نكات حايز اهميت در زمينه هاي بهداشت فردي و بهداشت محيط خوابگاهها :
- تنظيف و پاكيزه سازي اطاقها به صورت مرتب انجام پذيرد و از تجمع اشيا زائد و دور از استفاده در محيط خوابگاه اجتناب گردد .
- شستشوي پتوها ، ملحفه ها و وسايلي كه با پوست شما در تماس است اهميت دارد. استفاده مشترك افراد در هنگام نشستن و دراز كشيدن روي تختها امكان انتقال بيماريهاي قارچي و پوستي را افزايش مي دهد . جهت خشك كردن وسايل ، نور خورشيد به ليل برخورداري از اشعه ماوراء بنفش ضد عفوني كننده مناسبي است .
- يخچالها درست مورد استفاده قرار گيرد .از تلنبار كردن مواد غذايي د حجم زياد در يخچال پرهيز كنيد . يخچالها را مرتب باز بيني كنيد و پاكزه گردانيد.
- بلافاصله بعد از مصرف غذا نسبت به شستشوي ظروف اقدام كنيد و از تلنبار كردن در فضاي اطاق يا آشپزخانهپرهيز كنيد .حداقل فايده اين كار نياز به آب و شوينده كمتر ، نياز به وقت كمتر ، جلوگيري از تجمع و رشد ميكروب روي ظروف و كاهش سوسك و حشرات در محيط زندگي است.
- ظرفشويي ها بلافاصله بعد از شستشوي ظروف تميز گردند. جلوگيري از تجمع مواد غذايي خصوصاً چربي و عدمگرفتگي مداوم سينك ظرفشويي از فوايد آن كار است.
- بعد از استحمام و يا اصلاح صورت در روشويي ها ، زائداتي همچون تيغ را در محوطه حمامرها نكنيد.
- چنانچه مي خواهد از سوپر ماركتها و مغازه ها مواد غذايي تهيه نمائيد ، مواد غذايي با بسته بندي سالم با مد نظر قرار دادن تاريخ توليد و تاريخ انقضاء مصرف و نيز پروانه ساخت تهيه نمائيد . چنانچه قصد داريد از مواد غذايي خانگي بهره مند شويد خود نسبت به تهيه آن اقدام كنيد.بديهي است متصديان امكنه تهيه و توزيع مواد غذايي ممكن است دقت لازم را در رعايت بهداشت نداشته باشند .
- مواد غذايي پخته شده و آماده مصرف را به مدت زياد در فضاي اطاق نگهداري نكنيد . دماي اطاق شرايط مناسبي براي تجمع و رشد ميكروبها بر روي مواد غذايي فراهم مي كند . دماي مناسب جهت نگهداري مواد غذايي كمتر از 4 درجه و يا بالاتر از 60 درجه سانتي گراد است .
- رها كردن زباله در محيط خوابگاه يك حركت غير اصولي است . ايجاد و ترويج فرهنگ درست بهداشتي ، زيست محيطي قبل از همه وظيفه قشر تحصيل كرده است.
- از دور ريختنكاغذ ، قوطي هاي آلومينيومي ، شيشهاي و پلاستيكي پرهيز شود. تمام اين مواد قابليت بازيافت و برگشت به چرخه توليد را دارند. چنانچه براي اين موضوع تدابير و تجهيزات خاصي در نظر گرفته نشده است ، تشويق و ترغيب مسئولين جهت در نظر گرفتن اينگونه موارد از طريق استقبال و رويكرد شما ميسر خواهد بود . توجه به اين مسائل علاوه بر فوايد زيست محيطي و اقتصادي از هدر رفتن بخشي از سرمايه مملكت هم جلوگيري مي كند.
- سيگار يك عادت فردي و اجتماعي غلط و بيهوده است ، در پذيرش اين باور شك نكنيم ، در ترويج آن درنگ نكنيم .
- از هدر دادن آب با استحمامهاي طولاني مدت و استفاده نادرست از آب كه نسل آينده و امروز را با بحران كم آبي رو به رو كرده است خودداري كنيم .
- در كاهش ميزان صداي نا مطلوب در محيط خوابگاه كوشا باشيد . شايد اين حداقل انتظاري است كه شما نيز به هنگام استراحت و يا مطالعه از ديگر دوستانتان داريد.
نکات حایز اهمیت در زمینه های بهداشت فردی و بهداشت محیط
در این انجمن به متفرقه در موژ مهندسی بهداشت ایمنی و محیط زیست در مورد بهداشت ایمنی محیط زیست بهداشت محیط مهندسی بهداشت محیط بهداشت حرفه ای تصفیه آب تصفیه فاضلاب جزوه ارشد محیط زیست ایمنی میپردازید.
مدیر انجمن: naderloo
ارسال پست
تعداد پست ها:1
• صفحه 1 از 1
پرش به
- دفتر انجمن موژ
- ↲ دفتر انجمن
- ↲ خبرنامه
- ↲ سوال هفته
- ↲ نظام مشارکت انجمن
- ↲ مجله سایت
- ↲ مجله سایت
- ↲ اخبار انجمن
- ↲ قوانین و مقررات
- ↲ قوانین و مقررات انجمن
- تالار بهداشت
- ↲ تالار بهداشت
- ↲ بهداشت
- ↲ معرفی سایت های HSE
- ↲ معرفی اساتید
- ↲ استاندارد ها
- ↲ استخدام
- ↲ همایش ها
- ↲ دانلود کتب الکترونیکی
- ↲ اخبار بهداشت
- ↲ بهداشت مدارس
- ↲ کارشناسی ارشد
- ↲ پایان نامه
- ↲ اپیدمیولوژی
- ↲ آلاینده های نوظهور
- ↲ پوسترهای بهداشتی
- ↲ پاورپوینت های سلامت ایمنی محیط زیست - HSE
- تالار مهندسی بهداشت محیط
- ↲ تالار بهداشت محیط
- ↲ اخبار بهداشت محیط
- ↲ مهندسی بهداشت محیط
- ↲ جمع آوری و دفع مواد زائد جامد
- ↲ تصفیه آب
- ↲ آلودگی هوا و کنترل آن
- ↲ تصفیه فاضلاب شهری و صنعتی
- ↲ میکروبیولوژی آب و فاضلاب
- ↲ شیمی آب و فاضلاب
- ↲ ارشد بهداشت محیط
- ↲ مبارزه با ناقلین
- ↲ بهداشت پرتوها و حفاظت
- ↲ نقشه برداری و نقشه کشی
- ↲ بیماریهای منتقله آب
- ↲ هیدرولیک و مکانیک سیالات
- ↲ هیدرولوژی
- ↲ انتقال و توزیع آب
- ↲ طراحی تصفیه خانه آب و فاضلاب
- ↲ سیستمهای نوین تصفیه
- ↲ جمع آوری فاضلاب و سیلاب
- ↲ گندزداها
- ↲ استاتیک و مکانیک خاک
- ↲ کنترل بهداشتی مواد غذایی
- ↲ ریاضیات مهندسی
- ↲ مقاله و جزوات بهداشت محیط
- ↲ آنالیز دستگاهی
- ↲ انتخاب پمپ
- ↲ ضربه آب
- ↲ بهداشت محیط بیمارستان
- ↲ کارآفرینی بهداشت محیط
- تالار مهندسی بهداشت حرفه ای
- ↲ تالار بهداشت حرفه ای
- ↲ جزوات بهداشت حرفه ای
- ↲ مهندسی بهداشت حرفه ای
- ↲ عوامل زیان آور محیط کار
- ↲ بیماریهای ناشی از کار
- ↲ روانشناسی صنعتی
- ↲ سم شناسی
- ↲ ارگونومی
- ↲ ارشد بهداشت حرفه ای
- ↲ کتب بهداشت حرفه ای
- ↲ MSDS اطلاعات ایمنی مواد
- ↲ بهداشت کارگاه
- ↲ ایمنی مواد شیمیایی
- ↲ آلودگی هوا
- ↲ لوازم حفاظت فردی
- ↲ مقالات بهداشت حرفه ای
- ↲ آلودگی صدا و کنترل
- ایمنی
- ↲ حوادث
- ↲ مقاله و جزوات ایمنی
- ↲ کارشناسی ارشد
- ↲ اعلام حریق
- ↲ اطفاء حریق
- ↲ خوردگی بیولوژیکی
- ↲ خوردگی بیولوژیکی
- تالار مهندسی محیط زیست
- ↲ تالار مهندسی محیط زیست
- ↲ ارزیابی اثرات زیست محیطی
- ↲ ارشد محیط زیست
- ↲ طراحی محیط زیست
- تالار اقتصاد مهندسی
- ↲ اقتصاد مهندسی
- تالار سیستم های مدیریتی
- ↲ تالار سیستم های مدیریتی
- ↲ سیستمهای مدیریت
- ↲ سیستم های زیست محیطی
- ↲ ارشد HSE
- ↲ ایمنی و بهداشت حرفه ای
- ↲ سیستم مدیریت HSE
- ↲ مدیریت ریسک
- ↲ فرهنگ HSE
- ↲ مدیریت بحران
- ↲ سیستم مدیریت انرژی
- تالار آموزش
- ↲ تالار آموزش
- ↲ آموزش نرم افزارهای تخصصی
- ↲ EGOUT طراحی شبکه فاضلاب
- ↲ دانلود نرم افزارEGOUT
- ↲ دانلود راهنمای EGOUT
- ↲ دانلود فیلم EGOUT
- ↲ دانلود اتوکد AUTOCAD
- ↲ پیش نیاز دوره
- ↲ شبکه فاضلاب SewerCAD
- ↲ دانلود نرم افزار SewerCAD
- ↲ پیش نیاز دوره SewerCAD
- ↲ آزمون
- تالار نرم افزار
- ↲ تالار نرم افزار و رایانه
- ↲ رایانه و نرم افزار
- ↲ نرم افزارهای عمومی
- ↲ نرم افزارهای تخصصی
- ↲ طراحی تصفیه خانه فاضلاب
- ↲ مدیریت کیفیت و توسعه منابع آب
- ↲ مدیریت کیفیت و توسعه منابع آب
- ↲ نرم افزار hse اندروید
- سایر موضوعات
- ↲ تریبون آزاد
- ↲ متفرقه
- ↲ مناسبت ها
- ↲ صندلی داغ
- ↲ همه چیز از همه جا
- ↲ دانستنی ها
- ↲ بحث روز
- مشارکت در پروژه
- ↲ پیشنهاد پروژه
- ↲ ارائه خدمات مهندسی
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان