جدول زمان نگهداری انواع گوشت

در این انجمن به کنترل بهداشتی مواد غذایی در موژ مهندسی بهداشت ایمنی و محیط زیست در مورد بهداشت ایمنی محیط زیست بهداشت محیط مهندسی بهداشت محیط بهداشت حرفه ای تصفیه آب تصفیه فاضلاب جزوه ارشد محیط زیست ایمنی میپردازید.

مدیر انجمن: naderloo

ارسال پست
نمایه کاربر
rouhallah
جدید
جدید
پست: 46
تاریخ عضویت: 21 ژولای 2010 00:00
تماس:

جدول زمان نگهداری انواع گوشت

پست توسط rouhallah »

جدول زمان نگهداری انواع گوشت

نحوه و زمان نگهداری فرآورده‌های خام دامی

[TABLE][TR][TD]نام فرآورده و شكل عرضه[/TD][TD]شرایط نگهداری[/TD][TD]عمر ماندگاری[/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز (گاو و گوسفند) تازه ، بسته‌بندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]3 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز تازه ، بسته‌بندی در خلا[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]5 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز تازه ، بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]7 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز منجمد، بسته‌بندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]9 ماه[/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز چرخ‌كرده تازه ، بسته‌بندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]2 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز چرخ‌كرده منجمد ، بسته‌بندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]3 ماه[/TD][/TR][TR][TD]گوشت سفید (مرغ) تازه، بسته‌بندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]3 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت سفید تازه ، بسته‌بندی در خلا[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]5 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت سفید تازه ، بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]7 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت سفید منجمد ، بسته‌بندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]12ماه[/TD][/TR][TR][TD]ماهی شكم خالی تازه ، بسته‌بندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]3 روز [/TD][/TR][TR][TD]ماهی شكم خالی منجمد ، بسته‌بندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]6 ماه[/TD][/TR][TR][TD]میگو تازه ، بسته‌بندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]3 روز [/TD][/TR][TR][TD]میگو منجمد ، بسته‌بندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]12ماه[/TD][/TR][TR][TD]آلایش خوراكی گاو و گوسفند تازه، بسته‌بندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]2 روز [/TD][/TR][TR][TD]آلایش خوراكی منجمد ، بسته‌بندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]4 ماه[/TD][/TR][TR][TD]آلایش خوراكی مرغ تازه ، بسته‌بندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]2 روز [/TD][/TR][TR][TD]آلایش خوراكی منجمد ، بسته‌بندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]3 ماه[/TD][/TR][TR][TD]تخم‌مرغ تازه ، بسته‌بندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]1 ماه[/TD][/TR][/TABLE]


بسته‌بندی معمولی منظور بسته‌بندی در ظروف یك بار مصرف یا بسته‌بندی در پوشش پلاستیكی پلی‌اتیلن است.

برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است.

برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتی‌گراد است.
ارسال پست

بازگشت به “کنترل بهداشتی مواد غذایی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان