قندها مسبب تمامی بیماریها هستند نه چربی ها

در این انجمن به متفرقه در موژ مهندسی بهداشت ایمنی و محیط زیست در مورد بهداشت ایمنی محیط زیست بهداشت محیط مهندسی بهداشت محیط بهداشت حرفه ای تصفیه آب تصفیه فاضلاب جزوه ارشد محیط زیست ایمنی میپردازید.

مدیر انجمن: naderloo

ارسال پست
elham9192
مدیر بخش
مدیر بخش
پست: 184
تاریخ عضویت: 07 ژولای 2010 00:00

قندها مسبب تمامی بیماریها هستند نه چربی ها

پست توسط elham9192 »

قندها مسبب تمامی بیماریها هستند نه چربی‌ها !
.
پژوهشگران می گویند نتایج جدیدترین تحقیقات نشان می دهد که چربی‌های غذایی برخلاف آنچه فکر می‌کنیم منشا چاقی و ابتلا به امراضی نظیر ناراحتی‌های قلبی‌عروقی و بیماری‌های حاد نیست بلکه در حقیقت قندها مسببان اصلی هستند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از خبرگزاری فرانسه ، در واقع قندها بر انسولین تاثیر می‌گذارد. قندها میزان انسولین را افزایش داده و سبب بروز دیابت می‌شوند.
در ضمن قند فعالیت کبد را نیز افزایش می‌دهد و می‌تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر، برخی سرطان‌ها و بیماری‌های حاد را افزایش دهد.
دلایل علمی زیادی وجود دارد که اثرات مضر مصرف زیاد قند و شکر را بر سلامت انسان نشان می‌ دهد.
بسیاری از این شواهد، علمی و اثبات شده هستند و تردیدی درباره آن ها وجود ندارد.
* موارد زیر فهرستی از اثرات ناخوشایند مصرف زیاد این دو ماده مضر، بر سلامت‌ است:
۱- دستگاه ایمنی بدن را تضعیف می ‌کنند، در نتیجه دفاع بدن را در مقابل میکروب ها و عوامل بیماری زا کاهش می‌ دهند.
۲- خطر بیماری قلبی را افزایش می ‌دهند.
۳- تری‌ گلیسرید خون را بالا می ‌برند.
۴- کلسترول بد خون (LDL) و کل کلسترول را افزایش می ‌دهند.
۵- کلسترول خوب خون (HDL) را پایین می ‌آورند.
۶- در جذب کلسیم و منیزیم تداخل ایجاد می ‌کنند.
۷- در ایجاد استئوپروز (پوکی استخوان) نقش دارند.
۸- قند خون را بالا می ‌برند، در نتیجه در ابتلا به دیابت موثرند.
۹- باعث ابتلا به چاقی می ‌شوند.
۱۰ – موجب پوسیدگی دندان ها می شوند.
۱۱- بیماری ‌های لثه را بدتر می ‌کنند.
۱۲- ترشح اسید معده را افزایش می دهند.
۱۳- خطر بیماری‌ های التهابی روده را افزایش می دهند.
۱۴- با کمبود مس در بدن ارتباط دارند.
۱۵- احتمال چسبندگی پلاکت ‌های خون به یکدیگر را بالا می ‌برند.
۱۶- با احتمال افزایش فشار خون، ارتباط جدی دارند.
۱۷- بر کار کلیه‌ ها تاثیر نامطلوبی دارند، در نتیجه باعث باقی‌ ماندن مایعات اضافی (ادم) در بدن می ‌شوند.
۱۸- از علل ایجاد آلرژی غذایی هستند.
۱۹- سرعت تشکیل رادیکال‌ های آزاد در خون را افزایش می دهند.
۲۰ – میزان چربی کبد را افزایش می دهند.
۲۱ – با حالاتی مثل افسردگی، سردرد(میگرنی)، اضطراب، اختلال تمرکز و بیش فعالی، خصوصا در کودکان ارتباط دارند و مقدار آدرنالین خون کودکان (مرتبط با اضطراب) را بالا می ‌برند.
۲۲ – حملات افت قند خون را موجب می ‌شوند.
۲۳ – غذای اصلی سلول ‌های سرطانی در بدن هستند. هر کدام از موارد بالا، حاصل سال‌ ها تحقیقات پزشکی گوناگون است که قصد دارند باعث تغییر رفتار هر کدام از ما، برای حفظ سلامت ‌مان شوند.
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان