علت نیتریفیکاسیون در ازمایش bod بعد از 14 روز

در این انجمن به شیمی آب و فاضلاب در موژ مهندسی بهداشت ایمنی و محیط زیست در مورد بهداشت ایمنی محیط زیست بهداشت محیط مهندسی بهداشت محیط بهداشت حرفه ای تصفیه آب تصفیه فاضلاب جزوه ارشد محیط زیست ایمنی میپردازید.

مدیر انجمن: naderloo

ارسال پست
نمایه کاربر
naderloo
مدیر کل
مدیر کل
حالت من: Khaste
محل اقامت: تهران
تماس:

علت نیتریفیکاسیون در ازمایش bod بعد از 14 روز

پست توسط naderloo »

سلام

علی رغم تذکرات پی در پی در خصوص درج سوالات در تالار گفتمان، گاها سوالات کاربران در بخش های نظرات، ارسال پیام خصوصی و ... ارسال میگردد که سوال زیر از همین موارد است:

سوال:چرا نیتریفیکاسیون در ازمایش bod بعد از 14 روز صورت میگیرد؟
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
[CENTER]
تصویر

تصویر
[/CENTER]
نمایه کاربر
lili
جدید
جدید
حالت من: Badhal
محل اقامت: استان بوشهر
تماس:

پست توسط lili »

سلام.
منظورتون از bod همان BOD هستش؟!!!!!!!! تصویر
برای جلوگیری از فعالیت باکتریهای نیتریت ساز!البته 14روز نیست،توی رفرنسها 6-7 روز ذکر شده!از یه سری مواد شیمیایی هم جهت جلوگیری از فعالیت این باکتریها استفاده میشه که بهشون ممانعت کننده شیمیایی میگن،مثل آلیل تیو اوره(ATU).
شش روز طول میکشه تا باکتریهای نیتریفیکاسیون فعال بشن و کار خودشون رو انجام بدن.قبل از این زمان باکترهای نیتریت ساز حضور دارند که با در نظر گرفتن این که در نمونه آزمایشی جهت تست BOD ،نیتروژن حضور داره،آزمایش مسیره دیگری رو در پیش میگیره.امیدوارم که کامل و درست گفته باشم.
نمایه کاربر
naderloo
مدیر کل
مدیر کل
حالت من: Khaste
محل اقامت: تهران
تماس:

پست توسط naderloo »

سلام و ضمن تشکر از کاربر محترم lili

بله میتواند کندی سرعت تکثیر نیتروباکترها باشد البته در منابع تا 10 روز هم قید شده است، یعنی حدود ده روز طول میشکد تا این باکتریها تکثیر شده و مصرف اکسیژن آنها در آزمایش Bod تداخل ایجاد نماید

و البته همانطور که کاربر محترم lili اشاره نمودند ، تداخل ناشی از حضور این باکتریها را با عوامل بازدارنده متیلن بلو، تیواوره و الیل تیواوره، پیریدین 2-کلر 6 (تری کلرو متیل) و...از بین میبرند.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
[CENTER]
تصویر

تصویر
[/CENTER]
ارسال پست

بازگشت به “شیمی آب و فاضلاب”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان