نتایج دکترای مهندسی بهداشت محیط 95
مدیر انجمن: naderloo
Re: نتایج دکترای مهندسی بهداشت محیط 95
یک از دوستای من رفته مصاحبه تهران میگه برا ظرفیت 6 نفر28 نفر اومده بودن مصاحبه احتمالا زیاد نمیشه به این شهرایی که انتخاب کردیم امیدوار شد
زبان چی سوال کردن؟؟1arina نوشته شده:یک از دوستای من رفته مصاحبه تهران میگه برا ظرفیت 6 نفر28 نفر اومده بودن مصاحبه احتمالا زیاد نمیشه به این شهرایی که انتخاب کردیم امیدوار شد
جناب dostar شما که گفتین مصاحبه ایران و اوردین مصاحبه دانشگاه های تهران هم که دیروز و امروز بوده.فقط گفتن مصاحبه ایستگاه ایستگاه بوده مثلا ایستگاه اول در مورد پایان نامه ازش پرسیدن ایستگاه بعدی چند تا اصطلاح فارسی رو برگه نوشته بود که گفتن در حد 3 دقیقه توضیح بدین ایستگاه بعدی یه متن زبان بوده گفته بخونید و توضیحشو بگید وایستگاه بعدی یه اصطلاح انگلیسی رو گفته بودن تو سایت از مقاله ها پیدا کنن.dostar نوشته شده:زبان چی سوال کردن؟؟1arina نوشته شده:یک از دوستای من رفته مصاحبه تهران میگه برا ظرفیت 6 نفر28 نفر اومده بودن مصاحبه احتمالا زیاد نمیشه به این شهرایی که انتخاب کردیم امیدوار شد
1arina نوشته شده:جناب dostar شما که گفتین مصاحبه ایران و اوردین مصاحبه دانشگاه های تهران هم که دیروز و امروز بوده.فقط گفتن مصاحبه ایستگاه ایستگاه بوده مثلا ایستگاه اول در مورد پایان نامه ازش پرسیدن ایستگاه بعدی چند تا اصطلاح فارسی رو برگه نوشته بود که گفتن در حد 3 دقیقه توضیح بدین ایستگاه بعدی یه متن زبان بوده گفته بخونید و توضیحشو بگید وایستگاه بعدی یه اصطلاح انگلیسی رو گفته بودن تو سایت از مقاله ها پیدا کنن.dostar نوشته شده:زبان چی سوال کردن؟؟1arina نوشته شده:یک از دوستای من رفته مصاحبه تهران میگه برا ظرفیت 6 نفر28 نفر اومده بودن مصاحبه احتمالا زیاد نمیشه به این شهرایی که انتخاب کردیم امیدوار شد
بله من فردا می خوام برم دانشگاه ایران آخه پارسال لغت سوال کردن, البته اشتباه بزرگی کردم تهران ها رو زدم الان انتخاب چهارمم که شانس قبولیم بیشتر بود رو از دس دادم, ممنون از اطلاعاتی که دادید
شاید از بقیه لغت پرسیده باشن وگفته باشن توضیح بدید. در حد چند جمله بلد باشین که خودتون رو به انگلیسی معرفی کنین.موفق باشید
بله درسته دقیقا باید همه اش رو تمرین کرد.ممنون.1arina نوشته شده:شاید از بقیه لغت پرسیده باشن وگفته باشن توضیح بدید. در حد چند جمله بلد باشین که خودتون رو به انگلیسی معرفی کنین.موفق باشید
دوستان لطفا اگر کسی رفته مصاحبه بگن چی پرسیده یا چند نفر اومده بودن.فقط امار بازدید بالاست کسی کامنت نمیزاره
سلام1arina نوشته شده:دوستان لطفا اگر کسی رفته مصاحبه بگن چی پرسیده یا چند نفر اومده بودن.فقط امار بازدید بالاست کسی کامنت نمیزاره
همون 46 تفر بودن در دو نوبت مصاحبه می شدند
پارتیشن بندی بود
یکی باید مطلبی رو انتخاب می کردی راجع به اش توضیح میدادی
یکی دیگه زبان بود توضیح لغت وروخوانی متن و درک مطلب ومعرفی خودت
سرچ بود باید راجع به یک طی به قرعه بر میداشتی به انگلیسی بر می گردونید مقاله در می اوردی و به سوالاتشون جواب میدادی
یکی هم گفتش زمینه علاقه ات چیه راجع به اش توضیح بده
یکی هم پایان نامه و مقاله
نه سخت بود نه اسون
dostar نوشته شده:سلام1arina نوشته شده:دوستان لطفا اگر کسی رفته مصاحبه بگن چی پرسیده یا چند نفر اومده بودن.فقط امار بازدید بالاست کسی کامنت نمیزاره
همون 46 تفر بودن در دو نوبت مصاحبه می شدند
پارتیشن بندی بود
یکی باید مطلبی رو انتخاب می کردی راجع به اش توضیح میدادی
یکی دیگه زبان بود توضیح لغت وروخوانی متن و درک مطلب ومعرفی خودت
سرچ بود باید راجع به یک طی به قرعه بر میداشتی به انگلیسی بر می گردونید مقاله در می اوردی و به سوالاتشون جواب میدادی
یکی هم گفتش زمینه علاقه ات چیه راجع به اش توضیح بده
یکی هم پایان نامه و مقاله
نه سخت بود نه اسون
ببخشید موضوعات چی بود؟
چ متن هایی باید سرچ می شد
دوستانی که اصفهان قبول شدن این فرم هارو روز امتحان داشته باشنhttp://edu.mui.ac.ir/node/854
تغیرات اب و هوایی پسماند و چیزایی تو این مایع هاmohsen110 نوشته شده:ببخشید موضوعات چی بود؟
متن به قرعه بر می داشتی به انگلیسی بر می گردونی سرچ می کنی مال من فوتوکاتالیست در حذف آفت کش
بعید میدونم همه استان ها عین هم باشن
سلام دوستان بنظر شما اگر کسی ارشد آزاد که جدیدا دانشگاه آزاد آورده ، بگیره احتمال داره در دکتری قبولش بشه. اگر امتیاز کتبی خوب باشه .
سلام . مدرک دانشگاه آزاد معتبر می باشد حالا شاید موقع امتیاز دهی از دانشگاههای دولتی امتیازش کم بدن,شما کتبی ات خوب باشه و مصاحبه رو خوب بدهید قبولید به امید خداsaban نوشته شده:سلام دوستان بنظر شما اگر کسی ارشد آزاد که جدیدا دانشگاه آزاد آورده ، بگیره احتمال داره در دکتری قبولش بشه. اگر امتیاز کتبی خوب باشه .
سپاس از راهنمایی . و یک سوال دیگه بنظر شما ارشد بین الملل مناسب تره یا آزادdostar نوشته شده:سلام . مدرک دانشگاه آزاد معتبر می باشد حالا شاید موقع امتیاز دهی از دانشگاههای دولتی امتیازش کم بدن,شما کتبی ات خوب باشه و مصاحبه رو خوب بدهید قبولید به امید خداsaban نوشته شده:سلام دوستان بنظر شما اگر کسی ارشد آزاد که جدیدا دانشگاه آزاد آورده ، بگیره احتمال داره در دکتری قبولش بشه. اگر امتیاز کتبی خوب باشه .
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان