معمولا مقاله تا وقتی نوشته نشده صاحب نداره وقتی نوشته شد و اکسپت گرفت هزار تا ننه بابا پیدا میکنه !!!!!!!!!!!!1dostar نوشته شده:با سلام. این مشکلی هستش که دوستم باهاش مواجه شده ظاهرا همه کارها رو خودش انجام داده یک نفر چهارمی بهش رسیده از من سوال کرد منم بهتر از شما کسی رو سراغ نداشتم سوال کنم خیلی لطف کردید حتما بهشون منتقل می کنم. ممنون.farshid نوشته شده:سلامdostar نوشته شده:با سلام, ببخشید من می خواستم به ژورنال مقاله بفرستم آیا اجازه میدن اسم نویسنده مسئول رو بعدا عوض کنم؟
ژورنال مورد نظرم water air soil pol هستش
تا جایی که میتونید تغییر در Authorship ندید
اما به طور کلی تا قبل از اکسپت میشه تغییر داد
راستی مجله مورد نظرتون هم سخت گیری زیادی داره
تاپیک درخواست مقاله
مدیر انجمن: naderloo
Re: سوال از مدیر بخش
F.ghanbari8@gmail.com
Advanced Oxidation Processes
Electrochemical remediation
Risk assessment
Ethics in publication
Advanced Oxidation Processes
Electrochemical remediation
Risk assessment
Ethics in publication
Re: سوال از مدیر بخش
بله متاسفانه حق با شماستfarshid نوشته شده:معمولا مقاله تا وقتی نوشته نشده صاحب نداره وقتی نوشته شد و اکسپت گرفت هزار تا ننه بابا پیدا میکنه !!!!!!!!!!!!1dostar نوشته شده:با سلام. این مشکلی هستش که دوستم باهاش مواجه شده ظاهرا همه کارها رو خودش انجام داده یک نفر چهارمی بهش رسیده از من سوال کرد منم بهتر از شما کسی رو سراغ نداشتم سوال کنم خیلی لطف کردید حتما بهشون منتقل می کنم. ممنون.farshid نوشته شده:سلامdostar نوشته شده:با سلام, ببخشید من می خواستم به ژورنال مقاله بفرستم آیا اجازه میدن اسم نویسنده مسئول رو بعدا عوض کنم؟
ژورنال مورد نظرم water air soil pol هستش
تا جایی که میتونید تغییر در Authorship ندید
اما به طور کلی تا قبل از اکسپت میشه تغییر داد
راستی مجله مورد نظرتون هم سخت گیری زیادی داره
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان