نتایج دکترای مهندسی بهداشت محیط 95
مدیر انجمن: naderloo
نتایج دکترای مهندسی بهداشت محیط 95
سلام
بچه ها نتایج اومده تقریبا
به من زدن مجاز به انتخاب محل
داره فعال میشه لینک ها
بچه ها نتایج اومده تقریبا
به من زدن مجاز به انتخاب محل
داره فعال میشه لینک ها
Re: نتایج دکترای 95
منهم مجاز شدم
رتبه مهمه نمی دونم چرا فعال نیسghreza نوشته شده:منهم مجاز شدم
dostar نوشته شده:رتبه مهمه نمی دونم چرا فعال نیسghreza نوشته شده:منهم مجاز شدم
رتبه نزدن چرا
چون دوبرابر ظرفیت احتمالا همه دوستان قبول شدن.اینطوری بدون رتبه اصلا خوب نیست ادم نمیدونه تکلیف چیه .تو این 3 تا دانشگاه هم اصلا نمرش بهشون میخوره که انتخاب شهر کنه یا نه؟
سخت است دلتنگ قاصدک بودن
در سرزمینی که در آن هیچ بادی نمی وزد
در سرزمینی که در آن هیچ بادی نمی وزد
دوستان کسی خبرندارد جداقل میانگین قبولی امسال چقدر بوده؟؟؟
احتمالا زیر 40 ها قبول نشدن چون من دوتا از دوستام قبول نشدنmohsen110 نوشته شده:دوستان کسی خبرندارد جداقل میانگین قبولی امسال چقدر بوده؟؟؟
با این وجود احتمال قبولی زیر 45 خیلی کم استdostar نوشته شده:احتمالا زیر 40 ها قبول نشدن چون من دوتا از دوستام قبول نشدنmohsen110 نوشته شده:دوستان کسی خبرندارد جداقل میانگین قبولی امسال چقدر بوده؟؟؟
شما کجا را انتخاب می کنید دوستان؟/
کسی میدونه ترتیب علمی و علاقه ای محل ها چطوریه؟؟
این قدر امسال رو پیچیده کردن معلوم نیس چه خبره؟ به نظر شما من با 47 میانگین و یک مقاله isi و همایش شانس قبولی تو ظرفیت 31 دارم؟ من خیلی امید ندارمmohsen110 نوشته شده:با این وجود احتمال قبولی زیر 45 خیلی کم استdostar نوشته شده:احتمالا زیر 40 ها قبول نشدن چون من دوتا از دوستام قبول نشدنmohsen110 نوشته شده:دوستان کسی خبرندارد جداقل میانگین قبولی امسال چقدر بوده؟؟؟
همه رو انتخاب کنید, البته من نزدیکی به محل زندگیم رو مدنظر قرار دادمmohsen110 نوشته شده:شما کجا را انتخاب می کنید دوستان؟/
شما اول کجا را زدید؟dostar نوشته شده:همه رو انتخاب کنید, البته من نزدیکی به محل زندگیم رو مدنظر قرار دادمmohsen110 نوشته شده:شما کجا را انتخاب می کنید دوستان؟/
شما تهران ها رو بزن بقیه رو بر اساس علایقتون بزنید بهتره نزدیک ترین محل سکونت تون باشهmohsen110 نوشته شده:شما اول کجا را زدید؟dostar نوشته شده:همه رو انتخاب کنید, البته من نزدیکی به محل زندگیم رو مدنظر قرار دادمmohsen110 نوشته شده:شما کجا را انتخاب می کنید دوستان؟/
ممنون دوست عزیز
شما خبر ندارید پایین ترین درصد چقدر بوده
من کرمان را دوست دارم
شما خبر ندارید پایین ترین درصد چقدر بوده
من کرمان را دوست دارم
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان