وضعیت بازیافت کاغذ باطله در ایران
مدیر انجمن: naderloo
-
- جدید
- تماس:
وضعیت بازیافت کاغذ باطله در ایران
[JUSTIFY]اگر اهلش باشي، هر روز وقتي در خيابان مقابل يكي از يك هزار و 40 كيوسك روزنامه فروشي پايتخت يا هر يك از روزنامهفروشيهاي شهر خود بايستي و نگاهي بيندازي،اگر روزنامه نخري حتماً مجلهاي از آن كيوسك بر ميداري. نگاه كه بيندازي، مطالبش كه خوانده يا مرور شد، عمرش هم تمام شده، ميشود كاغذباطله.گاهي بهترين وسيله است براي شفاف كردن شيشههاي دوده گرفته خانه. گاهي جاي سفره و گاهي.... اما گاهي روي هم تلانبار ميشود و بعد ميشود بابت آن پول گرفت!
كاغذ حكايت عجيبي دارد. وقتي سفيد است و آماده براي هر تجربهاي حكم خون سياوش را دارد. براي خريد هر بند يا رول آن بايد نقد بپردازي و به قيمت روز. اما از وقتي سفيد است و آماده تا وقتي سياه شد و باطله تجارتش داغ است و پر رونق.حكايت يك كالاي قابل بازيافت همين است. كاغذ به زحمت به دست ميآيد و گران است و گرچه حالا آن قدر قابل دسترس است كه فكر نميكنيم ممكن است روزي با محدوديت آن مواجه شويم. تجارت داغ كاغذ از سفيد و تميزش تا باطله و سياهش همه از يك ويژگي نفع ميبرند: چرخه قابل برگشت. ميپرسيد چگونه؟ خيلي ساده به همين روزنامهها يا انواع محصولاتي از جنس نشريات توجه كنيد.... آنچه پيش رو داريد داستان چرخه كاغذ است.
براي خواندن ادامه مطلب كليك كنيد. (دانلود....)[/JUSTIFY]
كاغذ حكايت عجيبي دارد. وقتي سفيد است و آماده براي هر تجربهاي حكم خون سياوش را دارد. براي خريد هر بند يا رول آن بايد نقد بپردازي و به قيمت روز. اما از وقتي سفيد است و آماده تا وقتي سياه شد و باطله تجارتش داغ است و پر رونق.حكايت يك كالاي قابل بازيافت همين است. كاغذ به زحمت به دست ميآيد و گران است و گرچه حالا آن قدر قابل دسترس است كه فكر نميكنيم ممكن است روزي با محدوديت آن مواجه شويم. تجارت داغ كاغذ از سفيد و تميزش تا باطله و سياهش همه از يك ويژگي نفع ميبرند: چرخه قابل برگشت. ميپرسيد چگونه؟ خيلي ساده به همين روزنامهها يا انواع محصولاتي از جنس نشريات توجه كنيد.... آنچه پيش رو داريد داستان چرخه كاغذ است.
براي خواندن ادامه مطلب كليك كنيد. (دانلود....)[/JUSTIFY]
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
بله این سرمایه های ملت است که در حال حاضر به باد میرود باید هر کدوم از ما در جایگاهمان به این مهم بپردازیم مهم نیست شهرستان باشه یا روستا مهم این است که شروع کنیم و قدم اول را برداریم شاید قدم اول دفاعی مجدانه از این موضوع در جلسات کاری شرکت متبوع ، اداره و ... باشهlili نوشته شده:ای کاش و هزار ای کاش که: کاش توی همه شهرهای ایران این امکان ایجاد میشد که کاغذهای باطله رو به طریقی جهت بازیافت و استفاده مجدد جمع آوری میکردن.ولی متاسفانه این کار فقط مخصوص شهرهای بزرگه.آخه تا کی تبعیض؟!
- lili
- جدید
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: استان بوشهر
- تماس:
سلام.شما صحیح میفرمائید آقای ندرلو،ولی این برای کسی خوبه که به طریقی دستش به جایی بند باشه،نه کسی که بیکاره مثله من!من اینقدر دوست دارم برم و به شهرداری شهرمون و یا شورای شهر بگم،که برنامه ای رو در شهر اجرا کنن که مردم حاضر شن کاغذ باطله هارو به شهرداری تحویل بدن و در عوض خروارها کاغذی که تحویل میگیرن ،مثلا فقط یه دونه نهال کوچولوی یه گل ارزون قیمت به مردم بدن،کاش میشد!فک کنم مردم برای رهایی از انبوه کاغذ باطله ها حاضرن اونارو بی هیچ چشم داشتی هم به شهرداری تحویل بدن،ولی کاش شهرداری حاضر به تحویل گرفتن بود!
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان