جدی چقدر کار خوبی کردین ...انشاله که نتیجه بده منم مثل شما دیگه اصلا جا برای پشت کنکور موندن ندارم بخاطر همین اینقدر پیگیرم...خدا کنه نتیجه بده هر روزم یک سال میگذره همش میام و سایت سنجش رو چک میکنم میکم شاید کارنامه ها بیاد و ببینم مشکل کجا بودهsirjan63 نوشته شده:البته من یه چی بگم من برا اینکه تمام کسانی که برا محیط مجاز شدن برا پسماند و سم هم مجاز بشن تلاش کردم ایمل زدم به سنجش با تحصیلات تکمیلی دانشگاههای یزد و کرمان صحبت کردم با خود سنجش تلفنی صحبت کردم با اساتید معتبر بهداشت محیط مثل دکتر احرامپوش مختاری ملکوتیان صحبت کردم بلاخره بعد 2 روز تلاش نتیجه گرفتم حالا فهمیدن چرا براتون پیام دادن برید انتخاب کنید آخه من دیگه نمیتونستم پشت کنکور باشم شرایط زندگیم اجازه نمیداد ال البته به لطف خدا امیدوارم
نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
-
- آماتور
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: زنجان
- تماس:
Re: نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط
سلام مجدد بله باور کنید 2 روز همش تلفنی داشتم توضیح میدادم آخرین بار تونستم شماره ای از سنجش پزشکی گیر بیارم که تو سایتشون نیست و جواب دادن البته به تحصیلات تکمیلی کرمان قول دادم شماره به کسی ندم بعدش با مسول دبیرخانه سنجش صحبت کردم دکتر ابراهیمی مدیر گروه پسماند یزدم رفیقی در سنجش داشت که ایشان هم خیلی کمک کرد تا بلاخره تونستم توجیه اشون بکنم
برای اینکه فکر کنن خیلی معترض هست تلفن را دادم خانمم هم همون حرفا رو گفت خودمم با تغییر صدا چند بار زنگ زدم
-
- آماتور
- تماس:
عالیه خیلی خیلی سبب خیر شدین من واقعا تعجب کردم وقتی پیام اومد برای مدیریت و سم اصلا سابقه نداشتsirjan63 نوشته شده:برای اینکه فکر کنن خیلی معترض هست تلفن را دادم خانمم هم همون حرفا رو گفت خودمم با تغییر صدا چند بار زنگ زدم
سلام شب به خیر با چه کتابی برا زبان شروع کنم
اگه بیست درصد زبان زده بودم چقد شرایط فرق میکرد
-
- آماتور
- تماس:
برای کنکور ارشد؟sirjan63 نوشته شده:اگه بیست درصد زبان زده بودم چقد شرایط فرق میکرد
سلام بله ارشد زبان نزدم الانم میخوام شروع کنم هر روز زبان بخونم کتاب ۵۰۴ و تافل دارم ولی میگن با لزگی شروع کنید نمیدونم
-
- آماتور
- تماس:
انشاله که تو تکمیل ظرفیت قبول میشین منم لزگی خوندم 37 درصد زدم کم خونده بودمsirjan63 نوشته شده:سلام بله ارشد زبان نزدم الانم میخوام شروع کنم هر روز زبان بخونم کتاب ۵۰۴ و تافل دارم ولی میگن با لزگی شروع کنید نمیدونم
سلام ممنونم اگه درس منفی نزده بودین رتبه خوبی میاوردین ولی قبول کنید امسالم کم شانسی بوده سال قبل رتبه های160 جای خوبی قبول میشدن هر سال 50 نفری ریزش داشتیم ولی امسال اینجور نبود
کلا زبان برای پیشرفت تحصیلی لازمه زمان دانشجویی زبانم خوب بود دایره لغتم بد نبود ولی 8 ساله که نگاهش نکردم
-
- آماتور
- تماس:
دقیقا دوستم پارسال با 179 گیلان قبول شد ممنونم از اظهار لطفتون برام خیلی مهم بود قبول شدم 22 تا انتخاب داشتم که متاسفانه هیچ کدوم نشده بود و همه امیدم به اعلام نتیج تکمیل ظرفیته؟راستی شما ایمیل زدین برای کارنامه ها و ...sirjan63 نوشته شده:سلام ممنونم اگه درس منفی نزده بودین رتبه خوبی میاوردین ولی قبول کنید امسالم کم شانسی بوده سال قبل رتبه های160 جای خوبی قبول میشدن هر سال 50 نفری ریزش داشتیم ولی امسال اینجور نبود
-
- آماتور
- تماس:
باید نهایتا تا چهارشنبه بزارن تو سایت کاری که قبلا باید میکردن
بله من ایمیل کردم و البته با زبان خواهش گفتم اگه تا آخر مهر بدین شاید کلاسها ترم اول بشه بچه ها یک ترم عقب نیفتن
-
- آماتور
- تماس:
حالا شد اخر مهر ماه و هنوزم از کارنامه ها خبری نیست نمیدونم کی باید جواب این همه سهل انگاری رو بده ....
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان