من دانشگاه علوم پزشکی گیلان, فعلا برای من مهم ترین چیز کلید نهایی هستش چون مطمین ام دوتا از سوالات سیالات, یک سوال آب و یک سوال کلیات و نهایتا یک سوال مواد زاید کلید اشتباه زده احتمال بتونم تا 45 برسونمmohsen110 نوشته شده:مرسی
شما کجا ارشد گرفته اید؟؟؟؟
نظرسنجی کنکور دکتری 94 مهندسی بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
Re: نظرسنجی کنکور دکتری 94 مهندسی بهداشت محیط
ان شاالله قبولیدdostar نوشته شده:من دانشگاه علوم پزشکی گیلان, فعلا برای من مهم ترین چیز کلید نهایی هستش چون مطمین ام دوتا از سوالات سیالات, یک سوال آب و یک سوال کلیات و نهایتا یک سوال مواد زاید کلید اشتباه زده احتمال بتونم تا 45 برسونمmohsen110 نوشته شده:مرسی
موضوع پایان نامه تون چی بود؟؟
مقاله چندتا دارید؟
نانوکامپوزیت در حذف دو آلاینده, یک مقاله یکی دیگه هم تا سال 2006 احتمالا دست بده, شما مال کدوم دانشگاه هستید؟ چندمقاله؟mohsen110 نوشته شده:ان شاالله قبولیدdostar نوشته شده:من دانشگاه علوم پزشکی گیلان, فعلا برای من مهم ترین چیز کلید نهایی هستش چون مطمین ام دوتا از سوالات سیالات, یک سوال آب و یک سوال کلیات و نهایتا یک سوال مواد زاید کلید اشتباه زده احتمال بتونم تا 45 برسونمmohsen110 نوشته شده:مرسی
موضوع پایان نامه تون چی بود؟؟
مقاله چندتا دارید؟
سلام
امتحان دکتری 95 وزارت بهداشت سال آینده با یک سال و نیم تاخیر ، اردیبهشت 96 برگزار می شود . منابع امتحان در برخی دروس عوض میشه . مصاحبه مرحله دوم هم به قطب های جغرافیایی واگذار میشه . منبع موثق /
امتحان دکتری 95 وزارت بهداشت سال آینده با یک سال و نیم تاخیر ، اردیبهشت 96 برگزار می شود . منابع امتحان در برخی دروس عوض میشه . مصاحبه مرحله دوم هم به قطب های جغرافیایی واگذار میشه . منبع موثق /
پس هیچی دیگه
خوش بحال اونایی که امسال قبول بشن
من یزد
پایان نامه بررسی کارایی ازن در حذف آلاینده های کارواش
3 تا مقاله علمی پژوهشی دارم همین
خوش بحال اونایی که امسال قبول بشن
من یزد
پایان نامه بررسی کارایی ازن در حذف آلاینده های کارواش
3 تا مقاله علمی پژوهشی دارم همین
امسال هم شیراز و هم کرمانشاه دانشجوی phd بهداشت محیط می گیرند
اعضای بورد تأییدشون کرده اند
تو رو خدا راست می گید این جور که عال میشهmohsen110 نوشته شده:امسال هم شیراز و هم کرمانشاه دانشجوی phd بهداشت محیط می گیرند
نمی دونید چند نفر میخان؟
سال قبل هر دانشگاه 4 نفر ظرفیت داشت
امسال دیگه نمیدونم
ان شاالله قبولید غصه نخور
راستی از 3 چهار نفر پرسیدم تو مایه های 40-42 زده اند
یک نفر هم مشهد گفته 3 تا درس 100درصد زده ولی نمره اش را نگفت ولی گفته خیلی سخت بوده
شما خبر جدیدی ندارید
امسال دیگه نمیدونم
یک نفر هم مشهد گفته 3 تا درس 100درصد زده ولی نمره اش را نگفت ولی گفته خیلی سخت بوده
شما خبر جدیدی ندارید
نه والا من خبر جدیدی ندارمmohsen110 نوشته شده:سال قبل هر دانشگاه 4 نفر ظرفیت داشت
امسال دیگه نمیدونم
شما خبر جدیدی ندارید
تو سایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز فسمت دانشکده بهداشت در قسمت مقاطع تحصیل دکترا بهداشت محیط تاسیس 94 رو تایید کرده, پس خبر صدرصد درسته
آره کرمانشاه هم همین طور ماه قبل تأیید شدهdostar نوشته شده:تو سایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز فسمت دانشکده بهداشت در قسمت مقاطع تحصیل دکترا بهداشت محیط تاسیس 94 رو تایید کرده, پس خبر صدرصد درسته
ما خبرهامون موثقه
خبر جدید از میانگین نمرات امسال نداری؟؟؟/
نه خبری ندارم, باشه میگمmohsen110 نوشته شده:ما خبرهامون موثقه
سلام. سوال 34 آب و 110 شیمی محیط و 123 و 124 هیدرولیک اشتباه است. سوال 118 میکروبشناسی محیط هم گزینه های ب و د طبق متکف هر دو متونه درست باشه. البته شایدم من در اشتباهم
سوال 110 خوب آهن 2 اکسید میشه به آهن 3 خوب درسته دیگه فکر نکنم آهن 3 دوباره اکسید بشه و واکنش بدهneginn نوشته شده:سلام. سوال 34 آب و 110 شیمی محیط و 123 و 124 هیدرولیک اشتباه است. سوال 118 میکروبشناسی محیط هم گزینه های ب و د طبق متکف هر دو متونه درست باشه. البته شایدم من در اشتباهم
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان