جدول زمان نگهداری انواع گوشت
نحوه و زمان نگهداری فرآوردههای خام دامی
[TABLE][TR][TD]نام فرآورده و شكل عرضه[/TD][TD]شرایط نگهداری[/TD][TD]عمر ماندگاری[/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز (گاو و گوسفند) تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]3 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز تازه ، بستهبندی در خلا[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]5 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]7 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز منجمد، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]9 ماه[/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز چرخكرده تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]2 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز چرخكرده منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]3 ماه[/TD][/TR][TR][TD]گوشت سفید (مرغ) تازه، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]3 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت سفید تازه ، بستهبندی در خلا[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]5 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت سفید تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]7 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت سفید منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]12ماه[/TD][/TR][TR][TD]ماهی شكم خالی تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]3 روز [/TD][/TR][TR][TD]ماهی شكم خالی منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]6 ماه[/TD][/TR][TR][TD]میگو تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]3 روز [/TD][/TR][TR][TD]میگو منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]12ماه[/TD][/TR][TR][TD]آلایش خوراكی گاو و گوسفند تازه، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]2 روز [/TD][/TR][TR][TD]آلایش خوراكی منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]4 ماه[/TD][/TR][TR][TD]آلایش خوراكی مرغ تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]2 روز [/TD][/TR][TR][TD]آلایش خوراكی منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]3 ماه[/TD][/TR][TR][TD]تخممرغ تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]1 ماه[/TD][/TR][/TABLE]
بستهبندی معمولی منظور بستهبندی در ظروف یك بار مصرف یا بستهبندی در پوشش پلاستیكی پلیاتیلن است.
برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است.
برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتیگراد است.
جدول زمان نگهداری انواع گوشت
در این انجمن به کنترل بهداشتی مواد غذایی در موژ مهندسی بهداشت ایمنی و محیط زیست در مورد بهداشت ایمنی محیط زیست بهداشت محیط مهندسی بهداشت محیط بهداشت حرفه ای تصفیه آب تصفیه فاضلاب جزوه ارشد محیط زیست ایمنی میپردازید.
مدیر انجمن: naderloo
بازگشت به “کنترل بهداشتی مواد غذایی”
پرش به
- دفتر انجمن موژ
- ↲ دفتر انجمن
- ↲ خبرنامه
- ↲ سوال هفته
- ↲ نظام مشارکت انجمن
- ↲ مجله سایت
- ↲ مجله سایت
- ↲ اخبار انجمن
- ↲ قوانین و مقررات
- ↲ قوانین و مقررات انجمن
- تالار بهداشت
- ↲ تالار بهداشت
- ↲ بهداشت
- ↲ معرفی سایت های HSE
- ↲ معرفی اساتید
- ↲ استاندارد ها
- ↲ استخدام
- ↲ همایش ها
- ↲ دانلود کتب الکترونیکی
- ↲ اخبار بهداشت
- ↲ بهداشت مدارس
- ↲ کارشناسی ارشد
- ↲ پایان نامه
- ↲ اپیدمیولوژی
- ↲ آلاینده های نوظهور
- ↲ پوسترهای بهداشتی
- ↲ پاورپوینت های سلامت ایمنی محیط زیست - HSE
- تالار مهندسی بهداشت محیط
- ↲ تالار بهداشت محیط
- ↲ اخبار بهداشت محیط
- ↲ مهندسی بهداشت محیط
- ↲ جمع آوری و دفع مواد زائد جامد
- ↲ تصفیه آب
- ↲ آلودگی هوا و کنترل آن
- ↲ تصفیه فاضلاب شهری و صنعتی
- ↲ میکروبیولوژی آب و فاضلاب
- ↲ شیمی آب و فاضلاب
- ↲ ارشد بهداشت محیط
- ↲ مبارزه با ناقلین
- ↲ بهداشت پرتوها و حفاظت
- ↲ نقشه برداری و نقشه کشی
- ↲ بیماریهای منتقله آب
- ↲ هیدرولیک و مکانیک سیالات
- ↲ هیدرولوژی
- ↲ انتقال و توزیع آب
- ↲ طراحی تصفیه خانه آب و فاضلاب
- ↲ سیستمهای نوین تصفیه
- ↲ جمع آوری فاضلاب و سیلاب
- ↲ گندزداها
- ↲ استاتیک و مکانیک خاک
- ↲ کنترل بهداشتی مواد غذایی
- ↲ ریاضیات مهندسی
- ↲ مقاله و جزوات بهداشت محیط
- ↲ آنالیز دستگاهی
- ↲ انتخاب پمپ
- ↲ ضربه آب
- ↲ بهداشت محیط بیمارستان
- ↲ کارآفرینی بهداشت محیط
- تالار مهندسی بهداشت حرفه ای
- ↲ تالار بهداشت حرفه ای
- ↲ جزوات بهداشت حرفه ای
- ↲ مهندسی بهداشت حرفه ای
- ↲ عوامل زیان آور محیط کار
- ↲ بیماریهای ناشی از کار
- ↲ روانشناسی صنعتی
- ↲ سم شناسی
- ↲ ارگونومی
- ↲ ارشد بهداشت حرفه ای
- ↲ کتب بهداشت حرفه ای
- ↲ MSDS اطلاعات ایمنی مواد
- ↲ بهداشت کارگاه
- ↲ ایمنی مواد شیمیایی
- ↲ آلودگی هوا
- ↲ لوازم حفاظت فردی
- ↲ مقالات بهداشت حرفه ای
- ↲ آلودگی صدا و کنترل
- ایمنی
- ↲ حوادث
- ↲ مقاله و جزوات ایمنی
- ↲ کارشناسی ارشد
- ↲ اعلام حریق
- ↲ اطفاء حریق
- ↲ خوردگی بیولوژیکی
- ↲ خوردگی بیولوژیکی
- تالار مهندسی محیط زیست
- ↲ تالار مهندسی محیط زیست
- ↲ ارزیابی اثرات زیست محیطی
- ↲ ارشد محیط زیست
- ↲ طراحی محیط زیست
- تالار اقتصاد مهندسی
- ↲ اقتصاد مهندسی
- تالار سیستم های مدیریتی
- ↲ تالار سیستم های مدیریتی
- ↲ سیستمهای مدیریت
- ↲ سیستم های زیست محیطی
- ↲ ارشد HSE
- ↲ ایمنی و بهداشت حرفه ای
- ↲ سیستم مدیریت HSE
- ↲ مدیریت ریسک
- ↲ فرهنگ HSE
- ↲ مدیریت بحران
- ↲ سیستم مدیریت انرژی
- تالار آموزش
- ↲ تالار آموزش
- ↲ آموزش نرم افزارهای تخصصی
- ↲ EGOUT طراحی شبکه فاضلاب
- ↲ دانلود نرم افزارEGOUT
- ↲ دانلود راهنمای EGOUT
- ↲ دانلود فیلم EGOUT
- ↲ دانلود اتوکد AUTOCAD
- ↲ پیش نیاز دوره
- ↲ شبکه فاضلاب SewerCAD
- ↲ دانلود نرم افزار SewerCAD
- ↲ پیش نیاز دوره SewerCAD
- ↲ آزمون
- تالار نرم افزار
- ↲ تالار نرم افزار و رایانه
- ↲ رایانه و نرم افزار
- ↲ نرم افزارهای عمومی
- ↲ نرم افزارهای تخصصی
- ↲ طراحی تصفیه خانه فاضلاب
- ↲ مدیریت کیفیت و توسعه منابع آب
- ↲ مدیریت کیفیت و توسعه منابع آب
- ↲ نرم افزار hse اندروید
- سایر موضوعات
- ↲ تریبون آزاد
- ↲ متفرقه
- ↲ مناسبت ها
- ↲ صندلی داغ
- ↲ همه چیز از همه جا
- ↲ دانستنی ها
- ↲ بحث روز
- مشارکت در پروژه
- ↲ پیشنهاد پروژه
- ↲ ارائه خدمات مهندسی
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان