با سلام و احترامdostar نوشته شده:من سوالات 18-50-107-123-124 رو قبول دارم. سوال 43 کاملا صحیح می باشد.
دوستان لطفا اعلام کنند چند درصد زده اند؟؟
اگه اطلاعی در مورد میانگین امسال هم دارید بگید تورو خدا
بقیه دوستانتان چطور؟؟
مدیر انجمن: naderloo
با سلام و احترامdostar نوشته شده:من سوالات 18-50-107-123-124 رو قبول دارم. سوال 43 کاملا صحیح می باشد.
دوستان توجه کنند نمره و میانگین هیچ کدوم ملاک های خوبی برای ارزشیابی نیستن نمره تراز تعیین کننده هستش مثلا یک نفر آلودگی هوا رو 40 زده و درس میکروبیولوژی رو 80 در این صورت نتیجه گیری ما ممکنه این جوری باشه که میکروب رو خوب زدیم ولی هوا رو نه در حالی که این گونه نیستش چرا که درس آلودگی هوا سخت و افراد کمی خوب می زنن در نتیجه تراز بالا میشه و شاید میکروب درس راحتی هستش و اکثر افراد خوب می زنن و تراز پایین یا متوسطه, محاسبه تراز هم پروسه سختی داره دوستان می تونن با سرچ کردن پیدا کننmohsen110 نوشته شده:با سلام و احترامdostar نوشته شده:من سوالات 18-50-107-123-124 رو قبول دارم. سوال 43 کاملا صحیح می باشد.
دوستان لطفا اعلام کنند چند درصد زده اند؟؟
اگه اطلاعی در مورد میانگین امسال هم دارید بگید تورو خدا
بقیه دوستانتان چطور؟؟
لجن فعالdostar نوشته شده:بچه ها می تونید بگید مهم ترین اصطلاحات رشته مون کدوم ها هستن؟ میگن تو مصاحبه از اینا سوال می کنن
پس فاتحه ما خونده است؟dostar نوشته شده:دوتا از بچه ها هم 45 و 48 زدن
شما واقعا تونستید 10 خط صحبت کنید؟ اکثر بچه ها تو زبان می لنگن؟ دیگه چی ازتون سوال کردند؟ میشه رتبه تون روهم بگید؟mohsen110 نوشته شده:لجن فعالdostar نوشته شده:بچه ها می تونید بگید مهم ترین اصطلاحات رشته مون کدوم ها هستن؟ میگن تو مصاحبه از اینا سوال می کنن
صافی چکنده
PM10
گندزدایی (پارسال به من افتاد)
AIR POLLUTION
راجع به هرکدام باید 10 خط انگلسیس حرف بزنید
من 77 درست به قول شما اصلاح بشه یا 81 یا 82 میرسه صحیح ها و 33 غلط ولی نمیدونم می تونم امیدوار به قبولی باشم , پارسال امتحان دکترا سخت تر بود, نمره ام شاید به 210 برسه ولی من زبانم قوی نیس یک مقاله فقط دارم یکیش هم هنوز جوابش نیومده , مصاحبه چند نمره داره؟mohsen110 نوشته شده:من کلا 6_7خط حرف زدم
نمره و رتبه اسفند مشخص میشه
با کسر غلط ها 63 تا درست داشتم که در 3 ضرب میشه و نمره کتبی میشه
و 78نمره مصاحبه بهم دادند
رتبه 58 شد
امسال هم خراب کردم جمعا 52 تا تست درست و اگه اون چیزا که شما گفتید اصلاح بشه به 58 میرسه تعداد صحیح ها
من مال خودمم رو هم شک دارم, ان شا الله که میشید توکل کنید به خداghreza نوشته شده:بنظر شما میشه با 47 تا درست وارد مصاحبه شد امیدی هست به ظرفیت مازاد هم قانع ایم
مصاحبه 150 نمره دارد ، آزمون کتبی هم 450 (3*150تست)یعنی 150 تست ضربدر 3dostar نوشته شده:من 77 درست به قول شما اصلاح بشه یا 81 یا 82 میرسه صحیح ها و 33 غلط ولی نمیدونم می تونم امیدوار به قبولی باشم , پارسال امتحان دکترا سخت تر بود, نمره ام شاید به 210 برسه ولی من زبانم قوی نیس یک مقاله فقط دارم یکیش هم هنوز جوابش نیومده , مصاحبه چند نمره داره؟mohsen110 نوشته شده:من کلا 6_7خط حرف زدم
رتبه 58 شد
امسال هم خراب کردم جمعا 52 تا تست درست و اگه اون چیزا که شما گفتید اصلاح بشه به 58 میرسه تعداد صحیح ها
مرسی از راهنمایی ات. نمره زبانم 49mohsen110 نوشته شده:مصاحبه 150 نمره دارد ، آزمون کتبی هم 450 (3*150تست)یعنی 150 تست ضربدر 3dostar نوشته شده:من 77 درست به قول شما اصلاح بشه یا 81 یا 82 میرسه صحیح ها و 33 غلط ولی نمیدونم می تونم امیدوار به قبولی باشم , پارسال امتحان دکترا سخت تر بود, نمره ام شاید به 210 برسه ولی من زبانم قوی نیس یک مقاله فقط دارم یکیش هم هنوز جوابش نیومده , مصاحبه چند نمره داره؟mohsen110 نوشته شده:من کلا 6_7خط حرف زدم
رتبه 58 شد
احتمال زیاد میروی مصاحبه
چند تا متن از اینترنت بگیر بخون
15 -10 خط انگیسی برای هر مورد
ان شاالله قبول میشی
راستی نمره آزمون زبانت چند شده
اگه 50 می شد خیلی بهتر بود.mohsen110 نوشته شده:چه جالب
نمره زبان من هم 49 است
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان