- جزوه بهداشت پرتوها دکتر اشرف السادات مصباح، مقطع کارشناسی مهندسی بهداشت محیط، با 75 صفحه هم اینک در بخش عضویت ویژه سایت قرار گرفت.
- جزوه میکروبیولوژی آب و فاضلاب دکتر اکبر اسلامی دانشگاه شهید بهشتیهم اینک در بخش عضویت ویژه سایت قرار گرفت.
اضافه شدن جزوات كارشناسي ارشد به بخش عضويت ويژه
مدیر انجمن: naderloo
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
اضافه شدن جزوات كارشناسي ارشد به بخش عضويت ويژه
با سلام ، با توجه به پيشنهاد هاي پي در پي دوستان برخي از جزوات موجود در سايت با هماهنگي با تهيه كنندگان و كسب رضايت آنان در بخش عضويت ويژه قرار خواهد گرفت. كه اطلاع رساني آن در اين بخش انجام خواهد شد.
Re: اضافه شدن جزوات كارشناسي ارشد به بخش عضويت ويژه
سلام جزوات سرکار خانم نورانی هم به بخش عضویت ویژه میبرید
- naderloo
- مدیر کل
- تماس:
Re: اضافه شدن جزوات كارشناسي ارشد به بخش عضويت ويژه
سلام ، خیر تنها برخی از جزوات که تهیه آنها با خود سایت موژ بوده است.unipaper نوشته شده:سلام جزوات سرکار خانم نورانی هم به بخش عضویت ویژه میبرید
- naderloo
- مدیر کل
- تماس:
دانلود جزوه بهداشت پرتوها دکتر اشرف السادات مصباح
همانطور که قبلا مطرح شده بود جزوه بهداشت پرتوها دکتر اشرف السادات مصباح، مقطع کارشناسی مهندسی بهداشت محیط، با 75 صفحه هم اینک در بخش عضویت ویژه سایت قرار گرفت.
لذا کلیه اعضای ویژه سایت میتوانند جزوه بهداشت پرتوها دکتر اشرف السادات مصباح را به رایگان دانلود نمایند، سایر اعضاء نیز میتوانند همچنان جزوه بهداشت پرتوها دکتر اشرف السادات مصباح از فروشگاه سایت خریداری نمایند.
[CENTER][/CENTER]
[CENTER]جزوه بهداشت پرتوها دکتر اشرف السادات مصباح
[/CENTER][CENTER][/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
لذا کلیه اعضای ویژه سایت میتوانند جزوه بهداشت پرتوها دکتر اشرف السادات مصباح را به رایگان دانلود نمایند، سایر اعضاء نیز میتوانند همچنان جزوه بهداشت پرتوها دکتر اشرف السادات مصباح از فروشگاه سایت خریداری نمایند.
[CENTER][/CENTER]
[CENTER]جزوه بهداشت پرتوها دکتر اشرف السادات مصباح
[/CENTER][CENTER][/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
- naderloo
- مدیر کل
- تماس:
جزوه میکروبیولوژی آب و فاضلاب دکتر اکبر اسلامی دانشگاه شهید
[CENTER]جزوه میکروبیولوژی آب و فاضلاب دکتر اکبر اسلامی دانشگاه شهید بهشتی[/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان