نظرسنجی آزمون دکتری بهداشت محیط 95
مدیر انجمن: naderloo
Re: نظرسنجی آزمون دکتری بهداشت محیط 95
به نظر من اعتراض دوباره فایده ای نداره.ولی همه میگن شانس قبولی تو دانشگاهی که درس خوندی بیشتر چون اکثرا هم همینو میگن.
سخت است دلتنگ قاصدک بودن
در سرزمینی که در آن هیچ بادی نمی وزد
خب من ام نمره الف کلاس بودم دیگه دانشگاه من نداره دکترا من چی کار کنمs91 نوشته شده:به نظر من اعتراض دوباره فایده ای نداره.ولی همه میگن شانس قبولی تو دانشگاهی که درس خوندی بیشتر چون اکثرا هم همینو میگن.
دیگه نهایتش یک سهمیه رو میده به دانشجوش دیگه نمی تونه که همه رو از دانشجوهای خودش بردارهdostar نوشته شده:خب من ام نمره الف کلاس بودم دیگه دانشگاه من نداره دکترا من چی کار کنمs91 نوشته شده:به نظر من اعتراض دوباره فایده ای نداره.ولی همه میگن شانس قبولی تو دانشگاهی که درس خوندی بیشتر چون اکثرا هم همینو میگن.
اره خدا بزرگه. نهایتا یه سهمیه رو به دانشجوهای خودشون میدن بیشتر که نیست.بعدشم بر اساس نمره و علاقه انتخاب شهر میشه سارمان سنجش که خودش انتخاب شهر نمیکنه شاید نمره دانشجوهاشون به مصاحبه شهرای خودشون نرسه.انشالله که اصلا اینطوری نیست و فقط در حد شایعه باشه
سخت است دلتنگ قاصدک بودن
انشاا...
گفته اند پرتال تعریف می کنند تا اطلاعات خواسته شده را در ان بار گذاری کنند شاید می خواهند اینجوری به نفع داوطلبین باشه و حق کسی ضایع نشود
گفته اند پرتال تعریف می کنند تا اطلاعات خواسته شده را در ان بار گذاری کنند شاید می خواهند اینجوری به نفع داوطلبین باشه و حق کسی ضایع نشود
من خودم یک سی وی درست کردم زدم سی دی و پرینت همه شون مقاله و همایش و .....اصلا نگران این چیزا نباشیدghreza نوشته شده:انشاا...
10 کلان منطقه حوزه آموزش سلامتمنطقه 1: شامل دانشگاههای علوم پزشکی گیلان، مازندران، بابل، گلستان، سمنان و شاهرود، منطقه 2: شامل دانشگاههای علوم پزشکی تبریز، ارومیه، اردبیل و دانشکدههای علوم پزشکی مستقر درمنطقه، منطقه 3: شامل دانشگاههای علوم پزشکی کرمانشاه، همدان، کردستان و ایلام، منطقه 4: شامل دانشگاههای علوم پزشکی اهواز، لرستان، دزفول و دانشکدههای علوم پزشکی مستقر در منطقه، منطقه 5: شامل دانشگاههای علوم پزشکی شیراز، جهرم، فسا، بندر عباس، بوشهر، یاسوج و دانشکدههای علوم پزشکی مستقر در منطقه، منطقه 6: شامل دانشگاه های علوم پزشکی زنجان، اراک، قزوین، قم، البرز و دانشکدههای علوم پزشکی مستقر در منطقه، منطقه 7: شامل دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان، یزد، کاشان و شهرکرد، منطقه 8: شامل دانشگاههای علوم پزشکی کرمان، زاهدان، رفسنجان، جیرفت، زابل، بم و دانشکدههای علوم پزشکی منطقه، منطقه 9: شامل دانشگاههای علوم پزشکی مشهد، بیرجند، بجنورد، سبزوار، گناباد، تربت حیدریه و دانشکدههای علوم پزشکی منطقه و منطقه 10: شامل دانشگاههای دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران، آزاد اسلامی، بقیه الله(عج)، شاهد، ارتش، بهزیستی و توانبخشی.
کسی از دوستان خبر ندارد نتایج اولیه کی اعلام می شود؟
چهارشنبه یا پنج شنبه
چهارشنبه یا پنج شنبه
21 مرداد میادmohsen110 نوشته شده:کسی از دوستان خبر ندارد نتایج اولیه کی اعلام می شود؟
چهارشنبه یا پنج شنبه
قبلا ریس سازمان سنجش پزشکی ، یه ا طلاعیه ای چیزی می داد که زمان اعلام نتایج و مراحل انجام مصاحبه کی و کجا خواهد بودdostar نوشته شده:21 مرداد میادmohsen110 نوشته شده:کسی از دوستان خبر ندارد نتایج اولیه کی اعلام می شود؟
چهارشنبه یا پنج شنبه
حالا هیچ
بخشنامه و برنامه زمانبدی آزمون هم منتشر نکردن
mohsen110 نوشته شده:قبلا ریس سازمان سنجش پزشکی ، یه ا طلاعیه ای چیزی می داد که زمان اعلام نتایج و مراحل انجام مصاحبه کی و کجا خواهد بودdostar نوشته شده:21 مرداد میادmohsen110 نوشته شده:کسی از دوستان خبر ندارد نتایج اولیه کی اعلام می شود؟
چهارشنبه یا پنج شنبه
حالا هیچ
زمان اعلام نتایج آزمون Ph.D پزشکیرییس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت از اعلام نتایج آزمون Ph.D پزشکی سال 95 در هفته اول شهریور خبر داد.
دکتر محمد حسین پورکاظمی گفت: مرحله اول آزمون ورودی رشتههای دکتری تخصصی در 59 رشته علوم پایه پزشکی، بهداشت وتخصصی، دو رشته دندانپزشکی و 11 رشته داروسازی در 10 حوزه در سطح کشور، دیروز برگزار شد.
وی با اعلام این مطلب اظهار کرد: از حدود 7150 داوطلب شرکت کننده در آزمون Ph.D پزشکی(دکتری تخصصی) امسال 6000 نفر در آزمون شرکت کردند و نتایج این آزمون هفته اول شهریور ماه اعلام خواهد شد.
دکتر پورکاظمی اضافه کرد: کلید نهایی سوالات آزمون دکتری تخصصی(Ph.D) روز 16 مرداد اعلام میشود و داوطلبان واجد شرایط از تاریخ 21 تا 23 مرداد میتوانند نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.
وی همچنین اظهار کرد: آزمون مرحله دوم (مصاحبه) در 10 منطقه آمایشی (دانشگاههای علوم پزشکی) برگزار خواهد شد وداوطلبان براساس علاقه و تمایل خود نسبت به انتخاب دانشگاههای پذیرنده در رشته امتحانی اقدام میکنند و مرکز سنجش آموزش پزشکی داوطلبان را با توجه به نمره و رتبه آزمون مرحله اول(کتبی)، حداکثر به سه منطقه آمایشی جهت انجام مصاحبه معرفی خواهد کرد.
رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت گفت: کلید اولیه سئوالات آزمون رشتههای دکتری تخصصی هشتم مرداد ماه در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت قرار می گیرد و داوطلبان میتوانند اعتراضات خود به سئوالات این آزمون را تا 11 مرداد از طریق این سایت ارسال کنند.
رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: آزمون مصاحبه(دکتری تخصصی رشته های پزشکی) نیز به صورت ساختارمند از تاریخ 31 مرداد تا 17 شهریور ماه جاری در 10 منطقه آمایشی برگزار خواهد شد.
سلام پس نتیجه اولیه شامل کارنامه علمی هم میشه؟چون خودشون معرفی میکنن برای مصاحبهdostar نوشته شده:mohsen110 نوشته شده:قبلا ریس سازمان سنجش پزشکی ، یه ا طلاعیه ای چیزی می داد که زمان اعلام نتایج و مراحل انجام مصاحبه کی و کجا خواهد بودdostar نوشته شده:21 مرداد میادmohsen110 نوشته شده:کسی از دوستان خبر ندارد نتایج اولیه کی اعلام می شود؟
چهارشنبه یا پنج شنبه
حالا هیچ
زمان اعلام نتایج آزمون Ph.D پزشکیرییس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت از اعلام نتایج آزمون Ph.D پزشکی سال 95 در هفته اول شهریور خبر داد.
دکتر محمد حسین پورکاظمی گفت: مرحله اول آزمون ورودی رشتههای دکتری تخصصی در 59 رشته علوم پایه پزشکی، بهداشت وتخصصی، دو رشته دندانپزشکی و 11 رشته داروسازی در 10 حوزه در سطح کشور، دیروز برگزار شد.
وی با اعلام این مطلب اظهار کرد: از حدود 7150 داوطلب شرکت کننده در آزمون Ph.D پزشکی(دکتری تخصصی) امسال 6000 نفر در آزمون شرکت کردند و نتایج این آزمون هفته اول شهریور ماه اعلام خواهد شد.
دکتر پورکاظمی اضافه کرد: کلید نهایی سوالات آزمون دکتری تخصصی(Ph.D) روز 16 مرداد اعلام میشود و داوطلبان واجد شرایط از تاریخ 21 تا 23 مرداد میتوانند نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.
وی همچنین اظهار کرد: آزمون مرحله دوم (مصاحبه) در 10 منطقه آمایشی (دانشگاههای علوم پزشکی) برگزار خواهد شد وداوطلبان براساس علاقه و تمایل خود نسبت به انتخاب دانشگاههای پذیرنده در رشته امتحانی اقدام میکنند و مرکز سنجش آموزش پزشکی داوطلبان را با توجه به نمره و رتبه آزمون مرحله اول(کتبی)، حداکثر به سه منطقه آمایشی جهت انجام مصاحبه معرفی خواهد کرد.
رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت گفت: کلید اولیه سئوالات آزمون رشتههای دکتری تخصصی هشتم مرداد ماه در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت قرار می گیرد و داوطلبان میتوانند اعتراضات خود به سئوالات این آزمون را تا 11 مرداد از طریق این سایت ارسال کنند.
رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: آزمون مصاحبه(دکتری تخصصی رشته های پزشکی) نیز به صورت ساختارمند از تاریخ 31 مرداد تا 17 شهریور ماه جاری در 10 منطقه آمایشی برگزار خواهد شد.
بله احتمالا می خوان رتبه بدن به نظرم خوبه این جوری دیگه حساب دستمون میادmorteza69 نوشته شده:سلام پس نتیجه اولیه شامل کارنامه علمی هم میشه؟چون خودشون معرفی میکنن برای مصاحبهdostar نوشته شده:mohsen110 نوشته شده:قبلا ریس سازمان سنجش پزشکی ، یه ا طلاعیه ای چیزی می داد که زمان اعلام نتایج و مراحل انجام مصاحبه کی و کجا خواهد بودdostar نوشته شده:21 مرداد میادmohsen110 نوشته شده:کسی از دوستان خبر ندارد نتایج اولیه کی اعلام می شود؟
چهارشنبه یا پنج شنبه
حالا هیچ
فردا نتایج اعلام میشه ؟
بله احتمالابعد ساعت 4 اینا میادghreza نوشته شده:فردا نتایج اعلام میشه ؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان