد زیاد بشه ترتیب اثر میدنsirjan63 نوشته شده:سلام شب به خیر امیدوارم قبول شین اینجوری که سنجش کار میکنه احتمال آذر نتایجو بده گفتن آبان ولی خیلی امیدوار نباشید
سلام منم ایمیل میزنم ولی تعدادمون کم هست . الان حداکثر 500 نفر تکمیل ظرفیت میخواست خیلی ها هم قبول شدن یا اگه قبول نشدن دیگه شرایط انتخاب نداشتن پس اگه بخوان میتونن ظرف 10 روز آینده یا تا پایان مهر اعلام کنن امیدوارم همراه کارنامه نتایج تکمیل ظرفیت هم بدن و در کارنامه وضعیت انتخابای تکمیل ظرفیتم بزنن
البته من یه چی بگم من برا اینکه تمام کسانی که برا محیط مجاز شدن برا پسماند و سم هم مجاز بشن تلاش کردم ایمل زدم به سنجش با تحصیلات تکمیلی دانشگاههای یزد و کرمان صحبت کردم با خود سنجش تلفنی صحبت کردم با اساتید معتبر بهداشت محیط مثل دکتر احرامپوش مختاری ملکوتیان صحبت کردم بلاخره بعد 2 روز تلاش نتیجه گرفتم حالا فهمیدن چرا براتون پیام دادن برید انتخاب کنید آخه من دیگه نمیتونستم پشت کنکور باشم شرایط زندگیم اجازه نمیداد ال البته به لطف خدا امیدوارم
-
- آماتور
- تماس:
انتخابای نهایی شما پی بود تو تکمیل ظرفیتsirjan63 نوشته شده:البته من یه چی بگم من برا اینکه تمام کسانی که برا محیط مجاز شدن برا پسماند و سم هم مجاز بشن تلاش کردم ایمل زدم به سنجش با تحصیلات تکمیلی دانشگاههای یزد و کرمان صحبت کردم با خود سنجش تلفنی صحبت کردم با اساتید معتبر بهداشت محیط مثل دکتر احرامپوش مختاری ملکوتیان صحبت کردم بلاخره بعد 2 روز تلاش نتیجه گرفتم حالا فهمیدن چرا براتون پیام دادن برید انتخاب کنید آخه من دیگه نمیتونستم پشت کنکور باشم شرایط زندگیم اجازه نمیداد ال البته به لطف خدا امیدوارم
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان